اختصاصی طرفداری- امروز جوزپه ماروتا ۶۰ ساله می شود. در ایتالیا او را پادشاه نقل و انتقالات می خوانند، زیرا زمانی با غول های نقل و انتقالاتی سری آ سرشاخ شد و آنها را با کمترین هزینه شکست داد.
به ماروتا معمارِ یوونتوس مدرن می گویند اما او برای رسیدن به موفقیت تنها نبوده است. با این حال، تصمیمات شخص ماروتا در نهایت چیزی بود که بیانکونری را از بدترین سالهایش در سری آ، به یکی از بزرگترین تیم های جهان رسانده است.
مدیر کنونی باشگاه یوونتوس، در ۸ سالگی کفش بازیکنان باشگاه وارسه را واکس می کرد. بیست سال بعد و در ۲۸ سالگی، ماروتا رییس باشگاه وارسه بود. تحت مدیریت بپه، وارسه به سری بی صعود کرد و چند سال هم از بازی کردن در سطح دوم ایتالیا لذت برد. ماروتا بعدها به مونتزا، تیمی دیگر در سری سی رفت و این تیم را به سری بی آورد. پس از چند سال کار کردن در باشگاه هایی مثل کومو و راونا، در سال ۱۹۹۵، مائوریتزیو زامپارینی، ماروتا را مدیر باشگاه ونیز کرد. این زوج موفق شدند ونیز را بعد از ۳۰ سال به سری آ بیاورند.
ماروتا در اواخر دهه به باشگاه آتالانتا مهاجرت کرد و طی دو فصل حضور در این تیم، یک رتبه هفتم و یک رتبه نهم در سری آ بدست آورد. وی در همه باشگاه هایی که مدیریت شان را بر عهده می گرفت، به شکل مشابهی به سراغ مشکلات می رفت. فصل اول در هر تیم، معمولا ترکیب باشگاه کاملا متحول می شد و بر اساس نتیجه در سال اول، تصمیمات اتخاذ می شد. در فصل ۰۲-۲۰۰۱، ماروتا به باشگاه سمپدوریا فرا خوانده شد. آبی پوشان شهر جنوا با قرار گرفتن در رتبه دهمِ سری بی، به بدترین نتیجه تاریخ باشگاه در ۵۰ سال گذشته رسیده بودند.
ماروتا، والتر نوولینو، مربی ای که با او ونیز را به سری آ رسانده بود، به عنوان سرمربی جدید باشگاه سمپدوریا انتخاب کرد. سمپدوریا به گروهی نفتی در جنوا فروخته شده بود اما از نظر مالی، همچنان شرایط ایده آل به نظر نمی رسید. ماروتا در کنار چند بازیکن با تجربه، استعدادهای جوانی مثل آنجلو پالومبو، مائوریتزیو دومیتزی و آندره آ گاسبارونی را به تیمش آورد. از این بین پالومبو بعدها برای تیم ملی ایتالیا به میدان رفت، دومیتزی سال ها برای ناپولی و اودینزه بازی کرد و گاسبارونی عضو تیم ملی المپیک ایتالیا در رسیدن به مدال برنز المپیک ۲۰۰۴ شد.
سمپدوریا فصل را با کسب رتبه دوم سری بی به پایان رساند و به سری آ صعود کرد. شاگردان ماروتا همچنین در جام حذفی به جمع ۸ تیم برتر رسیدند. بپه که از نتیجه فصل اول راضی بود، این بار فرانچسکو آنتونیولی، دروازه بان باتجربه آ اس رم و تیم ملی ایتالیا را به سمپدوریا آورد. دروازه بان دوران طلایی آ اس رم به صورت آزاد راهی سمپدوریا شد. ماروتا همچنین کریستیانو دونی، هافبک تیم ملی ایتالیا را با چنین شرایطی به شهر آورد.
