40. جرزینیو (برزیل)
جرزینیو وینگر و مهاجم تیم ملی برزیل در سه جام جهانی 1966، 1970 و 1974 بود و طی 16 بازی در این مسابقات 10 برد، 2 تساوی و 4 شکست به همراه تیم ملی برزیل کسب نمود و 9 بار نیز دروازه حریفان را نیز گشود. جرزینیو که ملقب به "طوفان" به عنوان یک وینگ بارها به داخل محوطه نفوذ می کرد، از سرعت، قدرت و مهارت بالایی برخوردار بود. وی با استفاده از بدن آماده اش به خوبی برای خود فضاسازی می کرد، از تکنیک بالایی برخوردار بود و شوت های ماهرانه ای به سمت دروازه حریفان شلیک می کرد. در جام جهانی 1966 او همچون سایر بازیکنان برزیل نتوانست عملکرد موفقی داشته باشد و برزیل پس از دو شکست در مقابل مجارستان و پرتغال در همان مرحله گروهی حذف شد. اما در جام جهانی 1970 جرزینیو به حدی موفق عمل کرد که بسیاری وی را بهترین بازیکن سلسائو در آن جام می دانستند. وی یکی از ستاره های برزیل در آن جام بود و عملکردش موجب شد لقب "طوفان جام جهانی" را به خود اختصاص دهد. جرزینیو در تمامی 6 دیدار برزیل در جام جهانی 1970 مقابل چکسلواکی (2)، انگلیس، رومانی، پرو و اروگوئه و ایتالیا موفق به گلزنی شد و در کنار گئورگی ساروسی (1938)، آلچیدس گیجا (1950) و ژوست فونتین (1958) به یکی از چهار بازیکنی بدل شد که در تمامی بازی های تیمش در یک تورنمنت جام جهانی موفق به گلزنی می شود. اما این هفت گل موجب نشد وی آقای گل مسابقات شود و پس از گرد مولر برنده کفش نقره شد. وی در تیم منتخب جام جهانی نیز جای گرفت. در جام جهانی 1974 جرزینیو به همراه برزیل نتوانست عنوانی بهتر از چهارمی کسب نماید. وی در این مسابقات دروازه دو تیم زئیر و آرژانتین را گشود.
بازی برجسته جرزینیو در جام جهانی: جرزینیو در تمامی بازی های جام جهانی 1970 درخشید، اما مثل تمامی بازیکنان برزیل در فینال عملکرد فوق العاده ای داشت و یک بار نیز دروازه ایتالیا را گشود و به تیمش کمک کرد فاتح جام جهانی شود.
39. مانوئل نویر (آلمان)
مانوئل نویر دروازه بان تیم ملی آلمان در دو جام جهانی 2010 و 2014 بود و طی 13 بازی در این مسابقات 10 برد، 1 تساوی و 2 شکست کسب نمود و 8 بار نیز موفق به کلین شیت شد. نویر که سبک جدیدی در زمینه دروازه بانی و بازی با پا ایجاد کرد، با قدی بلند، فیزیکی فوق العاده، واکنش های خیره کننده، بازی خوانی عالی و روحیه بالا از جمله بهترین دروازه بانان تاریخ جام جهانی است و می تواند با توجه به سنش حتی به بهترین دروازه بان تاریخ جام جهانی بدل شود. نویر که بر اثر یک اتفاق به دروازه بان اول آلمان در جام جهانی 2010 بدل شد به حدی خوب کار کرد که دیگر کسی جرات نیمکت نشین کردن وی را نداشت. نویر به همراه آلمان موفق شد تا مرحله نیمه نهایی جام جهانی 2010 صعود کند، اما شکست مقابل اسپانیا موجب شد، آلمان راهی دیدار رده بندی شود، هرچند نویر در آن دیدار استراحت کرد، اما آلمان به عنوان سومی جام جهانی دست یافت. در جام جهانی 2014 نویر اوج درخشش یک دروازه بان را در یک جام جهانی به نمایش گذاشت. وی در دیدار مقابل الجزایر بارها مانع گشایش دروازه تیمش شد و در مقابل تیم های پرتغال، آمریکا، فرانسه و آرژانتین در فینال مسابقات دروازه اش را بسته نگه داشت. نویر ضمن کسب عنوان قهرمانی مسابقات به همراه آلمان، عنوان بهترین دروازه بان جام را از آن خود نمود و در تیم منتخب جام جهانی 2014 قرار گرفت.
