طرفداری - برخی تغییرات در قوانین از فصل آینده کوچک و برخی بزرگ هستند. در آغاز این فصل، تیم ها و داوران باید خودشان را برای این تغییرات آماده کنند:
1- دراپ بال توسط داور دیگر در فوتبال وجود نخواهد داشت. اگر موقعیتی پیش آید که در گذشته از دراپ بال استفاده می شد، توپ به طور ساده به تیمی تحویل داده می شود که قبلا صاحب توپ بوده است.
2- قبلا در صورت برخورد توپ با داور، بازی ادامه پیدا می کرد و مهم نبود چه اتفاقی پس از آن بیفتد. از این به بعد، در صورتی که برخورد توپ با داور باعث شود تیم حریف در موقعیت خوبی برای گلزنی قرار بگیرد، بازی متوقف می شود و توپ در اختیار مالک قبلی قرار می گیرد.
3- ضربات پنالتی؛ در طول زمان زدن ضربه توسط مهاجم، دروازه بان باید خط دروازه را لمس کند و روی خط دروازه قرار گرفته باشد. اگر دروازه بانی جهش قبل از زدن ضربه داشته باشد، بدن او همچنان باید روی خط باشد. قبلا هم این قانون وجود داشت اما از این به بعد این قانون به طور جدی رعایت خواهد شد.
4- ضربات آزاد؛ از این به بعد زمانی که مدافعین، دیوار دفاعی را تشکیل داده اند، مهاجمان حریف حق ندارند بین آنها، در کنار و یا پشت و جلوی آنها قرار بگیرند. این مساله باعث ایجاد تنش ها و هل دادن هایی می شد که داور در کنترل آن عاجز بود. در واقع از این به بعد فاصله مهاجمان حریف با دیوار دفاعی باید حداقل 1 متر باشد.
5- از این به بعد، بازیکنانی که قرار است تعویض و از زمین خارج شوند، "باید" از نزدیک ترین نقطه زمین را ترک کنند و لازم نیست از وسط زمین و جایگاه قبلی تعویض بازیکنان از زمین بیرون بیایند. این باعث می شود تیم ها از تعویض برای وقت کشی استفاده نکنند.
6- کارکنان و بازیکنانی که روی نیمکت هر تیم هستند، در صورت تخلف کارت زرد یا قرمز دریافت می کنند. نکته جدیدتر این است که قبلا گاهی دقیقا مشخص نمی شد کدام بازیکن یا مسئول روی نیمکت دچار نقض قانون شده و بدین ترتیب جریمه ای در نظر گرفته نمی شد. از این به بعد، در صورتی که داور نداند کدام بازیکن یا کارکنان باشگاه روی نیمکت دچار تخلف شده اند، به جای او به سرمربی کارت زرد یا قرمز خواهد داد.
7- به عنوان مثال زمانی که یک مزیت برای تیم مهاجم وجود دارد، آن تیم می تواند پس از اعلام خطا به سرعت بازی را آغاز کند و به حمله اش ادامه دهد. داور ممکن است تصمیم بگیرد کارت را بعدا به یک بازیکن بدهد و بازی را دنبال کند؛ حتی کارت قرمز.
8- خطای هند؛ اگر دست بازیکنی از تیم "مهاجم" به هر دلیلی به توپ برخورد کند، خطای هند برای تیم مدافع گرفته می شود. همیشه این اتفاق خواهد افتاد و هیچ استثنایی در این مورد وجود نخواهد داشت و اعلام این خطای هند هیچ ربطی به عمدی یا غیرعمدی بودن آن ندارد. برخورد توپ با دست بازیکن مهاجم مساوی است با خطای هند.
9- ضربه دروازه؛ از این به بعد زمانی که بازی از کنار دروازه آغاز می شود، نیازی نیست بازیکنان همدسته بیرون از محوطه جریمه خودی توپ را دریافت کنند. حالا دروازه بان می تواند یک پاس دو متری به هر کسی که خواست، بدهد.