سمپدوریا در فصل دوم در سری آ به رتبه هشتم رسید و با اختلافی کم، سهمیه جام یوفا را از دست داد. ماروتا این بار تغییر مهمی را در ساختار تیمش اجرا کرد که تا به امروز با او مانده است. جوزپه ماروتا، فابیو پاراتیچی، بازیکن سابق و نه چندان مشهور تیم های دسته دومی را مسئول استعدادیابی باشگاه و دستِ راست خود کرد. رابطه ای که هنوز پابرجاست و این زوج همچنان در یوونتوس می درخشند. در نتیجه این تغییر، سمپدوریا این بار در رتبه ششم سری آ قرار گرفت و با اختلاف یک امتیاز، جایگاه لیگ قهرمانان اروپا را از دست داد. با این حال، این تیم به جام یوفا صعود کرد.
پس از ناکامی والتر نوولینو، ماروتا قرارداد این مربی را تمدید نکرد و والتر ماتزاری را به تیم آورد تا سمپدوریا جان تازه ای بگیرد. همچنین تغییرات نقل و انتقالاتی با سرمربی جدید از راه رسیدند. جوزپه، آنتونیو کاسانو، مهاجم جنجالی و مشهور فوتبال ایتالیا و رئال مادرید را با انتقال قرضی یک ساله و حق خرید به سمپدوریا آورد. همچنین جامپائولو پاتزینی، مهاجم آماده فیورنتینا با قیمت ۸ میلیون یورو راهی تیم شد. پس از اینکه ماتزاری نتوانست با ترکیب نتیجه بگیرد، ماروتا برای فصل جدید، لوییجی دل نری که دو فصل موفق را در آتالانتا سپری کرده بود، به جنوا آورد. سمپدوریا با ۲۸ گلی که زوج پاتزینی و کاسانو به ثمر رساندند، به رتبه چهارم سری آ رسید و موفق شد به لیگ قهرمانان اروپا برسد.
در اواسط همین فصل بود که مشخص شد یوونتوس می خواهد برای فرار از مصیبتی که به آن گرفتار شده، ماروتا را به تورین بیاورد. سرانجام در تابستان جوزپه ماروتا به همراه فابیو پاراتیچی به یوونتوس پیوستند و سمپدوریا فصل بعد در پلی آف لیگ قهرمانان با حساب ۵-۴ به وردربرمن باخت و حذف شد.
آوردن بپه ماروتا، انتخاب مستقیم آندره آ آنیلی، رییس جدید باشگاه یوونتوس بود و در ابتدا قراردادی ۳ ساله بین طرفین امضا شد. فابیو پاراتیچی هم مطابق انتظار به کادر ماروتا اضافه شد. مدیر ایتالیایی مثل همیشه، به سراغ فردی رفت که امتحانش را قبلا پس داده بود. لوییجی دل نری پس از موفقیت های پیاپی در فوتبال ایتالیا، هدایت یوونتوس را برعهده گرفت. ماروتا همچنین میلوش کراسیچ، ندودِ جدید فوتبال را که قرار بود یکی از بهترین بازیکنان جهان شود، به تورین آورد. بازیکنانی مثل کوالیارلا، ماتری و آکوییلانی هم به ترکیب اضافه شدند. یوونتوس ۱۱ بازیکن را فروخت تا تیمی که با قرار گرفتن در رتبه هفتم سری آ، یکی از بدترین رتبه های تاریخش را بدست آورده بود، جان تازه ای بگیرد. شاهکار این فصل ماروتا زمانی بود که آندره آ بارتزالی، دفاع ۳۰ ساله ایتالیایی وولفسبورگ را با قیمت ۳۰۰ هزار یورو به تورین آورد و این بازیکن طی سالهای حضورش در یوونتوس به یکی از بهترین دفاع های مرکزی جهان تبدیل شد.
سال اول ماروتا و یوونتوس خیلی خوب نبود و دل نری نشان داد نمی تواند در تیم های بزرگ همان نتایج را تکرار کند. یوونتوس که طی سال های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱، ده ها میلیون دلار خرج خرید بازیکن کرده بود، با ناکامی های پیاپی، اعتماد خانواده آنیلی و آلکان را از دست داد و حالا ماروتا به سخت ترین مرحله زندگی کاری خود رسیده بود. او باید با کمترین هزینه ممکن، تیمش را به موفقیتی که هواداران انتظار داشتند می رساند. اولین گام بپه ماروتا، انتخاب آنتونیو کونته، اسطوره باشگاه و سرمربی جوانی بود که جرقه انقلاب یووه را در دوران بعد از کالچوپولی زد.