بازی برجسته نویر در جام جهانی: شاید نتوان بازی ضعیفی از نویر در جام جهانی به یاد آورد، اما خاطره انگیز ترین عملکرد نویر در جام جهانی به بازی مقابل الجزایر در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی 2014 باز می گردد که وی بارها مانع حملات پردامنه الجزایر شد و شاید بتوان گفت یک تنه آلمان را در جام نگه داشت، که در پایان تیمش موفق به کسب عنوان قهرمانی شد.
38. وسلی اسنایدر (هلند)
وسلی اسنایدر هافبک تیم ملی هلند در سه جام جهانی 2006، 2010 و 2014 بود و طی 17 مسابقه در این رقابت ها موفق به کسب 12 برد، 3 تساوی و 2 شکست شد و 6 بار نیز دروازه حریفان را گشود. اسنایدر که یک بازیساز ماهر بود و شوت های فوق العاده ای می زد، ضربات ایستگاهی بسیار خوبی به سمت دروازه حریفان شلیک می کرد. در جام جهانی 2006 به همراه هلند و در دیدار جنجالی مقابل پرتغال در نبرد نورنبرگ در مرحله یک هشتم نهایی که با 16 اخطار پراخطارترین بازی تاریخ جام جهانی شد، از دور مسابقات حذف گردید. در جام جهانی 2010 و در سالی که اسنایدر موفق شده بود به همراه اینتر سه گانه کند، با اوج آمادگی راهی مسابقات شد. اسنایدر زننده تک گل پیروزی بخش هلند مقابل ژاپن و در هر دو مسابقه ابتدایی مقابل دانمارک و ژاپن به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد. در پیروزی 2-1 مقابل اسلواکی در مرحله یک هشتم نهایی زننده گل دوم تیمش بود. با دو گلی که در مقابل برزیل یکی از مدعیان اصلی مسابقات به ثمر رساند، ضمن صعود به مرحله نیمه نهایی مسابقات، بار دیگر به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد. در دیدار مرحله نیمه نهایی مسابقات مقابل اروگوئه بار دیگر گلزنی کرد و به تیمش کمک کرد پس از 32 سال به فینال مسابقات راه یابد. او برای چهارمین بار به عنوان بهترین بازیکن مسابقات برگزیده شد. در دیدار فینال، هلند با یک گل مغلوب اسپانیا شد و به نایب قهرمانی رضایت داد. اسنایدر با به ثمر رساندن 5 گل با وجود اینکه مشترکاً بیشترین گل جام را زد، اما به دلیل پاس گل کمتر برنده جایزه کفش برنز شد و از سویی به توپ نقره ای مسابقات نیز دست یافت. وی در ترکیب تیم منتخب جام جهانی نیز قرار گرفت. در جام جهانی 2014 اسنایدر به عنوان کاپیتان هلند به میدان رفت و یک گل سرنوشت ساز در مقابل مکزیک در دقیقه 88 به ثمر رساند، تا هلند به بازی برگردد و در پایان این هلند بود که موفق به عبور از سد حریف و صعود به یک چهارم نهایی شد. در دیدار مقابل کاستاریکا که به ضربات پنالتی رسید وی زننده یکی از گل های تیمش در ضیافت پنالتی ها بود، اما پنالتی اش را در مقابل آرژانتین در نیمه نهایی از دست داد، تا هلند از راهیابی به فینال مسابقات بازماند و در نهایت با غلبه بر برزیل به عنوان سومی دست یابد.
بازی برجسته اسنایدر در جام جهانی: بازی در مقابل برزیل در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی 2010 که اسنایدر با یک بازی فوق العاده موفق شد دو بار دروازه برزیل را بگشاید و به تیمش کمک کند به جمع چهار تیم برتر مسابقات راه یابد.
