در این یادداشت مروری داریم بر عملکرد و دستاوردهای ورزشی فوق ستارگان برتر قرن بیستم دنیای فوتبال به انتخاب فاتحان توپ طلا. با ما همراه باشید.
در سالها و ماههای پایانی قرن بیستم، موضوعی که محافل ورزشی را به تکاپو و جنب و جوش واداشته بود، بحث انتخاب «بهترین بازیکنان قرن بیستم دنیای فوتبال» بود. بسیاری از نهادهای رسمی و غیر رسمی، نشریات ورزشی مختلف، افراد و اشخاص خبره و غیر خبره در امر ورزش نظرات خود را پیرامون برترین های قرن اعلام می کردند و تب انتخاب بهترینها، بسیار بالا بود. فیفا از دو روش استفاده از نظرسنجی مردمی و رای کارشناسان برای انتخاب برترینها استفاده کرد و به دو جواب متفاوت رسید. نشریات معتبری چون worldsoccer ، Guerin' Sportivo ، Placar و ... اقدام به انتشار لیست های صد نفره و پنجاه نفره از برترین بازیکنان قرن بیستم کردند. فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال «IFFHS» به معرفی بیست دروازهبان برتر و نیز پنجاه بازیکن (غیر دروازهبان) برتر قرن پرداخت و بهترین بازیکنان قارههای مختلف را نیز با انتشار لیستهای جداگانه معرفی نمود.
در این بین، نشریه معتبر و مشهور فرانس فوتبال که از دیرباز بانی جایزه توپ طلا (Ballon D'Or) بوده است دست به اقدام جالب و خلاقانه ای زد و برای انتخاب لیست برترین بازیکنان قرن بیستم دنیای فوتبال، به نظرخواهی از جمعی از برترینهای این رشته ورزشی یعنی فاتحان توپ طلا پرداخت. در قرن بیستم دنیای فوتبال 44 مرتبه شاهد اهدای توپ طلا به برترین بازیکن سال بود که این تعداد، نصیب 34 بازیکن مختلف شده بود و از میان این سی و چهار نفر، سی نفر در نظر سنجی فرانس فوتبال شرکت نمودند.(لو یاشین تنها دروازهبان فاتح توپ طلا دیگر در قید حیات نبود و سر استنلی متیوس، عمر سیووری و جرج بست نیز از شرکت در نظر سنجی خودداری کردند.)
شرکت کنندگان میتوانستند نام پنج بازیکن را در برگه رای گیری بنویسند که برای نفر اول 5 امتیاز، برای نفر دوم 4، برای نفر سوم 3، برای نفر چهارم 2 و برای نفر پنجم 1 امتیاز منظور میشد. دایره انتخاب هم نامحدود و به انتخاب خود شرکت کنندگان بود و شرکت کنندگان مجاز به انتخاب هر بازیکنی میبودند.
اسامی فاتحان توپ طلا که در نظرسنجی فرانس فوتبال شرکت کردند، به شرح ذیل است:
آلفردو دی استفانو - ریموند کوپا - لوئیز سوارز میرامونتس - ژوزف ماسوپوست - دنیس لاو - اوزه بیو - بابی چارلتون - فلورین آلبرت - جیانی ریورا - گرد مولر - یوهان کرایف - فرانتس بکن بائر - اولگ بلوخین - آلن سیمونسن - کوین کیگان - کارل هاینز رومینگه - پائولو روسی - میشل پلاتینی - ایگور بلانوف - رود گولیت - مارکو فان باستن - لوتار ماتئوس - ژان پیر پاپین - روبرتو باجو - هریستو استویچکوف - ژرژ وهآ - ماتیاس سامر - رونالدو نازاریو - زین الدین زیدان - ریوالدو.
اینک به معرفی ده فوتبالیست برتر قرن بیستم جهان به انتخاب فاتحان توپ طلا می پردازیم.