زمانی که ماروتا کونته را سرمربی یوونتوس کرد، با انتقادات شدیدی مواجه شد و کارشناسان ایتالیایی معتقد بودند که دون آنتونیو تجربه لازم را برای چنین کاری ندارد. ماروتا در پاسخ به انتقادات گفت:
یوونتوس این فصل می خواهد قهرمان سری آ شود یا حداقل به لیگ قهرمانان اروپا برسد.
فروش بازیکنانی که ماروتا نیازی به حضور آنها در یوونتوس نمی دید ادامه داشت. وی همچنین به انتقالِ بازیکنانی که می توانند به ترکیب بیانکونری کمک کنند ادامه داد. در واقعیت، ماروتا این حقیقت را پذیرفته است که قرار نیست ۱۰۰ درصد بازیکنانی که به ترکیب اضافه می کند در یوونتوس جواب دهند. او به آنها یک تا دو سال زمان می دهد و اگر بنا به هر دلیلی این خرید در تورین جواب نداد، آنها را به قیمتی قابل قبول به فروش می رساند. با این حال، با پیشرفت سریع یوونتوس و رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا، ماروتا سعی کرد که درصد خرید بازیکنانِ موفق در ترکیب را به بالاترین ترکیب ممکن برساند.
بپه ماروتا در آن فصل و با وجود اینکه بودجه خاصی در اختیار نداشت، از فروش بازیکنان ناموفق، ۸ بازیکن دیگر را به ترکیب یوونتوس اضافه کرد. وی پس از اینکه متوجه شد میلان قصد ندارد قرارداد آندره آ پیرلو، بازیساز ۳۲ ساله ایتالیایی را تمدید کند و معتقد است وی تمام شده، به او زنگ زد و پیشنهاد قراردادی ۵ ساله را به پیرلو ارائه کرد. معمار ایتالیایی، روزهای درخشانی را در یوونتوس پشت سر گذاشت و حتی به تیم منتخب و یکی از نامزدهای توپ طلا هم راه یافت.
ماروتا همچنین میکله پاتزینتزا، هافبک دفاعی مشهور ناپولی را به طور رایگان به تورین آورد اما او نتوانست آنتونیو کونته را متقاعد کند که به وی بازی بدهد. در نتیجه در پایان فصل به قیمت نیم میلیون یورو به بولونیا فروخته شد. ماروتا، استفان لیخشتاینر، وینگر و گوشِ راست لاتزیو و تیم ملی سوییس را پس از درخشش با قیمت ۱۰ میلیون یورو خریداری کرد اما با طرف مقابل توافق کرد که این مبلغ را در ۳ قسط بپردازد. آرتورو ویدال، ستاره شیلیایی بوندسلیگا هم در حالی که در آستانه پیوستن به بایرن مونیخ قرار داشت، با مبلغ ۱۰.۵ میلیون یورو به یوونتوس پیوست. این دو بازیکن به همراه پیرلو در فینال لیگ قهرمانان اروپای ۲۰۱۵، برای سیاه و سفید پوشان به میدان رفتند. مائوریسیو ایسلا، رفیقِ ویدال هم با ۱۱ میلیون یورو به یوونتوس آمد اما سرنوشت متفاوتی داشت و در نهایت پس از چند سال قرضی، به کالیاری فروخته شد.
