دارنده مدال طلای روئینگ قهرمانی آسیا از کمبود امکانات گلایه کرد.
به گزارش طرفداری، تیم ملی روئینگ ایران پس از کسب ۳ مدال طلا و ۵ مدال برنز در مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی تایلند، به کشور بازگشت. ایران با ترکیب ١٣ پاروزن در بخش بانوان و آقایان در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت کرد.
نازنین ملایی در تکنفره سنگین وزن بانوان و تکنفره سبکوزن بانوان و همراه با مهسا جاور در دونفره سنگینوزن صاحب ۳ مدال طلا شد.
نازنین ملایی در خصوص مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا اظهار داشت:
رقبای اصلی همیشگی ما از چین، کره جنوبی، هنگگنگ و تایلند به همراه ویتنام در این مسابقات حضور داشتند. مسابقات از لحاظ کیفی سطح بالایی داشت و تمام شرکتکنندگان با بهترین شرایط در رقابتها حضور یافتند تا به نتیجه مد نظر برسند. امکانات ما کم بوده و هست و پیست استاندارد در اختیار نداریم. در پیست 1000 متر تمرین میکنیم و که معضل بزرگی برای ما است. امیدوارم این مسئله برای بازیهای آسیایی سریعا حل شود و به محلهایی برویم که پیست استاندارد داشته باشد.
وی درباره هدف خود در بازیهای آسیایی به رکنا گفت:
من برای بازیهای آسیایی به دنبال این هستم که در ماده تکنفره شرکت کنم. ماده تکنفره سنگین وجود دارد اما فدراسیون قایقرانی در تلاش است از طریق کنفدراسیون فوتبال آسیا ماده تکنفره سبک هم به این رقابتها اضافه کند. برای کسب بهترین رنگ مدال که همان مدال طلا است در این مسابقات تلاش میکنم و در ماده 2 نفره هم همین هدف را داریم.
دارنده مدال طلای روئینگ قهرمانی آسیا خاطرنشان کرد:
امیدوارم با نتایجی که در هر دوره از مسابقات با تیم قایقرانی کسب میکنیم به تیم روئینگ قایقرانی توجه بیشتری شود و بودجه و امکانات بیشتری هم به این رشته تعلق بگیرد تا ورزشکاران این رشته بتوانند بیشتر مدالآوری کنند و در تاریخ قایقرانی ماندگار شوند.
ملایی همچنین در گفتوگو با «آی دبلیو اسپورتس» به تعجب خارجیها از رقابت او در سه ماده اشاره و تاکید کرد:
ساعت برگزاری مسابقات تکنفره سنگینوزن و دو نفره سنگینوزن تنها ۳۰ دقیقه با هم فاصله داشت و نگرانکننده بود اما در جلسه مربیان، خوشبختانه این زمان به یک ساعت افزایش پیدا کرد.
در روئینگ زنان آسیا سابقه نداشت یک نفر در هر سه ماده شرکت کند و طلا بگیرد. خیلی از ورزشکاران سایر تیمها شگفتزده شدند و برایشان عجیب بود یک نفر در هر سه ماده مسابقه دهد.
طلای تکنفره سنگینوزن من، اولین طلای ایران در این ماده محسوب میشود. نمی توانم خوشحالیام را پنهان کنم. کاری را انجام دادم که پیشتر انجام نشده بود.
وی درباره برنامهریزی خود برای آینده گفت:
۲۰۲۴ المپیک را در پیش دارم اما المپیک پاریس، پایان کار من نیست. در صورتی که شرایط مهیا باشد علاقهمندم تا المپیک ۲۰۲۸ لسآنجلس رقابت کنم.
دارنده مدل طلای روئیگ آسیا به پاداش فوتبالیستها و گلایه ورزشکاران دیگر رشتهها نیز پرداخت و خاطرنشان کرد:
بین فوتبال و سایر رشته ها همیشه تفاوتهایی وجود دارد. عقیده دارم اغلب رشتهها دشواریهای بیشتر و البته مدالآوریهای بیشتری دارند. با این وجود، هر اظهار نظری از من در نکوهش موضوع پاداشها و رسیدگی به فوتبالیستها بیاثر است. این موضوع بارها گفته شده و اتفاقی نیفتاده و دیگر دلیلی ندارد دربارهاش صحبت شود.