1 _ پاشو این جا جای من است
این متن در مورد دکتر مصدق جعلی است
گويند زماني که قرار بود دادگاه لاهه براي رسيدگي به دعاوي انگليس در
ماجراي ملي شدن صنعت نفت تشکيل شود ، دکتر مصدق با هيات همراه زودتر از موقع به محل رفت . در حالي که پيشاپيش جاي نشستن همه ي شرکت کنندگان تعيين شده بود ، دکتر مصدق رفت و به نمايندگي هيات ايران روي صندلي نماينده انگلستان نشست .
قبل از شروع جلسه ، يکي دو بار به دکتر مصدق گفتند که اينجا براي نماينده
هيات انگليسي در نظر گرفته شده و جاي شما آن جاست ، اما پيرمرد توجهي
نكرد و روي همان صندلي نشست ..
جلسه داشت شروع مي شد و نماينده هيات انگليس روبروي دکتر مصدق منتظر ايستاده بود تا بلکه بلند شود و روي صندلي خويش بنشيند ، اما پيرمرداصلاً نگاهش هم نمي کرد .
جلسه شروع شد و قاضي رسيدگي کننده به مصدق رو کرد و گفت که شما جاي نماينده انگلستان نشسته ايد ، جاي شما آن جاست .
کم کم ماجرا داشت پيچيده مي شد و بيخ پيدا ميكرد که مصدق بالاخره به صدا در آمد و گفت :
شما فكر مي کنيد نمي دانيم صندلي ما کجاست و صندلي نماينده هيات انگليس کدام است ؟
نه جناب رييس ، خوب مي دانيم جايمان کدام است ..
اما علت اينكه چند دقيقه اي روي صندلي دوستان نشستم به خاطر اين بود تا
دوستان بدانند برجاي ديگران نشستن يعني چه ؟
او اضافه کرد که سال هاي سال است دولت انگلستان در سرزمين ما خيمه زده و کم کم يادشان رفته که جايشان اين جا نيست و ايران سرزمين آبا و اجدادي ماست نه سرزمين آنان ...
سكوتي عميق فضاي دادگاه را احاطه كرده بود و دكتر مصدق بعد از پايان
سخنانش كمي سكوت كرد و آرام بلند شد و به روي صندلي خويش قرار گرفت.
با همين ابتکار و حرکت ، عجيب بود که تا انتهاي نشست ، فضاي جلسه تحت
تاثير مستقيم اين رفتار بزرگ مرد تاریخ ایران قرار گرفته بود و در نهايت نيز انگلستان محکوم شد...!
توضیح؛
امیراصلان افشار دیپلمات وقت ایران در لاهه، داستان نشست دکتر محمد مصدق در جای نماینده انگلستان در دادگاه لاهه را تکذیب کرد.
به گزارش نکونیوز، سالهاست داستانی درباره حضور دکتر مصدق در دادگاه لاهه بر سر زبانها می چرخد مبنی بر اینکه دکتر مصدق در روز دادگاه زودتر از موعد مقرر به دادگاه می رود و در جایگاه نماینده انگلستان می نشیند و در مقابل قاضی که از او می خواهد به جایگاه خود برگردد مقاومت می کند و به نماینده انگلستان می گوید شما که طاقت ندارید چند دقیقه بر جای شما بنشینیم چطور در کشور ما مستقرشده اید؟ این شایعه را یکبار فریدون مجلسی دیپلمات باسابقه ایرانی به نقل از امیراصلان افشار دیپلمات وقت ایران در لاهه تکذیب کرده بود. این بار افشار، خود در گفت و گویی جدید با یکی از تلویزیون های فارسی زبان خارج از کشور این شایعه را تکذیب کرده است.
امیراصلان افشار که اکنون ۱۰۴ سال سن دارد، آخرین رییس اداره کل تشریفات دربار پهلوی در حکومت محمدرضا شاه و پیش از آن هم سفیر ایران در کشورهای آلمان غربی، آمریکا و اتریش بود. او از سال ۱۳۲۸ تا ۱۳۳۳ دبیر سوم سفارت ایران در لاهۀ هلند بود و در زمان حضور دکتر مصدق در دادگاه لاهه همراه با او در دادگاه حضور داشت و تصاویر او در کنار مصدق موجود است به همین دلیل روایت او از جلسه دادگاه لاهه، می تواند تا حد زیادی نزدیک به واقعیت باشد. افشار در این گفت و گوی جدید، داستان نشستن مصدق بر روی صندلی نماینده انگلستان در دادگاه لاهه را تکذیب کرد. او گفت : وقتی دکتر مصدق وارد دادگاه شد، نمایندگان انگلستان که دارای کلاههای مخصوصی به شکل کلاه گیس های سفیدرنگ بودند در جایگاه خود نشسته بودند و طبیعتا امکان این که دکتر مصدق بر صندلی آنها بنشیند وجود نداشت. در عکسهای باقیمانده هم مشخص است که مصدق از کنار آنها عبور می کند و بر روی صندلی خود می نشیند. پیش از این هم او در کتاب خاطراتش که به سه زبان فارسی، انگلیسی و المانی تالیف شده ماجرای نشستن مصدق بر صندلی نمایندگان انگلستان را در دادگاه لاهه تکذیب کرده بود.
فریدون مجلسی مورخ و دیپلمات سابق وزارت امور خارجه ایران در این زمینه گفته بود : امیر اصلان افشار، سفیر وقت ایران در امریکا که در دادگاه لاهه حضور داشته اند به عنوان شاهد عینی، در شرایطی که شاهد دیگری وجود نداشت، در کتاب خاطرات خود از این ادعا یاد می کند و می گوید چنین ادعایی کذب محض است. در واقع گواهی شایعه بودن این اتفاق را کسی می دهد که در آن زمان به عنوان جوان ترین دیپلمات ایرانی در دادگاه لاهه حضور داشته و به دلیل داشتن دکترای حقوق و تسلط بر سه زبان انگلیسی، فرانسه و آلمانی و به طور کلی به اعتبار توانایی هایش در جریان جزییات این اتفاقات نیز بوده است. در واقع این قدرت منطق و استدلال دکتر مصدق بود که به رای دادگاه به نفع ایران منجر شد، ایشان از یک حق اصولی دفاع می کرد و این قبیل رفتارهای غیرمنطقی در
آن سطح و دکتر مصدق بعید بوده است ....
.
.
.
2 چرچیل : از هیتلر شکست نخوردم از کچل ایرانی شکست خوردم
این متن (در مورد دکتر مصدق)
از چرچیل نیست و جعلی است؛
از هیتلر و ارتش عظیم آریایی اش شکست نخوردیم ، ولی یک آریایی کچل با یک خودنویس ما را شکست داد و از سرزمینش بیرون کرد !
وینستون چرچیل !! "
پاسخ شایعه
1. دکتر مصدق نقش فعالی در تاریخ معاصر داشت، اما چنین جمله ای از چرچیل یا هیچ شخص دیگری در منابع تاریخی معتبر در مورد وی یافت نشد!
2. جالب است که در کتاب "همه مردان شاه" اثر استیون کینزر، نظری کاملا متفاوت با ادعای شایعه، از چرچیل در مورد دکتر مصدق روایت شده است!
3. در این کتاب آمده که چرچیل، از محمد مصدق به عنوان پیر دیوانه ای یاد کرده که قصد نابودی کشور خود را دارد و نهایتا کشورش را به کمونیستها تحویل خواهد داد!
Winston Churchill: Mossadegh is an elderly Lunatic bent on wrecking his country and handing it over to Communists