ووچینیچ، مهاجم گلزن رم با ۱۵ میلیون یورو به یوونتوس آمد که گل های مهمی برای تیمِ کونته به ثمر رساند. امانوئله جاکرینی، بازیکن مورد علاقه کونته با قیمت ۷.۲ میلیون یورو خریداری و پس از اینکه خیلی در تورین به موفقیت نرسید، به قیمت ۷.۵ میلیون یورو به ساندرلند فروخته شد. ماروتا همچنین مارسلو استیگاریبا، وینگر پاراگوئه ای را با انتقال قرضی به تورین آورد و پس از عدم رضایت از وی، او را برگرداند. الیرو الیا، وینگر هلندی و پر سر و صدای آن زمان هم که موکل مینو رایولا بود، با ۹ میلیون یورو به یوونتوس آمد اما کونته به وی هم اعتماد نکرد تا این بازیکن با ۶ میلیون یورو به آلمان بازگردد.
یوونتوس در نهایت در این فصل و برای اولین بار پس از کالچوپولی، قهرمان ایتالیا شد. ماروتا برای فصل دوم سعی کرد ترکیب تیمش را با خرید بازیکنانی که فصل موفقی در سری آ داشته اند تقویت کند. با این حال، احتمالا بزرگترین حرکت نقل و انتقالاتی او امضای قرارداد با پل پوگبا بود. هافبک فرانسوی در منچستریونایتد کمتر مورد توجه قرار می گرفت و با اشاره پاراتیچی، ماروتا وی را به تورین آورد تا یوونتوس بدون هزینه انتقال، یکی از بهترین هافبک های جهان را در باشگاهش داشته باشد. در این فصل، سباستین جووینکو، ستارهِ یوونتوسی پارما با قیمت ۱۱ میلیون یورو به تیم بازگشت تا همراه با ووچنیچ در اروپا بازی کنند. کوادو آساموا و مارتین کاسرس که سال ها در ترکیب بیانکونری به میدان رفتند، در این فصل خریداری شدند و پاراتیچی گابیادینی را با قیمت ۱۱ میلیون یورو به تورین آورد.
یوونتوس در این فصل هم موفق شد قهرمان ایتالیا شود و در لیگ قهرمانان اروپا به جمع ۸ تیم برتر برسد. با این حال رویارویی با بایرن مونیخِ هاینکس باعث شد تیم کونته سرانجام شکست بخورد و خود را برای فصل بعدی آماده کند. پیروزی ۳-۰ در برابر چلسی، مدعی قهرمانی و پیروزی در مجموع ۵-۰ برابر سلتیک که بارسلونا را شکست داده بود، از نقاط قوت خط حمله ووچینیچ-جووینکو محسوب می شد.
برای فصل جدید، مثلث ماروتا، پاراتیچی و آنیلی انتظار داشتند تورینی ها علاوه بر موفقیت داخلی، در اروپا به هم نتایج قابل قبولی برسد. ماروتا در حالی کارلوس توز، مهاجم و ستاره آرژانتینی باشگاه منچسترسیتی را با رقم ۹ میلیون یورو به یوونتوس آورد که این بازیکن شب گذشته اش برای دیدار با آدریانو گالیانی به شهر میلان سفر کرده بود. ماروتا همچنین الساندرو ماتری را با قیمت ۱۱ میلیون یورو به میلان فروخت که بعدها پس از ناکامی ماتری در روسونری، وی را به طور رایگان و قرضی پس گرفت.(ماتری بعدها گل قهرمانی یوونتوس در جام حذفی را به ثمر رساند).
بپه ماروتا به گابیادینی ایمان نداشت و این بازیکن را با قیمت ۱۱.۵ میلیون یورو به سمپدوریا فروخت. وی برای تقویت خط دفاعی اش، آنگلو اوگبونا، ستاره خط دفاعی تورینو را با ۱۵ میلیون یورو آورد و با ۴.۵ میلیون یورو، حق خرید دومنیکو براردی را بدست آورد. حرکت بزرگ دیگر نقل و انتقالاتی ماروتا در این فصل، توافق با فرناندو یورنته، مهاجم گلزن تیم ملی اسپانیا و اتلتیک بیلبائو بود که از تمدید قرارداد با تیم اسپانیایی سرباز زد و با نیمکت نشینی چند ماهه، به محض اتمام قرارداد به طور رایگان و آزاد با یوونتوس قرارداد امضا کرد تا زوج توز و یورنته، جای ووچینیچ و جووینکو را بگیرند.