37. کارل هاینتس رومنیگه (آلمان غربی)
کارل هاینتس رومنیگه مهاجم تیم ملی آلمان غربی در سه جام جهانی 1978، 1982 و 1986 بود و طی 19 مسابقه در این رقابت ها، 7 برد، 7 تساوی و 5 شکست کسب نمود و 9 بار نیز دروازه حریفان را گشود. رومنیگه یک مهاجم کامل بود، که توانایی های تکنیکی اش موجب شده بود که هم به عنوان تنها مهاجم و هم به عنوان مهاجم مکمل عملکرد فوق العاده ای داشته باشد. او در مقابل دروازه عالی بود و یک گلزن تمام عیار بود. در جام جهانی 1978 رومنیگه گلزن اول ژرمن ها بود و موفق به زدن سه گل شد. وی در مرحله اول گروهی دو بار دروازه مکزیک را گشود و در مرحله دوم گروهی در مقابل اتریش گلزنی کرد، اما این گل را اتریشی ها جبران کردند و در پایان آلمان به دلیل شکست از دور مسابقات حذف شد، در حالی که با تساوی نیز موفق به حضور در دیدار رده بندی می شدند. در جام جهانی 1982 رومنیگه درخشید و نقش اصلی را در صعود تیمش به فینال مسابقات ایفا نمود. وی در دیدار ابتدایی مقابل الجزایر موفق به گلزنی شد، هرچند تیمش شکست خورد. سپس در مقابل اتریش هت تریک کرد و در پایان آلمان موفق شد با تفاضل گل بهتر به عنوان تیم صدرنشین صعود کند. آلمان غربی به سختی از مرحله دوم گروهی صعود کرد و در دیدار نیمه نهایی، رومنیگه زننده یکی از سه گل تیمش بود و بازی با فرانسه به ضربات پنالتی رسید. رومنیگه پنالتی اش را تبدیل به گل کرد و تیمش راهی فینال مسابقات شد. اما در دیدار نهایی ایتالیا موفق به پیروزی شد، تا رومنیگه موفق به کسب جام نشود. در پایان مسابقات رومنیگه ضمن حضور در تیم منتخب، با به ثمر رساندن 5 گل برنده کفش نقره ای شد و توپ برنز مسابقات را نیز کسب نمود. در جام جهانی 1986، رومنیگه درخشش قبل را نداشت. وی در بازی های مرحله گروهی به عنوان یار جانشین به میدان رفت، اما از مرحله حذفی کاپیتان تیمش شد، تا آلمان غربی برای دومین بار متوالی راهی فینال شود. در دیدار نهایی در مقابل آرژانتین، هرچند رومنیگه گل اول تیمش را به ثمر رساند، اما آرژانتین با نتیجه 3-2 پیروز شد تا وی برای دومین بار با نایب قهرمانی با جام وداع کند.
بازی برجسته رومنیگه در جام جهانی: رومنیگه در دیدار مقابل شیلی در مرحله اول گروهی جام جهانی 1982 موفق به هت تریک شد و در دیدار مقابل فرانسه در مرحله نیمه نهایی همان جام بازی بسیار خوبی به نمایش گذاشت.
