شما می توانید همه ی مطالب و ویدئو های من را با کلیک بر روی برچسب اختصاصی من پیداکنید.
برچسب من : Amir Mahdi
امیرالمومنین علی (ع):
در شگفتم از بخیل؛ به سوى فقرى مىشتابد که از آن مىگریزد، و سرمایهاى را از دست مىدهد که براى آن تلاش مىکند. در دنیا چون تهیدستان زندگى مىکند، امّا در آخرت چون سرمایهداران محاکمه مىشود. در شگفتم از آن کس که مردگان را مىبیند و مرگ را از یاد برده است. در شگفتم از متکبّرى که دیروز نطفهاى بى ارزش، و فردا مردارى گندیده خواهد بود
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: هر که بخواهد به نوح نگاه کند در عزم و قدرت و اراده اش، و به آدم در عملش، و به ابراهیم در حلمش، و به موسی در ذکاوت و زیرکی اش، و به عیسی در زهدش، پس نگاه کند به علی بن ابیطالب که صفات این پیامبران در علی بن ابیطالب جمع است.
حضرت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود : آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران بپسند
حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام فرمود: زبان تربیت نشده، درنده ای است که اگر رهایش کنی می گزد.(حکمت 60 نهج البلاغه)
پیام غدیر خم : رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم در غدیر خم فرمود : هركس كه من مولا و صاحب اختيار او هستم اين علی مولا و صاحب اختيار اوست. هان اي مردمان! او را برتر دانيد، كه خداوند او را برگزيده، و پيشوايی او را بپذيريد، كه خداوند، او را برپای داشته است. او از سوي خدا امام است و هر که در سخنان امروزم ترديد کند، در تمامی رسالتم شک کرده است و او علی بن ابی طالب برادر و وصی من است و سرپرستی و به ولايت پذيرفتن او حکمی است از جانب خداوند که بر من فرو فرستاده است(قسمتی از خطبه غدیر)
خداوند متعال می فرماید : بدان بندگانم که (به گناه کردن) اسراف بر نفس خود کردند بگو هرگز از رحمت (نامنتهای)خداوند ناامید مباشید البته خداوند همه گناهان را(چون توبه کنید) خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است. (سوره زمر/53.)
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود : یا علی مَثَل تو در میان امت من به مانند مَثَل کشتی نوح است، هر کس به آن کشتی سوار شد نجات یافت و هر کس به آن سوار نشد غرق گردید.
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: هر که بخواهد به نوح نگاه کند در عزم و قدرت و اراده اش، و به آدم در عملش، و به ابراهیم در حلمش، و به موسی در ذکاوت و زیرکی اش، و به عیسی در زهدش، پس نگاه کند به علی بن ابیطالب که صفات این پیامبران در علی بن ابیطالب جمع است.
حضرت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود : آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران بپسند
حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام فرمود : اى مردم، خودتان عهده دار ادب كردن خود شوید، و نفس را از جرأت بر عادات هلاك كننده بازگردانید.
حضرت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود : حضرت داوود علیه السلام فرمود : ای کشت کننده ی گناهان تو خارهای آن را درو خواهی کرد. (نهج الفصاحه)
حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام فرمود: زبان تربیت نشده، درنده ای است که اگر رهایش کنی می گزد.(حکمت 60 نهج البلاغه)
حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام فرمود : فرزند آدم را با فخر فروشی چه کار؟ او که در آغاز نطفه ای گندیده،و در پایان مرداری بد بو است،نه می تواند روزی خویشتن را فراهم کند، و نه مرگ را از خود دور نماید.(حکمت 454 نهج البلاغه)
حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام فرمود : به نیکی ها امر کن و خود نیکوکار باش، و با دست و زبان بدیها را انکار کن، و بکوش تا از بدکاران دور باشى.
حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها فرمود : هر كس عبادات و كارهاى خود را خالصانه براى خدا انجام دهد، خداوند بهترین مصلحت ها و بركات خود را براى او تقدیر مى نماید.
حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام فرمود: تقوا و پرهیزكارى سرآغاز هر توبه اى، و سرّ هر حكمتى، و شرف و بزرگى هر عملى است، و هر كه از با تقوایان كامیاب گشته به وسیله تقوا كامیاب شده است.
امام حسین علیه السلام فرمود : شيعه ما كسى است كه دلش از هرگونه خيانت و نيرنگ و مكرى پاك است
امام سجاد علیه السلام فرمود : با فضیلتترین و مهمترین مجاهدتها، عفت شكم و عورت است (از چیزهای حرام و شبهه ناك).
امام محمد باقر علیه السلام فرمود : برترین عبادت ، پاکی شکم و پاکدامنی است.
امام صادق علیه السلام فرمود : ایمان انسان کامل نمى گردد مگر آن که چهار خصلت در او باشد: اخلاقش نیکو باشد، نفس خود را سبک شمارد، کنترل سخن داشته باشد، اضافى ثروتش، حقّ اللّه و حقّ النّاس را بپردازد.
حضرت امام موسی کاظم علیه السلام فرمود : از ما نیست كسی كه هر روز حساب خود را نكند ،پس اگر كار نیكی كرده است از خدا زیادی آن را بخواهد، واگر بدی كرده از خدا آمرزش طلب نموده و به سوی او توبه نماید.
امام رضا علیه السلام فرمود : هر كس اندوه و مشكلى را از مؤمنى برطرف نمايد، خداوند در روز قيامت اندوه را از قلبش برطرف سازد.
امام جواد علیه السلام فرمود: هر كه كار زشتی را تحسین و تأیید كند، در عِقاب آن شریك می باشد.
شرايط پذيرش توبه چهار چيز است: پشيمانى قلبى، استغفار با زبان، جبران كردن گناه نسبت به همان گناه و تصميم جدى بر اينكه ديگر مرتكب آن گناه نشود.
امام هادی علیه السلام فرمود : مسخره كردن و شوخى هاى بى مورد از بى خردى است و كار انسان هاى نادان مى باشد.
امام حسن عسکری علیه السلام فرمود : كوشنده ترین مردم كسی است كه گناهان را رها سازد.
تمام پلیدیها در خانه ای قرار داده شده و کلید آن دروغگویی است.
امام زمان علیه السلام در ناحیه مقدسه به مرحوم شیخ مفید می فرماید: پس تنها چیزی که ما را از آنان (شیعیان) پوشیده است همانا چیزهای ناخوشایندی است که از ایشان به ما می رسد و خوشایند ما نیست و از آنان انتظار نمی رود.