10- لو یاشین (شوروی)
عنکبوت سیاه، لقبی بود که برای دروازهبان افسانهای شوروی به کار برده میشد. دروازهبان نابغهای که در دوران حرفهایش قریب به 150 پنالتی را مهار کرد و به تنها دروازه بان فاتح توپ طلا در تاریخ فوتبال بدل شد. لو یاشین متولد سال 1929 بود و در بیست و یک سالگی به باشگاه دینامو مسکو پیوست و به مدت بیست سال دوران حرفهای خود را در این تیم گذراند. وی در این تیم، پنج مرتبه فاتح لیگ و سه مرتبه فاتح جام حذفی شوروی شد. یاشین با تیم ملی شوروی هم بسیار خوش درخشید و در دو دوره از مسابقات یورو به فینال راه پیدا کرد و در سال 1960، قهرمانی در جام ملتهای اروپا «یورو» را تجربه کرد. یاشین همچنین در سه جام جهانی به میدان رفت که موفق ترین تجربه وی با تیم ملی شوروی به جام جهانی 1966 برمیگردد، جایی که شوروی به مقام چهارم مسابقات بسنده کرد. یاشین در نهایت در سال 1970 در حالی با دنیای فوتبال خداحافظی کرد که به عنوان بهترین دروازه بان تاریخ فوتبال آوازهای جهانی یافته بود.
امتیاز کسب شده در رای گیری: 5
10- گرد مولر (آلمان)
در تاریخ فوتبال، القاب مختلفی به ستارگان مستطیل سبز نسبت داده شده است و در این بین احتمالا یکی از با مسماترین آنها به گلزن بینظیر ژرمن ها رسیده است. «بمب افکن»؛ لقبی که به دلیل شم گلزنی فوق العاده و نبوغ حیرت انگیز گرد مولر، مهاجم نامدار دهه هفتاد فوتبال آلمان، کاملا برازنده وی و بازتابنده سبک فوتبالی این ابر ستاره دنیای توپ گرد بود. مولر که بخش عمده دوران فوتبالی خود را در بایرن مونیخ گذراند به ثبت رکوردهای مختلف و دست نیافتنی مشهور بوده است. آقای گل تاریخ بایرن مونیخ و بوندسلیگا که سابقه هفت عنوان آقای گلی در تاریخ لیگ آلمان را در کارنامه دارد، سه فصل متوالی قهرمانی در جام باشگاههای اروپا را به همراه بایرن مونیخ تجربه کرد. او با تیم ملی آلمان نیز طعم قهرمانی در یورو 1972 و جام جهانی 1974 را چشید تا از این حیث نیز دوران پرافتخاری را سپری کند. مولر، تنها بازیکن تاریخ فوتبال است که موفق به فتح جام باشگاههای اروپا، جام جهانی، توپ طلا و کفش طلا شده است. وی همچنین تنها فوتبالیستی است که علاوه بر کسب کفش طلای اروپا، در سه تورنمنت مهم جام باشگاههای اروپا، جام ملتهای اروپا (یورو) و جام جهانی موفق به کسب عنوان آقای گلی شده است. گرد مولر همچنین تنها فوتبالیست تاریخ است که در فینال سه تونمنت جام باشگاههای اروپا، جام ملتهای اروپا و جام جهانی موفق به گلزنی شده است.
امتیاز کسب شده در رای گیری: 5
9- زیکو (برزیل)
زیکو را می توان نماد زیبایی، هنرمندی، خلاقیت و در عین حال ناکامی دانست. زیکو سلطان ضربات آزاد (رکورددار تعداد گلهای زده شده از روی ضربات کاشته با بیش از 100 گل – بر اساس آمار ارائه شده توسط نشریه مارکا)، رکورددار گلزنی در ورزشگاه تاریخی ماراکانا (333 گل زده) و قلب تپنده چشم نواز ترین تیم تاریخ جام های جهانی یعنی برزیلِ تله سانتانا در جام جهانی 1982 محسوب میشود. زیکو یکی از گلزن ترین هافبک های تاریخ فوتبال نیز به شمار میرود و بعنوان مثال و در سال 1979 موفق به زدن 70 گل رسمی در تمامی بازیهای ملی و باشگاهی شد. وی که به «پله سفید» مشهور بود در سه دوره حضور در جام جهانی افتخاری بهتر از سومی جهان در سال 1978 بدست نیاورد و برخلاف پله اورجینال دستش از رسیدن به جام زرین کوتاه ماند.