36. آندره آ پیرلو (ایتالیا)
آندره آ پیرلو هافبک تیم ملی ایتالیا در سه جام جهانی 2006، 2010 و 2014 بود و طی 11 حضور در این مسابقات 6 برد، 2 تساوی و 3 باخت نصیبش شد و یک بار نیز دروازه حریفان را گشود. پیرلو که بیشترین معروفیتش به دلیل پاس های بلند، دید فوق العاده و بازیسازی اش بوده است، ضربات آزاد خارق العاده ای نیز به سمت دروازه حریفان شلیک می کرد. اوج درخشش پیرلو به جام جهانی 2006 باز می گشت، جایی که در میانه میدان عملکرد تحسین برانگیزی داشت. وی قطعاً اصلی ترین مهره آتزوری برای انجام نقشه های هجومی تیم بود. پیرلو در همان دیدار ابتدایی مقابل غنا موفق به گلزنی شد و بهترین بازیکن دیدار شد. پیرلو که به همراه ایتالیا راهی مرحله نیمه نهایی مسابقات شد، در دیدار مقابل آلمان پاس گلی به فابیو گروسو داد و نقش عمده ای در پیروزی تیمش ایفا کرد و پس از پایان بازی به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد. در دیدار فینال نیز پاس تنها گل ایتالیا را به مارکو ماتراتزی داد و در ضیافت پنالتی ها، پنالتی اش را به گل تبدیل کرد و برای سومین بار به عنوان بهترین بازیکن میدان لقب گرفت و در پایان نه تنها نقش بسزایی در قهرمانی ایتالیا ایفا نمود، بلکه به عنوان سومین بازیکن برتر مسابقات انتخاب شد، بهترین پاسور مسابقات شد و در تیم منتخب جام جهانی جای گرفت. در جام جهانی 2010 پیرلو به دلیل مصدومیت فقط یک بار آن هم به عنوان یار جانشین به میدان رفت و نتوانست به ایتالیا کمک کند از گروه خود صعود کند. در جام جهانی 2014 و در حالی که ایتالیا در گروه مرگ سوم شد و از صعود به مرحله بعدی بازماند، پیرلو بدون شک جزو معدود بازیکنان خوب ایتالیا بود.
بازی برجسته پیرلو در جام جهانی: پیرلو در دو دیدار نیمه نهایی و فینال جام جهانی 2006 مقابل آلمان و فرانسه، به حدی خوش درخشید که به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.
35. فریتز والتر (آلمان غربی)
فریتز والتر هافبک و وینگر تیم ملی آلمان غربی در دو جام جهانی 1954 و 1958 بود و طی 11 بازی در این رقابت ها، 7 برد، 2 تساوی و 2 شکست را تجربه کرد و 3 بار نیز موفق به گشودن دروازه حریفان شد. یک رهبر واقعی و یک بازیساز فوق العاده که از وی به عنوان نماد ورزش آلمان پس از جنگ جهانی دوم نام برده می شود و به "رئیس" ملقب شد. والتر به عنوان کاپیتان به همراه ژرمن ها راهی جام جهانی 1954 شد. سه دیدار پرگل در مرحله گروهی حاصل نتایج آلمان بود. آلمان 11 بار دروازه ترکیه را در دو دیدار گشود و فریتز والتر یکی از گل ها را به ثمر رساند، اما شکست 8-3 مقابل مجارستان نگرانی های زیادی ایجاد کرد. آلمان غربی سپس موفق شد با نتیجه 2-0 از سد یوگوسلاوی عبور کند و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه پرگل 6-1 از سد اتریش عبور کند. فریتز والتر دو گل از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند تا تیمش راهی فینال شود. در دیدار نهایی که به "معجزه برن" ملقب شد، آلمان در هشت دقیقه ابتدایی دو گل دریافت کرد و همگان انتظار یک پیروزی پرگل دیگر از مجارستانی را داشتند که سال ها بود که شکستی نخورده بودند، اما با رهبری والتر، آلمان به جریان بازی برگشت و در نهایت با یک کامبک تاریخی با نتیجه 3-2 پیروز شد و موفق به کسب اولین عنوان قهرمانی خود شد. فریتز والتر در پایان این جام ضمن حضور در ترکیب تیم منتخب، توپ برنز سومین بازیکن برتر جام را دریافت نمود. والتر در جام جهانی 1958 نیز در ترکیب ثابت آلمان به میدان رفت، با این تفاوت که بازوبند کاپیتانی را به هانس شافر واگذار کرده بود. آلمان موفق شد تا مرحله نیمه نهایی مسابقات راه یابد، اما شکست مقابل سوئد و فرانسه، رتبه ای بهتر از چهارمی برای این تیم به ارمغان نیاورد.
بازی برجسته والتر در جام جهانی: در فینال جام جهانی 1954 و در حالی که آلمان غربی با نتیجه 2-0 عقب افتاد، آلمان موفق شد با هدایت فریتز والتر به جریان بازی برگردد. در آب و هوای بارانی که در آلمان آن را "آب و هوای فریتز والتر" می نامند، به دلیل عادت فریتز والتر در بازی در چنین فضایی، آلمان غربی توانست از تجربه کاپیتان خود استفاده نماید و در کمال ناباوری به قهرمانی دست یابد.
