طرفداری | کنوین جونز (Kenwyne Jones)، در 5 اکتبر 1984، در شهر پوینت فورتین (Point Fortin) واقع در کشور ترینیداد و توباگو به دنیا آمد. جونز در پست مهاجم نوک بازی می کرد و قد 187 سانتیمتری دارد. عموی او، فیلیبرت جونز نیز فوتبالیست بود و به همراه تیم ملی ترینیداد و توباگو، در آستانه حضور در جام جهانی قرار داشت؛ او از نظر فیزیکی و سبک بازی، بسیار به کنوین شباهت داشت. جونز بنابر گفته خودش یا باید در اروپا فوتبال بازی می کرد و یا به ارتش ترینیداد و توباگو ملحق می شد. منچستر یونایتد، وستهم، رنجرز و میدلزبورو تیمهایی بودند که کنوین در ابتدای فوتبالش برای ملحق شدن به آنها، در تمرینات پیش فصل تست فنی داد اما به نتیجه ای نرسید.
جو پابلیک و دبلیو کانکشن، اولین تیمهای جونز در کشورش بودند. این بازیکن سپس توسط باشگاه ساوتهمپتون انگلستان خریداری شد. دیوید جان ویلیامز، مدیر باشگاه پیشین جونز، بعد از انتقالش به ساوتهمپتون، وعده این را داده بود که جونز همانند دوایت یورک، یکی دیگر از بازیکنان موفق ترینیداد در اروپا خواهد شد. ساوتهمپتون در ابتدا جونز را به صورت قرضی راهی شفیلد ونزدی کرد. جونز در پیراهن این باشگاه در هفت بازی، هفت گل زد و بعد از یک ماه به ساوتهمپتون برگشت. جونز در سه بازی برای ساوتهمپتون به میدان رفت. در اولین بازیاش در لیگ برتر، در مسابقه برابر لیورپول، یک دقیقه فرصت حضور در میدان را پیدا کرد که با پیروزی باشگاهش همراه بود. در ادامه فصل به استوک سیتی در چمپیونشیپ به صورت قرضی منتقل شد و در 13 بازی، سه گل زد. ساوتهمپتون در فصلی که جونز را به صورت قرضی راهی دو تیم دیگر کرده بود، در قعر جدول لیگ برتر انگلستان قرار گرفت و به چمپیونشیپ سقوط کرد. جونز بعد از بازگشت به جمع قدیسها، 34 بازی، چهار گل در چمپیونشیپ، دو بازی، یک گل در جام اتحادیه و دو بازی در لیگ کاپ را به ثبت رساند. فصل ۰۷-۲۰۰۶ که فصل سوم جونز در ساوتهمپتون بود، در 34 بازی، 14 گل به ثمر رساند و به باشگاهش کمک کرد تا در پلی آف صعود به لیگ برتر قرار گیرد. باخت به دربی در مرحله اول پلی آف، باعث شد تا ساوتهمپتون از صعود به سطح بالاتر، ناکام بماند. در فصل ۰۸-۲۰۰۷، او بعد از شروع فصل با یک بازی و یک گل برای ساوتهمپتون، با 9 میلیون یورو، به ساندرلند که به تازگی به لیگ برتر صعود کرده بود، پیوست.
او در فصل اول حضورش در ساندرلند، در لیگ برتر انگلستان، عملکرد خوبی داشت و در 33 بازی برای ساندرلند، هفت گل و 10 پاس گل را ثبت کرد. در اواسط همین فصل، پیشنهادات زیادی برای جذب جونز به ساندرلند رسید اما با مخالفت روی کین سرمربی وقت این تیم، او در باشگاهش ماندگار شد. ساندرلند در این فصل با مقام پانزدهم، کار خود را در لیگ برتر به اتمام رسانید. جونز در فصل دومش در ساندرلند، 20 بازی، 10 گل و 2 پاس گل را ثبت کرد و با این تیم به مقام شانزدهم لیگ برتر رسید. در فصل سوم نیز جونز به آمار 32 بازی، 9 گل و چهار پاس گل رسید. ساندرلند نیز در این فصل به جایگاه سیزدهم لیگ برتر دست یافت. او در دوران حضورش در ساندرلند، توسط جان تری، مدافع وقت چلسی ملقب به "بهترین بازیکن بلندزن" شد؛ از دلایل این لقب، سرزنی خوب این بازیکن بود.
از فصل ۱۱-۲۰۱۰، جونز با قراردادی به ارزش ۹.۷ میلیون یورو به استوک سیتی پیوست. در فصل اول حضور در استوک، جونز در 34 بازی، 9 گل و دو پاس گل داد. او در جام اتحادیه با آمار شش بازی و یک گل، به همراه استوک سیتی به فینال رسید. آنها در فینال، برابر منچسترسیتی حضور پیدا کردند و در نهایت با نتیجه ۱-۰ شکست خوردند. با توجه به حضور منچسترسیتی در رقابت های چمپیونزلیگ، استوک سیتی به عنوان نایب قهرمان جام اتحادیه، مجوز حضور در مراحل مقدماتی لیگ اروپا را دریافت کرد. در لیگ نیز استوک سیتی در مقام سیزدهم قرار گرفت. پیروزی برابر هایدوک اشپلیت کرواسی و تون سوئیس، استوک سیتی را در فصل دوم حضور جونز در این باشگاه، به مرحله گروهی لیگ اروپا رساند. استوک سیتی در مرحله گروهی این تورنمنت در گروه دینامو کیف، بشیکتاش و مکابی قرار گرفت. آنها با 11 امتیاز و مقام دوم به مرحله بعدی صعود کردند اما شکست در دوبازی رفت و برگشت برابر والنسیا، استوک را از این مسابقات کنار زد. آمار جونز در لیگ اروپا ۱۰ بازی، چهار گل بود. عملکرد جونز در این فصل افت کرد و او در استوک نیمکتنشین شد و در 21 بازی فقط یک گل زد. استوک نیز در لیگ برتر چهاردهم شد. با وجود نیمکت نشینی، او به فصل سوم همکاری خود با استوک رسید. 26 بازی، سه گل و دو پاس گل، در کارنامه این فصل جونز ثبت شد. استوک نیز به جایگاه چهاردهم لیگ برتر رسید. جونز فصل چهارم حضورش در استوک را نیز تجربه کرد اما بعد از نیم فصل و هفت بازی و صفر گل در لیگ، یک بازی، یک گل در جام اتحادیه و دو بازی، چهار گل در لیگ کاپ، در نقل و انتقالات ژانویه با استوک فسخ کرد. مقصد بعدی کنوین، کاردیف سیتی بود که در این باشگاه، 11 بازی، یک گل و یک پاس گل در لیگ برتر را ثبت کرد. او نتوانست به بقای این باشگاه در لیگ برتر کمک کند و به همراه کاردیف به چمپیونشیپ سقوط کرد.