امتیاز کسب شده در رای گیری: 7
8- مارکو فان باستن (هلند)
مارکو فانباستن بدون شک یکی از بهترین و البته بد اقبال ترین فوتبالیستهای تاریخ بوده است. گلزن افسانه ای هلند، آژاکس و آ.ث.میلان یکی از بزرگترین بازیکنانی است که موفق به کسب جام جهانی و حتی گلزنی در این تورنمنت نشد اما این مساله نیز تردیدی در کیفیت فنی بالای او ایجاد نکرد. فانباستن زیر نظر مربیان مطرحی چون یوهان کرایف، آریگو ساکی و رینوس میشل در تیمهای آژاکس، آ.ث میلان و تیم ملی هلند خوش درخشید و با کسب قهرمانی در جام ملتهای 1988 (با آن گل معروفی که در فینال، واردِ دروازه رینات داسایفِ روس کرد)، دو قهرمانی در جام باشگاههای اروپا و فتح سه توپ طلا نام خود را در تاریخ فوتبال ماندگار کرد اما یک مصدومیت غیرمنتظره و دردناک طومار زندگی حرفهای مارکو را در 28 سالگی به هم پیچید، آن هم در سنی که برای بسیاری نیمه راه محسوب میشود. شاید اگر آن مصدومیت تلخ و غیر منتظره نبود فانباستن چندین سال پیش از ظهور عصر مسی - رونالدو به آمار بیش از سه توپ طلا دست می یافت.
امتیاز کسب شده در رای گیری: 11
7- فرانس پوشکاش (مجارستان)
وقتی نام مجارستان به گوش می رسد بی اختیار ذهن فوتبالدوستان به فرانس پوشکاش معطوف می شود؛ اعجوبه گلزنی و نابغه محوطه جریمه با آمار رشک برانگیز 746 گل رسمی در 756 مسابقه و نرخ گلزنی 0.99 گل در هر بازی که تا همین چند سال پیش با 84 گل در 85 بازی ملی برای مجارستان ، رکورد دار گل ملی در جهان فوتبال بود. پوشکاش دوران فوتبال خود را در دو باشگاه بوداپست هانود و رئال مادرید سپری کرد. با هانود پنج مرتبه فاتح لیگ مجارستان شد و چهار مرتبه نیز عنوان آقای گلی لیگ را از آن خود کرد و دقیقا همین آمار (پنج قهرمانی لیگ و چهار آقای گلی) را با رئال مادرید نیز تکرار کرد. وی همچنین با رئال مادرید فاتح سه جام باشگاههای اروپا شد. پوشکاش با 4 گل زده در دیدار فینال جام باشگاههای اروپا، فصل 60-1959 رکورددار بیشترین گل زده در یک دیدار فینال جام باشگاههای اروپا / لیگ قهرمانان اروپا محسوب می شود. حضور پوشکاش در رده ملی نیز سراسر افتخار و موفقیت بود و مجارستان در دوره پوشکاش عصر طلایی خود را سپری میکرد. گرچه بسیاری آن مجارستان را با شکست در فینال جام جهانی 1954 (مشهور به معجزه برن) به خاطر می آورند اما یاران پوشکاش با 27 گل زده در آن جام رکورد بیشترین گل زده در یک دوره جام جهانی توسط یک تیم را به نام خود ثبت کردند، پوشکاش توپ طلای مسابقات را از آن خود کرد و ساندور کوچیس با 11 گل زده در پنج مسابقه آقای گل تورنمنت شد که همگی بیانگر شکوه آن تیم مقتدر و ترسناک است. آنها همچنین دو سال پیش از آن نیز قهرمان مسابقات المپیک شده بودند.
امتیاز کسب شده در رای گیری: 12
6- فرانتس بکن باوئر (آلمان)
قیصر فوتبال آلمان بدون شک از نوابغ مستطیل سبز و از موثرترین و مهمترین شخصیتهای تاریخ فوتبال محسوب میشود. بکنباوئر بخش عمده فوتبال خود را در بایرن مونیخ گذراند و با این تیم به افتخارات متعددی چون چهار قهرمانی بوندسلیگا، سه قهرمانی جام باشگاههای اروپا و یک قهرمانی جام بین قارهای نائل شد. او یکی از هشت فوتبالیست تاریخ است که در دوران ورزشی خود به بالاترین افتخار باشگاهی (جام باشگاههای اروپا)، ملی (جام جهانی) و فردی (توپ طلا) رسیده است و تنها مدافع تاریخ فوتبال است که بیش از یک مرتبه فاتح توپ طلا شده است. وی طی 11 سال متوالی (از 1966 تا 1976)، ده مرتبه جزء پنج نفر برتر لیست توپ طلا قرار داشت که با توجه پست تدافعیش در غالب این سالها، دستاوردی باور نکردنی است. بکن باوئر همچنین اولین فردی است که هم به عنوان کاپیتان و هم به عنوان سرمربی فاتح جام جهانی شده است.