یوونتوس این بار با ۱۰۲ امتیاز و جابجا کردن رکوردی تاریخی قهرمان سری آ شد اما ناکامی در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا باعث شد رابطه بین کونته و مدیریت تیره و تار شود. کونته که زیربار نقشه راه یوونتوس برای موفقیت نمی رفت، سرانجام استعفا داد تا ماروتا به سراغ مکس الگری، سرمربی اخراجی میلان برود. همانند کونته، این انتخاب هم با واکنش های منفی زیادی روبرو شد و اکثرا پیش بینی کردند که یوونتوس با الگری به ۳ سال حکمرانی در فوتبال ایتالیا پایان خواهد داد. اتفاقی که هرگز رخ نداد.
ماروتا که حالا با موفقیت تیمش، دستش کمی باز شده بود، با فروش بازیکنان نیمکت نشین مثل ووچینیچ، پلوسو و ایموبیله، آلوارو موراتا، مهاجم آینده دار و اسپانیایی رئال مادرید را با ۲۰ میلیون یورو خرید. خریدی که خیلی ها انتظار داشتند در تورین به نتیجه نرسد، اما رسید و ارزش این بازیکن در زمان ترک یوونتوس به ۴۰ میلیون افزایش یافت. موراتا همچنین نقش مهمی در موفقیت یووه در اروپا ایفا کرد.
ماروتا، با ۵ میلیون یورو، دنیله روگانی، مدافع آینده دار باشگاه امپولی را خریداری کرد و با ۶.۵ میلیون یورو، استفانو استورارو، هافبک جوان و ایتالیایی جنوا را به تورین آورد. بازیکنانی که حالا اساس یوونتوسِ آینده را تشکیل می دهند. ماروتا برای حل کردن مشکل دفاع چپ و مصدومیت های ادامه دار آساموا، تنها با هزینه ۱.۵ میلیون یورو، پاتریس اورای با تجربه را از منچستریونایتد خریداری کرد. همچنین روبرتو پریرا با انتقال قرضی و حق خرید به یوونتوس پیوست.
در همین تابستان بود که بپه ماروتا و فابیو پاراتیچی، کینگزلی کومان، پدیده جوان پاریسن ژرمن را متقاعد کردند که از امضای قرارداد با تیم بزرگسالان خودداری کند و به یوونتوس بپیوندد. مشخص بود که کومان در سیستم الگری جایگاه خاصی ندارد، اما انتقال رایگان وی به حدی وسوسه کننده بود که پس از یک سال، ماروتا او را با مبلغ ۷ میلیون یورو به بایرن مونیخ قرضی فرستاد و همچنین می تواند ۲۰ میلیون یوروی دیگر هم در تابستان آینده برای انتقال دائمی این بازیکن دریافت کند.
یوونتوس با این ترکیب، قهرمان ایتالیا شد. همچنین تورینی ها موفق شدند پس از ۲۰ سال، قهرمان جام حذفی ایتالیا شوند. بیانکونری با درخشش بازیکنانی که ماروتا به ترکیبش تزریق کرده بود، به فینال لیگ قهرمانان اروپا رفت و در ایستگاه آخر با شکست در برابر بارسلونا، از رسیدن به سه گانه محروم شد. با این حال، یوونتوس به پردرآمدترین باشگاه فصل اروپا از نظر حق پخش تبدیل شد و حالا کادر مدیریتی یووه، فاز دوم پروژه خود را آغاز کردند.
از ۱۴ بازیکنی که در مجموع در فینال لیگ قهرمانان اروپا برای یوونتوس به میدان رفتند، ۱۱ بازیکن را بپه ماروتا به این تیم آورده بود. در تابستان، با توجه به بالا رفتن سن برخی از بازیکنان یوونتوس، جدا شدن آنها اجتناب ناپذیر به نظر می رسید. کادر مدیریتی یووه هم طبق سنت همیشگی خود مخالفتی با جدایی بازیکنان نکرد. یوونتوس برای راحت کردن انتقال پیرلو به نیویورک، پولی از این باشگاه دریافت نکرد. همچنین با توجه به خواست قلبی توز برای بازی در آرژانتین، یوونتوس رضایت داد تا در ازای مبلغ ۶.۵ میلیون یورو و حق خرید ۲ بازیکن، کارلیتوس به بوکا برگردد.