34. داور شوکر (یوگوسلاوی/کرواسی)
داور شوکر مهاجم تیم ملی یوگوسلاوی در جام جهانی 1990 و تیم ملی کرواسی در دو جام جهانی 1998 و 2002 بود و طی 8 بازی در این رقابت ها، 5 برد و 3 شکست کسب نمود و 6 بار نیز دروازه حریفان را گشود. شوکر بدون شک یک تمام کننده تمام عیار بود و در محوطه جریمه بسیار زهردار بود. او در جام جهانی 1990 هرگز فرصت بازی برای یوگوسلاوی را به دست نیاورد و یوگوسلاوی در مرحله یک چهارم نهایی با شکست مقابل آرژانتین در ضربات پنالتی از دور مسابقات حذف شد. پس از فروپاشی یوگوسلاوی و استقلال کشور کرواسی، داور شوکر در جام جهانی 1998 به عنوان ستاره کروات ها به میدان رفت و بسیار خوش نیز درخشید. شوکر در همان اولین دیدار موفق شد گل سوم تیمش را مقابل جامائیکا به ثمر رساند، سپس تک گل پیروزی بخش تیمش مقابل ژاپن را به ثمر رساند و هرچند کرواسی مغلوب آرژانتین شد، اما به عنوان تیم دوم راهی مرحله بعدی شد. در دیدار مقابل رومانی باز هم شوکر بود که زننده تک گل پیروزی بخش تیمش بود و سپس تیر خلاص کرواسی مقابل آلمان را به ثمر رساند، تا کرواسی در اولین دوره حضورش در جام جهانی برای اولین و آخرین بار راهی مرحله نیمه نهایی شود. هرچند شوکر مقابل فرانسه گل ابتدایی بازی را به ثمر رساند، اما کرواسی مغلوب فرانسه شد و موفق به صعود به فینال مسابقات نشد. در دیدار رده بندی باز هم شوکر گل پیروزی بخش تیمش مقابل هلند را به ثمر رساند، تا کرواسی به بزرگترین افتخار فوتبالی اش دست یابد. شوکر با به ثمر رساندن 6 گل ضمن آقای گلی، موفق به کسب کفش طلای جام جهانی شد. وی همچنین در ترکیب تیم منتخب مسابقات قرار گرفت و توپ نقره ای بهترین بازیکن را کسب نمود. شوکر یک بار نیز در جام جهانی 2002 در ترکیب کرواسی مقابل مکزیک به میدان رفت و حتی بازوبند کاپیتانی را نیز بر بازو بست، اما کرواسی شکست خورد و خیلی زود از دور مسابقات حذف گردید.
بازی برجسته شوکر در جام جهانی: شوکر یک جام جهانی بسیار درخشان را در سال 1998 سپری کرد و شاید بازی درخشان و گل برتری کرواسی مقابل هلند، که منجر به کسب عنوان سومی مسابقات شد، از جمله بازی های بیادماندنی وی بود. هر چند در دیدار مقابل آلمان نیز بازی بسیار خوبی انجام داد.