امتیاز کسب شده در رای گیری: 35
5- میشل پلاتینی (فرانسه)
«مردی برای تحقق اولینها»؛ شاید با همین عبارت بتوان میشل پلاتینی را به تصویر کشید. اسطوره فرانسه و یوونتوس اولین بازیکنی است که موفق به کسب سه توپ طلای متوالی شده است. همچنین اولین قهرمانی یوونتوس در جام باشگاههای اروپا و اولین قهرمانی فرانسه در جام ملتهای اروپا « یورو » بیش از هر چیزی مدیون هنرنماییهای اوست. شاید اگر اولین قهرمانی در جام جهانی را نیز برای فرانسویها به ارمغان می آورد، ویترین خود را کامل مینمود و نامش به عنوان بزرگترین شخصیت تاریخ فوتبال فرانسه تا ابد جاودانه میشد اما هم اکنون نیز میتوان پلاتینی را یکی از برترین ستارگان تاریخ فوتبال به شمار آورد. فراموش نکنیم پلاتینی در یورو 84 با وجود حضور در پست هافبک، موفق به ثبت 9 گل در پنج مسابقه شد و با همان یک دوره حضور در جام ملتهای اروپا، هم اکنون نیز آقای گل تاریخ این رقابتها محسوب میشود. عملکرد پلاتینی در یورو 84 را می توان بهترین نمایش انفرادی یک بازیکن در تاریخ این رقابتها دانست.
امتیاز کسب شده در رای گیری: 40
4- آلفردو دیاستفانو (آرژانتین)
آلفردو دی استفانو را می توان بهترین، بزرگترین و تاثیرگذارترین بازیکن تاریخ رئال مادرید دانست. رئال مادرید تا پیش از جذب دی استفانو از منظر افتخارات و جام های رسمی در جایگاه پایینتری نسبت به اتلتیک بیلبائو و بارسلونا قرار داشت اما به لطف حضور دیاستفانو پس از بیست سال ناکامی، باری دیگر قهرمان لالیگا شد و بعدها پنج فصل متوالی بر بام اروپا تکیه زد. دیاستفانو موتور محرکه و قلب تپنده رئال مادرید در آن دوران بود و در پنج فینالی که رئال مادرید طی سالهای 1956 تا 1960 در جام باشگاههای اروپا به میدان رفت موفق به گلزنی شد و رکوردی دست نیافتنی از خود بر جای گذشت. دی استفانو دو مرتبه در سال های 1957 و 1959 موفق به کسب توپ طلا شد و بعدها در سال 1989 به تنها دارنده جایزه سوپر بالون دور یا همان سوپر توپ طلا بدل شد. (جایزه ای که به بهترین بازیکن فاتح توپ طلا تا آن زمان اهدا شد.) وی همچنین به بزرگترین بازیکنی بدل شد که هیچگاه بازی در جام جهانی را تجربه نکرد. دون آلفردو به جز فتح کوپا آمهریکای 1947 توفیق دیگری در عرصه ملی نداشت.
