هاوکینگ دچار بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک بود و از هر گونه اقدامی محروم بود چه حرف زدن چه راه رفتن یا حتی خم کردن سر...
معمولاً او را با فرضیه هایش در مورد نجوم و فضا و اختر فیزیک می شناسند، یا با کتاب جهان در پوست گردو . اما او و شاگردانش فرمولاسیونی ویژه برای موفقیت تیم ملی انگلیس ابداع کردند.
اینکه پرفسور هاوکینگ را خدای اعداد و ریاضیات میدانستند در دعوت او برای پیش بینی نتایج جام جهانی برزیل بی تاثیر نبود...
از زمانی که در سال ۱۹۶۶ انگلیس توانست در ومبلی جام را بالای سر ببرد سالها گذشته بود،
بگذریم...، پرفسور حرف هایش را با این جمله آغاز کرد: از طلیعه تمدن، بشر به اینکه رویدادها را جدا از هم و غیر قابل توضیح ببیند، قانع نبوده و همواره برای درک نظم زیربنایی عالم، عطش داشته است. جام جهانی هم از این نظر مستثنی نیست.”
نظریه آقای پرفسور در کتاب « تاریخچه مختصر از زمان ، از بیگ بنگ گرفته تا سیاه چالهها» میگوید ما باید از به هم ریختگی و بی نظمی بپرهیزیم.
به هم ریختگی و بی نظمی چیزیست که سالهاست ما در تیم ملی انگلیس شاهدیم. از زمانی که بکام و رونی توپ می زدند تا همین حالا..
پرفسور هاوکینگ ادامه داد: پنالتیها را به مهاجمان بدهید، آنها بهتر پنالتی میزنند و 81 درصد پنالتی هایشان گل می شود.” به گفته پروفسور هاوکینگ، راستپا یا چپپا بودن یا سن پنالتیزن تاثیری نخواهد داشت اما موی سر و رنگش چرا!⁉️
هاوکینگ می گفت:بازیکنان موبور و کچل بهتر از بازیکنانی که موی تیره دارند، پنالتی می زنند. دلیل این قضیه نامشخص است و برای همیشه مثل یک راز علمی بزرگ باقی خواهد ماند. حیف که دیوید بکام موبور از فوتبال بازنشسته شده یا وین رونی کچل اقدام به کاشت مو کرده است.”
خب شاید این حرفش درست باشد
اکنون هری کین راست پا پنالتی زن اول انگلیس است و معدود پیش می آید که یک ضربه پنالتی از دست دهد. به خاطر همین از دست دادن پنالتی دوم انگلیس برابر فرانسه اتفاقی غیر منتظره بود و هری کین راجبش گفت:من کسی نیستم که زیاد به چنین چیزی فکر کنم. چه برای یک پنالتی و چه برای دو پنالتی، به یک روش خودم را آماده میکنم. نمیتوانم از روش آماده شدنم یا جزئیات و اطلاعات قبل از بازی ایرادی بگیرم. حس متفاوتی نداشتم. من از خودم مطمئن بودم اما همان طور که میخواستم، آن (ضربه پنالتی) را اجرا نکردم.
آقای پروفسور می گفت: در فوتبال ریاضیات و منطق هیچ تا قیری ندارند، او درست هم می گفت هیچکس فکرش را نمی کرد انگلیس در گروه کاستاریکا ،اوروگوئه و ایتالیا حذف شود،
آقای پروفسور و شاگردانش ۴۵ بازی تیم ملی انگلیس را از جام جهانی ۱۹۶۶ تا ۲۰۱۴ تجزیه و تحلیل کرده بودند.
:” در هوای معتدل و در ارتفاع کم بهتر بازی می کنیم و نیز اگر بازی ساعت سه عصر شروع شود. مثل تمام حیوانات، تیم انگلستان هم بنده عادت است. هر چه این تیم به خانه نزدیکتر باشد، تاثیر منفی اختلاف ساعت و تفاوتهای فرهنگی کمتر میشود.”
خب کمی به این حرف فکر می کنیم، تنها قهرمانی ۳ شیرها در جام جهانی زمانی بود که بازی ها در انگلستان برگزار میشد ، حتی با تحلیل سه دوره قبلی جام جهانی می توان این موضوع را فهمید. بهترین عملکرد انگلیسی ها در سه دوره قبلی جام جهانی در روسیه بود، آنها در اروپا تا نیمه نهایی رفتند ، اما در آمریکای جنوبی و آسیا آنها در گروهی و یک چهارم حذف شدند.
او می گفت تیم ملی انگلیس باید با لباس قرمز بازی کند چون از نظر روانشناسی رنگ سفید غرور بی جا به بازیکنان می دهد.
البته که آنها به حرف پرفسور گوش ندادند و در سال های بعد حتی در مقطعی لباس قرمز حتی لباس دوم انگلیس نیز نبود!
|