33. ریوالدو (برزیل)
ریوالدو ویتور بوربا فریرا هافبک هجومی تیم ملی برزیل در دو جام جهانی 1998 و 2002 بود و طی 14 بازی در این رقابت ها 11 برد، 1 تساوی و 2 شکست کسب نمود و 8 بار نیز دروازه حریفان را گشود. ریوالدو که اغلب به دلیل ضربات برگردان و آزاد ماهرانه اش مطرح بود، بازیکنی تکنیکی، باهوش، شوتزن با توانایی گلزنی بالا بود. ریوالدو که در ابتدای حضورش در تیم ملی بارها مورد انتقاد مردم برزیل قرار گرفته بود، خود را در جام های جهانی به اثبات رسانید. ریوالدو اولین گلش را در برد 3-0 مقابل مراکش در مرحله گروهی به ثمر رساند. وی در مرحله یک چهارم نهایی در مقابل دانمارک بازی بسیار درخشانی داشت و دو بار دروازه دانمارک را باز کرد تا برزیل به سختی از سد دانمارک عبور نماید. با برد در مقابل هلند در ضربات پنالتی که ریوالدو یکی از ضربات تیمش را وارد دروازه حریف کرد، برزیل به فینال جام جهانی دست یافت، اما شکست مقابل فرانسه موجب شد دست برزیل از کسب جام کوتاه بماند. ریوالدو در تیم منتخب جام جهانی 1998 قرار گرفت. در سال 2002 ریوالدو در کنار رونالدینیو و رونالدو مثلث خوفناکی را تشکیل دادند و برزیل را به عنوان یکی از مدعیان اصلی کسب جام معرفی کردند. ریوالدو در مقابل ترکیه گل پیروزی تیمش را به ثمر رساند هرچند تمارضش در آن دیدار انتقادات زیادی را به همراه داشت. وی سپس در بردهای پرگل برزیل مقابل چین و کاستاریکا باز هم موفق به گلزنی شد. در مرحله یک هشتم نهایی مقابل بلژیک و یک چهارم نهایی مقابل انگلیس، ریوالدو باز هم گلزنی کرد تا نقش بسزایی در صعود برزیل به جمع چهار تیم برتر مسابقات ایفا نماید. برزیل با غلبه بر ترکیه به فینال راه یافت و در مسابقه نهایی نیز ریوالدو به رونالدو کمک کرد، تا برزیل از سد آلمان عبور نماید و پنجمین عنوان قهرمانی خود در جام جهانی را جشن بگیرد. ریوالدو با به ثمر رساندن 5 گل به صورت مشترک برنده کفش نقره مسابقات شد و برای دومین جام جهانی متوالی در تیم منتخب قرار گرفت.
بازی برجسته ریوالدو در جام جهانی: بازی در مقابل دانمارک در جام جهانی 1998، که ریوالدو یک تنه در مقابل دانمارک قدرتمند ایستاد و به برزیل کمک کرد تا راهی مرحله نیمه نهایی جام جهانی شود.
32. لیلیان تورام (فرانسه)
لیلیان تورام مدافع راست و میانی تیم ملی فرانسه در سه جام جهانی 1998، 2002 و 2006 بود و طی 16 بازی در این مسابقات، 9 پیروزی، 5 تساوی و 2 شکست کسب کرد و 2 گل نیز به ثمر رساند. تورام یک مدافع باثبات، سریع، با ویژگی های فیزیکی و تاکتیکی بالا، تکل های فوق العاده و با بازی خوانی بسیار خوب بود. وی توانایی بسیار خوبی در شرکت در حملات و بازگشت و کمک به خط دفاعی داشت. در جام جهانی 1998 به آنگلوما ترجیح داده شد و در سمت راست خط دفاعی درخشید. فرانسه در طول جام چهار کلین شیت کرد و فقط سه گل دریافت نمود. اوج عملکرد تورام که به هیچ عنوان مدافع گلزنی نبود، به بازی مرحله نیمه نهایی باز می گشت که موفق شد دو بار گلزنی کند و فرانسه را به فینال مسابقات هدایت نماید. فرانسه با غلبه بر برزیل به تنها عنوان قهرمانی خود در جام جهانی دست یافت و تورام ضمن حضور در ترکیب تیم منتخب مسابقات، برنده توپ برنز سومین بازیکن برتر جام شد. در جام جهانی 2002 فرانسه عملکرد خوبی نداشت و در همان مرحله گروهی حذف شد، تورام در هر سه دیدار به میدان رفت و در مقابل اروگوئه، به فرانسه که از دقیقه 25، ده نفره شده بود کمک کرد کلین شیت کند. در جام جهانی 2006 و با بالاتر رفتن سن، تورام به مرکز خط دفاعی منتقل شد، اما در آنجا نیز درخشید. فرانسه باز هم چهار بار کلین شیت کرد تا با غلبه بر کشورهای بزرگی همچون اسپانیا، برزیل و پرتغال راهی فینال مسابقات شود، هر چند در آن دیدار و پس از تساوی 1-1 مقابل ایتالیا، در ضربات پنالتی مغلوب شد و به نایب قهرمانی رضایت داد. تورام برای دومین بار در تیم منتخب جام جهانی قرار گرفت و به یکی از ستاره های تاریخ مسابقات بدل شد.
