وی درباره بحثهایی که مبنی بر ماندن یا رفتن کیروش مطرح میشود اظهار کرد:" درباره این وضعیت چند نکته وجود دارد. نکته اول اینکه اگرچه نظرسنجیها نشان می دهد اکثر علاقه مندان مایل به ادامه حضور کیروش هستند و با وجود اینکه توجه به افکار عمومی وظیفه فدراسیون فوتبال است اما تصمیمگیری باید بر مبنای کار کارشناسی باشد و نه پیروی صرف از نظر عام."
او ادامه داد:" قبل از این هم توجه به افکار عمومی در بعضی موارد به صلاح نبوده است کما اینکه کیروش وقتی با فشار برخی از مردم برای بازگرداندن رحمتی به تیم ملی مواجه شد روی اصول خود ایستاد، تیم یکدستی ساخت و کارش را بدست جریان هیجانات روزمره نسپرد. بنابراین دنباله روی از نظر افکار عمومی لزوماً به نتیجهگیری مثبت منجر نمیشود."
رحمانی گفت:" در حال حاضر افکار عمومی تحت تأثیر هیجان شدید جام جهانی است. نه فقط در ایران بلکه در سایر نقاط دنیا هم این تأثیر وجود دارد. حتی بازار اقتصاد هم در برخی از نقاط جهان متاثر از شور و حرارت این تورنمنت است."
عضو بخش مسابقات باشگاهی AFC تصریح کرد:" نکته دیگر این که نتیجهگیری تنها خطکش و میزان ارزیابی عملکرد یک نفر نیست. ما در فوتبالمان مربیانی داشتهایم که در امر نتیجهگیری موفق بودهاند، مثل امیر قلعهنویی اما قشری در فوتبال وجود داشتند که معتقد بودند ایشان فرد مناسبی برای جایگاه مهمی مانند نیمکت تیم ملی نبودند و شرایط را برای حضور مربیانی با صلاحیت بیشتر فراهم کردند."
رحمانی در ادامه گفتوگویش با ایسنا با اشاره به اینکه ما باید تعامل با افراد و نهادهای خارجی را یاد بگیریم گفت: "من اصلاً مخالف ماندن کیروش نیستم اما مخالفم که تمام سرنوشت فوتبال ایران را به هر قیمتی به یک فرد گره بزنیم. حالا آن فرد هر کسی که میخواهد باشد. فدراسیون فوتبال میتواند روابط و ساز و کار کیروش را سامان بدهد تا او به کارش ادامه دهد. ما باید تعامل با افراد و نهادهای بینالمللی را بهدرستی و به روش معقول انجام بدهیم تا هر دو طرف با حفظ حرمت همدیگر منتفع شوند. این تعامل میخواهد آوردن مربی از پرتغال باشد و یا برقراری ارتباط با AFC و فیفا."
او ادامه داد: "نکته دیگر که باید به آن اشاره کرد این است که ژاپن در سال گذشته 22 بازیکن در سطح اروپا داشت در حالیکه ایران 4-3 بازیکن دارد که از داخل کشور به اروپا رفتهاند. اگر از نرخ برابری ارز هم چشمپوشی کنیم تعداد لژیونرهای کشورهای کرهجنوبی، ژاپن و استرالیا چندین برابر بیشتر از ماست. دلیلش هم این است که ما در تولید کیفی بازیکن موفق کار نکردیم. حالا ممکن است در جام جهانی 3-2 بازیکن ما بتوانند با پیشنهادهای اروپایی مواجه شوند اما فوتبال ما در تولید پایدار بازیکن با کیفیت، ناموفق بوده و اصولاً این مشکل را کیروش نمیتواند حل کند."
یکی از مدیران بخش مسابقات باشگاهی AFC با اشاره به اینکه فدراسیون باید مردم را در جریان بسیاری از مسائل بگذارد گفت:" مردم یا عوام از همه اتفاقاتی که بین کیروش و فدراسیون افتاده خبر ندارند. مسائلی وجود دارد که اگر با مردم در میان گذاشته شود فشار کمتری برای تصمیمگیری بهوجود میآید. پیشنهاد من این است که مسئولان محترم فدراسیون فوتبال هرچه را که تا الان اتفاق افتاده به مردم اعلام کنند تا مردم بتوانند در جریان امور قرار گرفته و فضایی توام با اعتماد به وجود آید. این باعث میشود خود فدراسیون هم بتواند در آرامش بیشتر تصمیم عاقلانهتری بگیرد."
رحمانی گفت: "کیروش در برنامه تلویزیونی 2014 گفت ایشان به خاطر مبلغ 200 هزار دلار و اینکه احتمالا فدراسیون نمیتوانسته آن را پرداخت کند پیشنهاد بازی دوستانه با شیلی را نپذیرفته. اما او میتوانست بگوید علاقهمند به برگزاری این بازی بوده و اگر مشکل مالی وجود داشت این فدراسیون بود که باید آن را اعلام میکرد. وظیفه سرمربی تیم ملی یک کشور ورود به مسایل مالی فدراسیون و دخالت در هزینهها و قراردادها نیست. اصلا چرا و چگونه این اطلاعات که خارج از حوزه فنی است به سرمربی تیم داده شده است؟ آیا ایشان در مسائل مالی دخالتی داشتند؟ چرا ایشان درباره رد پیشنهاد بازیهای دوستانه دیگر توضیحی ندادند؟ برای همین است که پیشنهاد میکنم مدیران فدراسیون مسایل و دغدغه هایشان را به مردم بگویند تا همه بدانند که اختلافات بوجود آمده ریشه در چه رفتارهایی داشته است."