در فصل ۱۶-۲۰۱۵، جونز با وجود سقوط به چمپیونشیپ، در کاردیف ماند و به آمار 34 بازی، 11 گل و پنج پاس گل رسید. با این وجود، جونز فقط تا هفته سی و نهم، باشگاهش را همراهی کرد و برای هفت هفته نهایی، به بورنموث قرض داده شد. او در شش بازی برای بورنموث، یک گل زد و به همراه این باشگاه به عنوان صدرنشین چمپیونشیپ، به لیگ برتر صعود کرد. جونز فقط با همراهی در هفت هفته پایانی توانست در این صعود سهیم باشد. گویا کاردیف به دلیل مشکلات مالی، مجبور به قرض دادن این بازیکن شد. جونز در فصل ۱۶-۲۰۱۵، به کاردیف برگشت و در 19 بازی، پنج گل و دو پاس گل را ثبت کرد. جونز سپس در زمستان ۲۰۱۶، با قراردادی قرضی به باشگاه الجزیره امارات پیوست تا بازی در آسیا را نیز تجربه کند. جونز 11 بازی در لیگ امارات، سه گل و سه پاس گل را ثبت کرد و به همراه الجزیره، بعد از پیروزی در ضربات پنالتی برابر السد قطر در مرحله پلیآف، به لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد. الجزیره در گروه تراکتور ایران، الهلال عربستان و پاختاکور ازبکستان حضور داشت. این باشگاه در مرحله گروهی به جایگاه چهارم رسید و از دور مسابقات کنار رفت.جونز در 6 بازی آسیایی تیمش هیچ گلی نزد، با این حال او در بازی الجزیره برابر تراکتور، حضور در تبریز را تجربه کرد. جونز بعد از دوران خود در الجزیره، بازیکن آزاد شد و به باشگاه آتلانتا در امالاس آمریکا منتقل شد با این حال برای آمادگی بیشتر، در پیش فصل با قراردادی قرضی کوتاه مدتی به باشگاه سنترال در کشورش ترینیداد، منتقل شد. 17 بازی، دو گل در امالاس برای این بازیکن به ثبت رسید. آخرین باشگاه جونز، کانزاس سیتی بود که بعد از جدایی از آتلانتا به این تیم منتقل شده بود. از دوران حضور این بازیکن در کانزاس، آماری ثبت نشده است. در شروع سال 2018 میلادی، کنوین جونز از فوتبال خداحافظی کرد.
جونز در رده ملی، در تیمهای ملی زیر 17 سال، زیر 20 سال و زیر 23 سال ترینیداد و توباگو بازی کرد. اولین بازی ملی در رده بزرگسالان برای جونز، شکست 2-1 ترینیداد برابر فنلاند در سال 2003 بود که جونز، 45 دقیقه در این دیدار حضور پیدا کرد. ترینیداد و توباگو برای حضور در جام جهانی 2006، در مراحل انتخابی عملکرد موفقی داشت و بعد از صعود از مرحله اول گروهی به عنوان تیم دوم گروه، به مرحله نهایی انتخابی آمریکای شمالی و کونکاکاف رسید. در مرحله نهایی که به صورت گروهی برگزار شد سه تیم اول به جام جهانی صعود می کردند و تیم چهارم در پلی آف بین قاره ای حضور پیدا می کرد. ترینیداد با سرمربیگری لئو بینهاکر به مقام چهارم مرحله نهایی رسید و مجبور به حضور در پلی آف برابر بحرین شد. تساوی 1-1 در بازی رفت و پیروزی 1-0 در بازی برگشت، ترینیداد را مفتخر به اولین حضورش در تاریخ جامهای جهانی کرد. جونز نیز یکی از اعضای این تیم ملی بود. جونز به همراه کشورش در جام جهانی 2006 حضور پیدا کرد و بعد از نیمکتنشینی در بازی با سوئد، در بازی با انگلستان و پاراگوئه بازی کرد. سرانجام ترینیداد و توباگو با یک امتیاز و جایگاه چهارم گروه، از جام جهانی خداحافظی کرد. 89 بازی، 23 گل برای جونز در رده ملی بزرگسالان ثبت شد. جونز در سال 2007 مرد سال فوتبال کشورش شد و در سال 2011 به بازوبند کاپیتانی کشورش نیز رسید. جونز بعد از خداحافظی از فوتبال وارد دنیای مربیگری شده و تاکنون تجربه سرمربیگری تیم ملی زنان ترینیداد و توباگو را به مدت دو سال، در کارنامه خود ثبت کرده است.