امتیاز کسب شده در رای گیری: 44
3- یوهان کرایف (هلند)
یوهان کرایف بدون تردید یکی از نوابغ فراموش نشدنی تاریخ فوتبال و یکی از مهمترین و اثرگذارترین چهره های تاریخ این رشته ورزشی است. کرایف، عمده دوران ورزشی خود را در دو باشگاه آژاکس و بارسلونا گذراند. در آژاکس هشت مرتبه فاتح لیگ و سه مرتبه نیز فاتح جام باشگاههای اروپا شد. پس از سومین قهرمانی متوالی در اروپا، کرایف آژاکس را به مقصد بارسلونا ترک کرد و در همان اولین فصل حضور در نیوکمپ، بارسلونا را پس از چهارده سال ناکامی به فتح لالیگا رهنمون ساخت. اوج نمایشهای کرایف را اما می توان در جام جهانی 1974 یافت. جایی که در آن با وجود عدم توفیق در قهرمانی و شکست در گام پایانی برابر آلمانِ بکنباوئر و گرد مولر، به توپ طلای مسابقات دست یافت و رکورد خارق العاده 36 خلق موقعیت گلزنی را برجای گذاشت. آماری که از جام جهانی 1966 تا کنون از سوی هیچ بازیکنی تکرار نشده است. وی همچنین به تنها بازیکن تاریخ جام جهانی بدل شد که در یک دوره آمار 30+ دریبل موفق و 30+ خلق موقعیت گلزنی را از خود بر جای گذاشت. در ادامه و در پایان همان سال کرایف سومین توپ طلای خود را دریافت کرد و علاوه بر رکورد شکنی و تبدیل شدن به اولین فاتح سه توپ طلا در تاریخ فوتبال به اولین بازیکنی بدل شد که در یک سال علی رغم عدم قهرمانی در جام جهانی موفق به کسب توپ طلای جام جهانی و توپ طلای فرانس فوتبال می شود. (لوکا مودریچ توانست با کسب توپ طلای 2018، دستاورد کرایف را تکرار کند.) وی همچنین یکی از هفت شخصیتی است که هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان سرمربی فاتح جام باشگاههای اروپا / لیگ قهرمانان اروپا شده اند. بدین ترتیب یوهان کرایف به برترین فوتبالیست اروپایی قرن بیستم از نگاه فاتحان توپ طلا بدل شد.
امتیاز کسب شده در رای گیری: 62
2- دیگو مارادونا (آرژانتین)
بسیاری مارادونا را بهترین بازیکن تاریخ فوتبال می دانند؛ بازیکنی که غرور زخم خورده آرژانتینی ها را با انتقام از انگلستان در زمین فوتبال التیام بخشید و جاودانهترین نمایش تاریخ فوتبال را با جادوی خود در جام جهانی 1986 ثبت نمود. مارادونا در دوران ورزشی خود در تیم های مختلفی چون آرژانتینیوس جونیورز، بوکاجونیورز، بارسلونا و ناپولی روزگار گذراند. اوج دوران حرفهای دیگو در ناپل طی شد جایی که او در تیمی متوسط و معمولی، تیم های قدرتمند آن زمان سریآ، همچون آ.ث میلان (با نوابغی چون فانباستن، گولیت، رایکارد، بارسی، مالدینی و ...)، اینتر میلان (با ستارگانی چون لوتار ماتئوس، جوزپه برگومی، آندریاس برمه، یورگن کلینزمن و ...)، یوونتوس (با بزرگانی چون میشل پلاتینی، گائتانو شیره آ، پائولو روسی، مارکو تاردلی و ...)، رم (با نامدارانی چون پائولو روبرتو فالکائو و ...) و دیگر تیمهای مطرح آن دوران را به چالش می کشید. الدیگو دو مرتبه ناپولی را به فتح سریآ رهنمون ساخت و همچنین یک قهرمانی در جام یوفا نیز برای آنها به ارمغان آورد. مارادونا در تیم ملی آرژانتین حتی بهتر عمل می کرد و بخصوص قدرت دریبلینگ بالا و قدرت کم نظیرش در دوئلهای رو در رو را به رخ حریفان می کشید. نمایش وی در جام جهانی 1986 اوج عملکرد یک بازیکن در تاریخ جام جهانی محسوب میشود. جایی که مارادونا علاوه بر کسب قهرمانی مسابقات، توپ طلای جام جهانی را بدست آورد، گل قرن را با چاشنی انتقام به ثمر رساند و رکورد بیشترین دریبل در یک دوره جام جهانی را بنام خود ثبت کرد. (53 دریبل موفق) وی همچنین اولین بازیکن تاریخ جام جهانی است که به آمار 100+ دریبل موفق در ادوار جام های جهانی دست مییابد.
