طرفداری - زمان زيادي از فعاليت كشتي هاي سنتي زير نظر فدراسيون كشتي نمي گذرد اما تنوع و مقبوليت اين رشته ها در بين علاقه مندان پرشمار آن و حضور قهرماناني از دل مردم نيازمند برنامه ريزي دقيق تر مسئولان در هدايت كشتي هاي غير المپيكي جهت حفظ ديپلماسي كشورمان تا حصول نتايج دلخواه و كسب كرسي هاي مديريتي در اتحاديه جهاني است و مدال داران اين رشته ها پرچم داران شجاعي هستند كه با بضاعت كم نيازمند به حمايت مسئولان ورزش كشور هستند.
به سراغ حميد بهرامي كشتي گير با اخلاق و منظم كشتي آلیش در وزن اول رفتيم.قهرمان آسيا و نایب قهرمان جهان در سال 2015 به سؤالات ما پاسخ داد:
خودت را به صورت کامل معرفي كن واز سوابق ورزشي خودت بگو؟
متولد 1370 ، اهل شهرستان گالیکش در استان گلستان و دانشجوي رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی هستم.
کشتی را از كي و كجا كشتي شروع كردي ؟
کشتی را از سن 12 سالگی در روستاي حسين آباد كالپوش استان سمنان و در رشته فرنگي آن هم بدون مربي شروع کردم . پدر بزرگم از پهلوانان آليش بود و با توجه به برگزاري كشتي آليش در مراسمات و جشن ها و با توجه به علاقه به سر شاخ شدن و زور آزمايي تمريناتم را در آليش ادامه دادم .همیشه دوست داشتم در کشتی آلیش قدرتمند و متمایز از بقیه باشم.
تاکنون چه عناوین و مقام هایی کسب کرده ای؟
چند دوره قهرمانی ونایب قهرمان کشور در رشته آليش بودم وپس از آنکه ملی پوش شدم مدال برنز آسیایی 2010 ، مدال طلای مسابقات آسیایی2015 تهران و مدال نقره مسابقات جهانی2015 لهستان را کسب کردم .
مي باشم .
با كسب دو مدال ارزشمند از قهرماني اسيا وجهان چه اتفاقي براي حميد بهرامي افتاد؟
خیلی خوشحالم که توانستم با كسب مدال دل خانواده ام وعلاقه مندان آليش را شاد کنم افتخارمی کنم كه مادر ،پدرم و دوستانم ازمن با افتخار یاد می کنند.
آیا از کسب مدال نقره در مسابقات جهانی 2015 راضي هستي؟ چرا نتوانستی طلاي همچون مسابقات آسیایی طلا کسب کنی؟
براي مسابقات آسيايي ما اردوي بسيار منظمي را پشت سر گذاشتيم با هم وزنم موسي پرويزي كه در تهران نایب قهرمان آسيا و نفر دوم من شدخوب تمرين مي كردم ، اما نبود حريف تمريني در اردوي جهاني به من لطمه زيادي زِد چرا كه موسي در مرخصي اردوي اول تصادف كرد و مجبور بودم تمريناتم رو با کشتی گیران اوزان بالاتر ادامه بدهم.اما با همه این مشکلات خوشحالم که توانستم مدال نقره جهان را کسب کنم.
از تلاش های کادر فنی و مدیریت تیم ملی کشتی آلیش بگو؟
جادارد تشکر ویژه ای از علی بازیار سرپرست تیم ملی داشته باشم.در مسابقات انتخابی تیم ملی درتابستان 94 در کشتی اول انگشت پایم شکست اما با سختي مقاومت كردم و پیروز شدم. ازشدت درد توان راه رفتن نداشتم، بازيار مرا کنار تیم پزشكي مسابقات برد ، پزشک به او گفت : پاي من شکسته و توان ادامه مسابقه را ندارم .اما با اصرار علي بازیار و در خواست فيكس كردن انگشتم تا پايان مبارزات پزشك را مجاب به موافقت كرد، من آن روز با هشت کشتی سنگين توانستم موفق بشوم .حرکت و کار بزرگ او باعث شد من ملی پوش شوم و به ایشان مدیونم. اگر ایشان نبود من خرداد ماه و زمان انتخابي مجبور بودم برگردم به زادگاهم !همچنین بازیار در كشتي آليش وقتي اولين اردو توسط فدراسيون كشتي در فروردين ماه برگزار شد ، بستری مناسب و بی حاشیه را برای ما فراهم کرد ،او تمام وقت حضور داشت با بچه ها زندگي كرد حضور در كنار بچه ها رسيدگي به امور كشتي هاي سنتي كنترل نحوه و كيفيت جلسات تمرين ، برگزاري نشست هاي درون اردويي بين بچه ها در موفقیت تیم ملی تاثر زیادی داشت. از کادر فنی تیم ملی هم تشکر می کنم که در این مدت تلاش های زیادی کردند تا به موفقیت برسیم.
برخورد مردم و مسئولان بعد از بازگشت از رقابتهاي جهاني با شما چطور بود آيا تجليل شايسته ايي از شما صورت گرفت؟
شادي مردم بزرگترين دستاورد براي ورزشكاران است ،متاسفانه مسئولان ورزش استان برنامه ای جهت حمايت از قهرمانان ورزشي هاي ملي ندارند. مبلغ بسيار ناچیزی را با تبليغات فراوان بعنوان پاداش در نظر گرفتند.مسئولان اداره ورزش وجوانان مبلغ شصدهزار تومان بعنوان تجلیل از من که دو مدال آسیا و جهانی را کسب کردم اختصاص دادند. آن هم بعد از این همه سختی ،خرج کردن و گذراندن حدود ٧ ماه در كوران تمرينات فشرده و سختي مسابقات ...
در پایان چه صحبتی دارید؟
فقط از تمام كساني كه صادقانه براي ورزش فعاليت مي كنند از جمله رسول خادم رئیس فدراسیون کشتی كه براي احياي كشتي هاي سنتي برنامه ريزي خوبي تدارك ديده تشکر می کنم.