مهمترین بازیکنی که از یوونتوس جدا شد، آرتورو ویدال بود که باشگاه با توجه به حواشی به وجود آمده، از تمدید قرارداد هافبک ۲۸ ساله شیلیایی سرباز زد. با درخواست جدایی ویدال، ماروتا وی را در ازای مبلغ ۳۷.۵ میلیون یورو به بایرن مونیخ فروخت تا یکی از گران ترین نقل و انتقالات تاریخ آلمان رقم بخورد. ماروتا همچنین اوگبونا را که جایی در یوونتوس نداشت به قیمت ۱۱ میلیون یورو به وست هم یونایتد فروخت. بیانکونری، یکی از پرخرج ترین باشگاه های اروپا در این فصل هم بود.
ماروتا در ابتدا پائولو دیبالا، پدیده آرژانتینی باشگاه پالرمو را با مبلغ ۳۲ میلیون یورو خریداری کرد. بازیکنی که با درخشش در پیراهن یوونتوس حالا ارزشگذاری نمی شود. الکس ساندرو، بازیکنی که بند فسخی ۵۰ میلیون یورویی به خود می دید، با توافق با ماروتا و عدم تمدید قرارداد، با قیمت ۲۶ میلیون یورو به تورین آمد تا یوونتوس گام مهمی در ساختار آینده تیمش بردارد. سهمیه بازیکن آزاد و رایگان فصل یووه این بار به سامی خدیرا، هافبک ۲۸ ساله تیم ملی آلمان و رئال مادرید اختصاص داشت که با تمدید نکردن راهی تورین شد. همچنین نوربرتو نتو، دروازه بان آماده فیورنتینا و تیم ملی برزیل به طور رایگان راهی بیانکونری شد. خوان کوادرادو، ستاره کلمبیایی چلسی به صورت قرضی و تنها با ۲ میلیون یورو به بیانکونری آمد و دوباره تبدیل به یکی از بهترین وینگرهای اروپا شد. یوونتوس، ماریو مانژوکیچ، مهاجم مستحکم اتلتیکو مادرید و تیم ملی کرواسی را با ۱۹ میلیون یورو به تورین آورد تا خط حمله اش را هم دوباره تقویت کند. ماروتا بعد از جدایی ویدال، با شالکه ۰۴ بر سر انتقال یولیان دراکسلر با مبلغ ۲۶ میلیون یورو به هم توافق رسید اما این توافق در روز آخر به هم خورد و مدیر یوونتوس با قبول یکی از شکست های مهم دورانش در این تیم، ناچار شد هرنانس برزیلی را با ۱۳ میلیون یورو به تورین بیاورد.
یوونتوس در این فصل هم به راحتی قهرمان ایتالیا و جام حذفی شد. شاگردان الگری در حالی که تا دقیقه ۹۰ بازی برگشت دور حذفی اروپا با بایرن مونیخ، در آستانه صعود به جمع ۸ تیم برتر بودند، با اشتباه پاتریس اورا بازی را مساوی و در نهایت در اوقات تلف شده بازنده دیدند تا این بار نتوانند موفقیت فصل قبل را تکرار کنند. با این حال این مسئله باعث نشد که بیانکونری و ماروتا از تقویت تیم دست بکشند و پس از تابستان امسال، حالا یوونتوس پرمهره ترین ترکیب تاریخ معاصر خود را به خود می بیند.
در تابستانی که پل پوگبا ساز جدایی زد و قصد داشت فضای جدیدی را تجربه کند، مدیران یوونتوس مطابق انتظار مخالفتی نداشتند اما مذاکرات طولاتی ماروتا با طرف انگلیسی باعث شد که این بازیکن که به طور رایگان به تورین آمده بود، با رقم ۱۰۵ میلیون یورو به اضافه ۵ میلیون یورو پاداش به منچستریونایتد بازگردد و بزرگترین نقل و انتقال تاریخ فوتبال رقم بخورد. ماروتا برای دومین فصل پیاپی از خریدن هافبکی که می خواست بازماند اما او این بار اعلام کرد که یوونتوس در تابستان ۲۰۱۷، آماده خرید ستاره ای ۹۰ میلیون یورویی در خط هافبک خواهد بود.