بازی برجسته تورام در جام جهانی: تورام در دو بازی جام جهانی بسیار خوش درخشید، که هر دو دیدار در مرحله نیمه نهایی مسابقات بود. در نیمه نهایی جام جهانی 2006 در مقابل پرتغال به حدی عالی عمل کرد که به عنوان بهترین بازیکن بازی انتخاب شد. در نیمه نهایی جام جهانی 1998 نیز موفق شد تنها بریس دوران فوتبالی اش را به ثبت رساند و به فرانسه کمک کند تا از سد کرواسی شگفتی ساز عبور نماید.
31. فابیو کاناوارو (ایتالیا)
فابیو کاناوارو مدافع تیم ملی ایتالیا در چهار جام جهانی 1998، 2002، 2006 و 2010 بود و طی 18 مسابقه 9 برد، 7 تساوی و 2 شکست تجربه کرد. کاناوارو به دلیل قدرت رهبری، استحکام، بازیخوانی فوق العاده، هوش بالا و همه کاره بودن در خط دفاعی بسیار معروف بود و 9 بار به ایتالیا کمک کرد کلین شیت کند. در تمامی دیدارهای ایتالیا در جام جهانی 1998 به میدان رفت و اوج هنر وی و تیمش مقاومت 120 دقیقه ای در مقابل فرانسه ای بود که دروازه تمام رقبا در آن جام را گشود. هرچند در ضربات پنالتی این فرانسه بود که پیروز شد. در جام جهانی 2002 باز هم مدافع ثابت ایتالیا بود، اما محرومیت از حضور در دیدار مقابل کره جنوبی، برای ایتالیا سنگین تمام شد و دقیقا از منطقه ای که وی و نستا هر دو غایب بودند و مالدینی از دفاع چپ به میانه زمین منتقل شد و یولیانو به عنوان بازیکن ثابت به میدان رفت، ایتالیا ضربه خورد و از دور مسابقات کنار رفت. در جام جهانی 2006 کاناوارو به عنوان کاپیتان حضور مقتدرانه ای داشت و ایتالیا در طول مسابقات هرگز در جریان بازی از حریفان گلی دریافت نکرد و دو گلی که آتزوری خورد یکی گل به خودی بود و دیگری از روی نقطه پنالتی. کاناوارو به همراه ایتالیا تا فینال جام جهانی رفت. اوج هنر کاناوارو به دو دیدار آخر ایتالیا در آن جام باز می گشت. در دیدار مقابل آلمان هرگز به مهاجمان آلمان اجازه خودنمایی نداد و به ویژه روی گل دوم ایتالیا و توپ گیری فوق العاده که منجر به یک ضدحمله شد، عملکرد خارق العاده ای داشت. در دیدار نهایی مقابل فرانسه نیز به حدی خوب بود که در پایان مسابقه عنوان دیوار برلین را به وی دادند. کاناوارو در پایان این مسابقات جایزه توپ نقره ای بهترین بازیکن را کسب نمود و در تیم منتخب مسابقات قرار گرفت. شاید جام جهانی 2010 و عملکرد ضعیف وی به همراه آتزوری تلخ ترین تورنمنتی بود که کاناوارو تجربه کرد و ایتالیا در همان دور گروهی حذف شد.
بازی برجسته کاناوارو در جام جهانی: کاناوارو بارها به ایتالیا کمک کرد تا در جام جهانی کلین شیت کند، اما عملکرد عالی وی در دو دیدار مقابل آلمان در نیمه نهایی و فرانسه در فینال جام جهانی 2006 موجب شد، وی در سال 2006 جایزه توپ طلا را کسب نماید.
100 بازیکن برتر تاریخ جام جهانی (بخش اول)
100 بازیکن برتر تاریخ جام جهانی (بخش دوم)
100 بازیکن برتر تاریخ جام جهانی (بخش سوم)
100 بازیکن برتر تاریخ جام جهانی (بخش چهارم)
100 بازیکن برتر تاریخ جام جهانی (بخش پنجم)
100 بازیکن برتر تاریخ جام جهانی (بخش ششم)