امتیاز کسب شده در رای گیری: 65
1- پله (برزیل)
فاتحان توپ طلا نیز همچون بسیاری از مراجع معتبر و نشریات ورزشی مشهور (همچون IFFHS و worldsoccer) پله را به عنوان بهترین بازیکن قرن بیستم دنیای فوتبال انتخاب کردند. پله زمانی که هنوز هجده ساله نشده بود در جام جهانی 1958 بسیار خوش درخشید و با ثبت 6 گل از جمله هتتریک برابر فرانسه در نیمه نهایی و بریس در فینال برابر سوئدِ میزبان، جهان فوتبال را به تعظیم واداشت. در ادامه پله دو قهرمانی دیگر نیز در جام جهانی بدست آورد تا نام خود را در تاریخ فوتبال جاودانه سازد. گرچه در قهرمانی دوم در سال 1962 پله در همان ابتدای جام مصدوم شد اما عملکرد وی در جریان قهرمانی سوم یکی از سه نمایش انفرادی برتر تاریخ جام جهانی به شمار میرود. پله در این جام با ثبت 6 پاس گل، رکورد بیشترین پاس گل در یک دوره جام جهانی را به نام خود زد که دو پاس گل آن در دیدار فینال بدست آمد. پله همچنین با سه گل و سه پاس گل، تاثیرگذار ترین بازیکن فینال های جام جهانی محسوب میشود. در عرصه باشگاهی نیز پله علاوه بر کسب جامهای مختلف نظیر لیگ برزیل، جام لیبرتادورس و جام بین قارهای با سانتوس، رکوردهای متعددی را نیز با این تیم به ثبت رساند. پله طی سالهای حضور در سانتوس موفق به ثبت 643 گل برای این تیم شد و رکورد بیشترین گل زده برای یک باشگاه در تاریخ فوتبال را به نام خود زد. وی همچنین با 767 گل رسمی، سومین رکورددار بیشترین گل رسمی در تاریخ فوتبال به شمار میرود.
امتیاز کسب شده در رای گیری: 122
جدول آراء برترین بازیکنان قرن بیستم دنیای فوتبال به انتخاب فاتحان توپ طلا
#
|
نام بازیکن
|
ملیت
|
رای اول
|
رای دوم
|
رای سوم
|
رای چهارم
|
رای پنجم
|
امتیاز نهایی
|
1
|
پله
|
برزیل
|
17
|
5
|
4
|
2
|
1
|
122
|
2
|
دیگو مارادونا
|
آرژانتین
|
3
|
6
|
5
|
5
|
1
|
65
|
3
|
یوهان کرایف
|
هلند
|
1
|
4
|
7
|
9
|
2
|
62
|
4
|
آلفردو دی استفانو
|
آرژانتین
|
4
|
3
|
3
|
1
|
1
|
44
|
5
|
میشل پلاتینی
|
فرانسه
|
1
|
5
|
1
|
3
|
6
|
40
|
6
|
فرانتس بکن باوئر
|
آلمان
|
2
|
1
|
3
|
3
|
6
|
35
|
7
|
فرانس پوشکاش
|
مجارستان
|
0
|
3
|
0
|
0
|
0
|
12
|
8
|
مارکو فان باستن
|
هلند
|
0
|
0
|
3
|
1
|
0
|
11
|
9
|
زیکو
|
برزیل
|
1
|
0
|
0
|
1
|
0
|
7
|
10
|
گرد مولر
|
آلمان
|
1
|
0
|
0
|
0
|
0
|
5
|
10
|
لو یاشین
|
شوروی
|
0
|
1
|
0
|
0
|
1
|
5
|
12
|
انزو فرانچسکولی
|
اروگوئه
|
0
|
1
|
0
|
0
|
0
|
4
|
12
|
مانه گارینشا
|
برزیل
|
0
|
0
|
1
|
0
|
1
|
4
|
12
|
جرج بست
|
ایرلند شمالی
|
0
|
0
|
0
|
2
|
0
|
4
|
15
|
رافائل گوردیلو
|
اسپانیا
|
0
|
0
|
1
|
0
|
0
|
3
|
16
|
بابی چارلتون
|
انگلستان
|
0
|
0
|
0
|
0
|
3
|
2.5
|
17
|
روماریو
|
برزیل
|
0
|
0
|
0
|
1
|
0
|
2
|
18
|
روبرتو باجو
|
ایتالیا
|
0
|
0
|
0
|
0
|
1
|
1
|
18
|
اولگ بلوخین
|
شوروی
|
0
|
0
|
0
|
0
|
1
|
1
|
18
|
ژوست فونتن
|
فرانسه
|
0
|
0
|
0
|
0
|
1
|
1
|
18
|
ریموند کوپا
|
فرانسه
|
0
|
0
|
0
|
0
|
1
|
1
|
18
|
فریتز والتر
|
آلمان
|
0
|
0
|
0
|
0
|
1
|
1
|
18
|
دینو زوف
|
ایتالیا
|
0
|
0
|
0
|
0
|
1
|
1
|
24
|
روژه میلا
|
کامرون
|
0
|
0
|
0
|
0
|
1
|
0.5
|