بیانکونری بعد از جدایی ۳۰ میلیون یورویی موراتا، برای خریدن گونزالو هیگواین، مهاجم ۲۸ ساله آرژانتینی که رکورد گلزنی تاریخ سری آ را با ناپولی جابجا کرده بود و یکی از آماده ترین مهاجمان جهان محسوب می شود، ۹۰ میلیون یورو هزینه کرد. همچنین مارکو پیاتسا، پدیده و وینگر کروات را با مبلغ ۲۳ میلیون یورو به تورین آورد تا خط حمله اش را ترکیبی از ستارگان آرژانتینی و کروات تشکیل دهند. ماروتا امسال از قرض دادن سیمونه زاتزا به وست هم و والنسیا ۷ میلیون یورو درآمد کسب کرد و با فروش حتمی این بازیکن به باشگاه اسپانیایی، می تواند ۱۵ میلیون یوروی دیگر به حساب باشگاه واریز کند.
اوج خریدهای ماروتا در تابستان گذشته، فعال کردن بند ۳۲ میلیون یورویی جدایی میرالم پیانیچ، ستاره بوسنیایی فوتبال اروپا از تیم رقیب، آ اس رم بود که ارزشی به مراتب بیشتر از این رقم را با خود به همراه آورد. ماروتا با پرداخت ۵ میلیون یورو به چلسی، خوان کوادرادو را برای ۳ سال و تا سال ۲۰۱۹ قرضی گرفت. او ماتیا کالدارا، پدیده جوان این فصل سری آ را برای خط دفاع تیمش خریداری کرد و ۱۵ میلیون یورو به آتالانتا پرداخت. ریکاردو اورسولینی، ستاره آسکولی در سری بی هم با ۶ میلیون یورو یوونتوسی شد. ماروتا همچنین مهدی بن عطیه را به طور قرضی به تورین آورد تا الگری تحت هیچ شرایطی مشکلی در خط دفاع تیمش حس نکند.
شاهکارِ بوسمن بپه ماروتا در تابستان گذشته، انتقال دنی آلوز، مدافع راست باشگاه بارسلونا و تیم ملی برزیل به یوونتوس بود که دوباره به طور رایگان راهی تورین شد. ماروتا با ۹.۵ میلیون یورو، انتقال لمینا را دائمی کرد تا در صورت فروش وی در تابستان آینده، سود قابل قبولی نصیب یووه شود.
یوونتوسِ آقای ماروتا، حالا در آستانه تاریخ سازی و فتح ششمین اسکودتوی پیاپی به سر می برد. آنها در جام حذفی هم در یک قدمی رسیدن به فینال هستند. بیانکونری در جمع ۸ تیم لیگ قهرمانان اروپا باید به زودی به مصاف بارسلونا برود. فارغ از هر نتیجه ای، مسیری که بپه ماروتا، فابیو پاراتیچی و در راس آنها، آندره آ آنیلی در تورین پشت سر گذاشتند، احتمالا یکی از بهترین داستان های تاریخ معاصر فوتبالِ ایتالیاست. در ایتالیا، جوزپه ماروتا را به خاطر داستانِ زندگی، با والتر وایت، شخصیت اول سریال برکینگ بد مقایسه می کنند. باید دید که آیا هایزنبرگ در نهایت رئیس اروپا خواهد شد یا خیر.
ترکیبی از برخی از بازیکنانی که بپه ماروتا به یوونتوس آورده است. او برای تمام بازیکنان این ترکیب در مجموع ۴۴ میلیون یورو هزینه کرد. منچسترسیتی در فصل تابستان گذشته برای خرید جان استونز، مدافع انگلیسی، ۵۴ میلیون یورو هزینه کرد.