مطلب ارسالی کاربران
در مورد فیلم میان ستاره ای
به نام خدا
سلام وقتتون بخیر.
چند ماه قبل توی سایت طرفداری مطلبی رو دیدم که در مورد یه فیلم به نام میان ستاره ای صحبت شد. رفتم دانلودش کردم. ولی چند ماه بعد دیدمش. از وقتی دیدمش در مورد فیلم یه حس عجیبی دارم. قبلا هم مطالبی خونده بودم که اگه با سرعت نور بری به آسمون و برگردی اهل زمین پیر شدن یا مردن ولی برای شما یه زمان کوتاهی گذشته. وقتی از اون سیاره برگشتن به داخل فضاپیماشون کلا 3, 4 دقیقه گذشت ولی برای اون بازیگر سیاه پوست که داخل سفینه موند 23 سال شد!!!!!. واقعا توی آسمان ها چه خبره؟!!!. چرا انسان اونقد ضعیفه که هیچی در مورد آسمون نمیدونه؟ . دوستانی که اهل مسایل مذهبی هستن میدونن که تازه این آسمون بالای سر ما آسمون اول محسوب میشه!!!! . برای فهمیدن بهتر مطلب و فاصله ها , به صحبت های آقای امیدیانی از اعضای انجمن فیزیک توجه کنید
حسین امیدیانی، عضو پیوسته انجمن فیزیک ایران بیان داشته: در خلقت خداوند هرگز نمیتوان بی نظمی دید، بلکه تمامی خلقت خداوند دارای نظم است، دانشمندان از قبل میدانند که در چه زمانی و در کجا خورشید گرفتگی و ماهگرفتگی صورت میگیرد. کهکشان شناسان پیشگو نیستند بلکه بر روی نظم موجود زمانها را حساب میکنند و به همین دلیل است که در قرآن میفرماید "مَّا تَرَی فِی خَلْقِ الرَّحْمَنِ مِن تَفَاوُتٍ فَارْجِعِ الْبَصَرَ هَلْ تَرَی مِن فُطُورٍ" یعنی در آفرینش رحمان هیچ ناهماهنگی نمی بینی، پس چشم خود را برگردان.
وی اظهارداشت: آیات مختلفی داریم که در آن به هفت آسمان اشاره شده، مفسرین دو نگاه دارند، بعضی از مفسرین بیان میدارند که هفت به معنای همان عدد 7 است و آنچه که ما میتوانیم ببینیم همان آسمان اول است. یک سری میگویند همه اینها آسمان اول است یعنی همه کهکشانها و منظومه شمسی آسمان اول است.
امیدیانی تصریح کرد: در احادیث داریم که مقیاس آسمان اول به دیگر آسمانها مانند انگشتری در بیابان است، در حقیقت این حدیث به معنای آن است که این آسمان که قابل رصد است به مثابه همان انگشتر است. بعضی تفاسیر هم میگویند هفت، 7 نیست بلکه منظور کثرت و تعدد است.
وی گفت: اگر خورشید بخواهد به دور مرکز کهکشان راه شیری تنها یک دور بزند 225 میلیون سال طول میکشد بنابراین از وقتی خدا آدم و حوا را آفریده بشر یک دور هم دور کهکشانی را طی نکرده است اینجاست که باید گفت لاحول و لا قوة الا باالله العلی العظیم. بحث فاصله برای تمامی تماشاگران آسمان بسیار جذاب است اگر دقایقی را به آسمان خیره شویم حس میکنیم که معلق هستیم و واقعیت نیز همین است.
امیدیانی بیان داشت: کاوشگران به سیارات منظومه شمسی رفتهاند اما اگر بخواهند از منظومه شمسی خارج شوند و به اولین ستاره بعد از خورشید بروند با آپولو یک میلیون سال طول میکشد تا به این ستاره برسند. بشر با شاتلهای فضایی امروز 100 هزار سال در راه است تا به اولین ستاره بعد از خورشید برسد، یعنی از همان روز که بشر متمدن شده است اگر با سرعت شاتلهای امروزی راه افتاده بود 90 هزار سال دیگر باید میرفت تا به این ستاره برسد.
عضو پیوسته انجمن فیزیک ایران گفت: اگر با سرعت نوری هم بسنجیم فاصله ما با اولین ستاره بعد از خورشید 5/4 سال است یعنی در حقیقت ما که داریم به آسمان نگاه میکنیم در حقیقت به گذشته عالم نگاه میکنیم و بسیاری از ستارگان دیگر وجود ندارند زیرا ما گذشته آنها را میبینیم. فاصله ما تا کهکشان همسایه دو میلیون سال نوری است وقتی این فاصله را حساب کنیم به عظمت خداوند پی میبریم، در سوره واقعه قرآن به این فاصله قسم خورده شده و بیان میکند که این سوگند بزرگی است از طرفی پس از آن بیان شده که این قرآن، قرآن باعظمتی است و در حقیقت این نشانهها را هم دلیلی بر عظمت قرآن نیز میداند.