طرفداری- ۲۸ فروردین ماه و پس از جلسه شورای فنی، ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا و بازیهای همبستگی اسلامی اعلام شد.
به نقل از ایسنا، نکته عجیب در این بین انتخاب نشدن سعید عبدولی دارنده مدال برنز المپیک ۲۰۱۶ و فرنگیکار وزن ۷۵ کیلوگرم ایران برای اعزام به این ۲ رویداد مهم بود. با تصمیم علی اشکانی، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی و البته تایید ریشسفیدان کشتی فرنگی در شورای فنی،نام پژمان پشتام جوان برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا و رسول گرمسیری برای اعزام به بازیهای همبستگی اسلامی در ترکیب تیم ملی قرار گرفت.
پس از اعلام لیست نفرات اعزامی به این ۲ رویداد، فرهاد اسماعیلنژاد، دستیار علی اشکانی در تیم ملی درباره علت حضور نداشتن سعید عبدولی در لیست نفرات اعزامی به رقابتهای قهرمانی آسیا و بازی های همبستگی اسلامی اظهار کرد:
عبدولی اعلام کرده بود تنها حاضر است در بازیهای همبستگی اسلامی کشتی بگیرد، آن هم به شرطی که در تمرینات تیم ملی حاضر نشود که این موضوع با مخالفت اشکانی مواجه شد و نام وی از بین نفرات اعزامی خط خورد.
اگر چه با توجه به قانون جدید اتحادیه جهانی کشتی در سیدبندی ۴ نفر نخست اوزان مختلف برای حضور در رقابتهای جهانی فرانسه، عبدولی تنها فرنگیکار ایران بود که به لطف برنز المپیک در بین ۴ نفر برتر وزن ۷۵ کیلوگرم جهان در این سیدبندی قرار داشت و عدم حضورش در رقابتهای قهرمانی آسیا میتوانست جایگاه وی را به خطر بیندازد، اما نکته مهم و خوشحال کننده این تصمیم علی اشکانی، اجرای قانون و عدالت و پایان عصر کشتیگیر سالاری در تیم ملی بود.
برخی از اعضای شورای فنی نیز بلافاصله در گفتگو با خبرگزاریهای مختلف از این تصمیم اشکانی حمایت و تاکید کردند دوران ناز کشیدن و تعیین تکلیف کشتیگیران برای کادر فنی گذشته است.
اما عمر این اتفاق خوشایند فقط چند دقیقه بود، چرا که سرمربی تیم ملی بلافاصله در مصاحبه با سایت روابط عمومی فدراسیون کشتی،اعلام کرد" سعید عبدولی به اردو دعوت شده و نام وی نیز در لیست نفرات اعزامی به رقابتهای قهرمانی آسیا قرار گرفت. البته به این شرط که وی در مدت زمان باقیمانده تا این رقابتها تمریناتش را به خوبی پشت سر بگذارد و از آمادگی مطلوبی برخوردار باشد!"
اعضای شورای فنی نیز مخالفتی در قبال این تصمیم اشکانی نداشتند تا باز هم شاهد تناقض در گفتار و رفتار این شورا و کادر فنی باشیم.
جدا از اینکه این اقدام میتواند تاثیر مخربی بر روحیه و انگیزه پژمان پشتام کشتیگیر جوان و با آتیه ایران که بدون حاشیه در همه اردوها حضور داشته و عرق ریخته داشته باشد، واقعا چرا و با کدام منطق و استدلال دست اندرکاران کشتی فرنگی ایران به این نتیجه رسیدند که اجرای عدالت و قانون را قربانی کشتیگیر سالاری در تیم ملی کنند؟ مگر نه اینکه طی سالهای گذشته مهمترین انتقاد اعضای شورای فنی این بوده که چرا نامها در کشتی فرنگی ایران بزرگی میکنند و به جوانان آن چنان که باید بها داده نمیشود؟
بدون شک هیچ کس نمیتواند منکر شایستگی و جنگندگی سعید عبدولی و افتخار آفرینیهای او برای کشتی فرنگی ایران طی سالهای گذشته شود، اما این کشتی گیر پس از المپیک ۲۰۱۶ ریو چند ماهی را استراحت کرد و تنها ۲۰ روز مانده به جام جهانی آبادان که اواخر اسفند ماه برگزار شد، بالاخره در اردوی تیم ملی آفتابی شد و کادر فنی نیز با این بهانه که عنوانداران جهانی و المپیک به جام جهانی میآیند،این کشتیگیر را عازم این رقابتها کرد که در نهایت نیز عبدولی مقابل رومن ولاسوف روس شاخصترین چهره جام جهانی شکست خورد و باز هم نمایشی کسلکننده از اعتراضات همیشگی به قضاوت داوران داشت!
همانطور که جوانان آینده دار و بیادعای کشتی فرنگی ایران در جام جهانی حتی تا پای برد تیم پرمهره روسیه نیز پیش رفتند، باز هم میتوانند افتخاری دیگر این بار در قاره کهن بیافرینند، به شرط اینکه شاهد قانونمندی و مبارزه با کشتیگیر سالاری از سوی شورای فنی و سرمربی تیم ملی باشیم.
هر چند اخیرا نیز شاهد بند و تبصرههای شورای فنی برای گنجاندن نام برخی فرنگیکاران در تیم ملی بودیم، اما اقدام اخیر کادر فنی و شورای فنی کشتی فرنگی نشان داد هنوز هم کشتیگیر سالاری در ایران تبدیل به قصه و افسانه نشده است.