اختصاصی طرفداری- بالاخره پس از تاخیرهای متعدد، بی شمار و خسته کننده در روند فروش میلان، این باشگاه به دست مالکان جدید خود افتاد و شیطان، وارد عصر جدیدی شد. این روزها شاید خوشحال تر از طرفداران میلان کسی را پیدا نکنید اما آن ها حق دارند، سیلویو برلوسکونی دیگر تمایلی به سرمایه گذاری نداشت و فروش باشگاه، به نفع هردو طرف بود.
میلان در نقل و انتقالات تابستانی، بی شک فعال ترین تیم بوده است. آن ها تا به حال خرید متئو موساکیو، ریکاردو رودریگز، فرانک کسیه، آندره سیلوا، فابیو بورینی و احتمال زیاد هاکان چالهان اوعلو را رسمی کرده اند اما آیا این کافی است؟ مشخص است که میلان در سال های اخیر نه تنها ستاره ای نداشته، بلکه بازیکنان بی کیفیت آن هم با حقوق های زیاد در ترکیب تیم به چشم می خوردند. تنها جانلوییجی دوناروما، السیو رومانیولی، بوناونتورا و سوسو در حد نام این باشگاه بوده اند. قصد بررسی و نگاه فنی به خرید ها را نداریم، تنها می خواهیم بدانیم میلانِ جدید چگونه خواهد بود و چه به چیزهای نیاز دارد.
داشتن خط دفاعی مستحکم شاید برخلاف سایر لیگ ها، فاکتور اصلی موفقیت در سری آ است. میلان با خرید موساکیو، ریکاردو رودریگز و احتمالا آندره آ کونتی گام بزرگی برداشته است. ریکاردو رودریگز یکی از بهترین گزینه هایی بود که می شد به خدمت گرفت. مدافعی چپ که در صورت نیاز می تواند به عنوان مدافع وسط هم بازی کند. عالی به نظر می رسد اما موضوع بحث، کونتی است. شاید او هنوز بازیکن میلان محسوب نمی شود اما نمی شود نادیده گرفت که شمارش معکوس برای پیوستنش به میلان آغاز شده است. اگر وینگری با هشت گل و پنج پاس گل فصل را به اتمام برساند، فصلی عالی را پشت سر گذاشته اما این آمار در مورد یک وینگر نیست، بلکه یک مدافع راست است. آندره آ کونتی یکی از بهترین بازیکنان آتالانتا بود که به نظر می رسد تا سالیان سال در تیم ملی ایتالیا هم بازی خواهد کرد. در دوره ای که فوتبال بیش از پیش به مدافعان کناری نیازمند است، کونتی موهبتی بزرگ برای خط دفاعی میلان به حساب می آید.
خروج احتمالی گابریل پالتا، کریستین زاپاتا و دی شیلیو فضا را برای حضور مدافعی چون سیمون کیائر و درخشش کالابریا باز می کند اما ای کاش میلان به سراغ کولاروف و یا په په ای می رفت که هردو مقصدشان به احتمال زیاد بشیکتاش ترکیه است.
در خط هافبک، فرانک کسیه، ستاره ساحل عاجی که در آتالانتا فصلی درخشان را پشت سر گذاشت یکی از امید های تیم مونتلا است. لازم به ذکر است او تنها 20 سال دارد. در آینده از او بیشتر خواهید شنید. میلان تقریبا خرید چالهان اوعلو را رسمی کرده است، هافبکی که به عنوان استاد ضربات آزاد شناخته می شود. برخی شاید گمان کنند او مناسب ترین فرد برای پست 10 است اما این گونه نیست. بدترین آمار هاکان در زمانی بوده که پشت مهاجمان بازی کرده و بهترین بازی هایش را به عنوان هافبک یا وینگر چپ انجام داده است. در تیم ملی ترکیه همیشه به خاطر بازی های بد مورد انتقاد قرار گرفته اما خب باید اشاره کرد او در پست غیرتخصصی اش بازی می کرد. مونتلای جوان می داند که این ستاره ترک، می تواند بوناونتورا را به چالش بکشد و رقابت را در خط میانی افزایش دهد.
لوکاس بیلیا، کاپیتان لاتزیو اولین هدف باشگاه در تابستان به شمار می رفت اما برای یک بازیکن 31 ساله که تنها یک سال از قراردادش باقی است، رقم 20 میلیون یورو کمی برایش زیاد است. فاسونه و میرابلی رقم 15 میلیون یورو را پیشنهاد دادند اما لوتیتو، آن مرد لجباز بازهم قبول نکرد. رسانه های مختلفی از جمله گل و اسپورت ایتالیا، تیاگو مایا را یکی از اهداف میلان اعلام کرده اند. هافبک 20 ساله سانتوس که با تکنیک خوب و پای چپی مسلط، می تواند سرمایه گذاری مهمی برای آینده باشد. اصولا واکنش طرفداران در فضای مجازی، تا حدودی عیار یک بازیکن را مشخص می کند. مایا مورد پسند اکثر فوتبال دوستان قرار گرفته است.
نوبت به بهترین خرید میلان در نقل و انتقالات تابستانی می رسد؛ آندره سیلوا. کمتر کسی تصور می کرد میلان بتواند یکی از مستعد ترین بازیکنان فعلی اروپا را که همواره به غول های مالی اروپایی لینک شده، در کمتر از چند روز راهی سن سیرو کند. اما به نظر می رسد چینی ها از آنچه تصور می کردیم، بسیار جدی تر باشند. شماره 9 مدرن که اخیرا در جام کنفدراسیون ها هم به میدان رفت و با تیمش موفق شد رتبه سوم را از آن خود کند. دلیل انتقادات از عملکرد سیلوا در این جام از خیلی جهات بی معنی است. مشخصا سیلوا یک ابرستاره نیست اما استعدادی است که در راه ستاره شدن گام های بزرگ و سریعی بر می دارد.
این روزها نیکولا کالینیچ نامی است که در اطرف باشگاه شنیده می شود. بعضی ها به سلیقه مونتلا در انتخاب بازیکن ایراد می گیرند اما خب برخی باور دارند هرچه مونتلا بگوید همان است! شاید مشکل اکثر میلانی ها با کالینیچ، قیمت 30 میلیون یورویی باشد. بله از نظر من هم این قیمت برای یک مهاجم 29 ساله زیاد است. یادمان نرود آرسنال در حال جذب لاکازتی است که تنها 45 یا 50 میلیون یورو هزینه خواهد داشت، پس اعتراض به خرید این مهاجم کروات وارد است. یادمان نرود باکا هم زمانی به میلان آمد که آماری خارق العاده از خود برجای گذاشته بود. قطعا مدیران باهوشی چون فاسونه و میرابلی می توانند گزینه های بهتری را پیدا کنند. فابیو بورینی شاید شیرینی خرید ها را به کام میلانیستاها تلخ کرد اما خب نباید این امر را از یاد برد که وی برای ذخیره جذب شده و هزینه چندانی هم نداشته است.
در روزهایی که اینتر و ناپولی آرام بوده اند، روسونری طوفان به پا کرد اما طوفانی که تنها نقاط ضعف را پوشاند. نراتزوری با رهبری سونینگ با چند خرید تیمی عالی خواهد ساخت، در حالی که ناپولی الان هم عالی است. رم هم با اینکه همه را شوکه کرده اما به زودی خریدهایش را آغاز می کند. قطعا لی یونگ هونگ سرمایه گذاری عظیمی انجام داده و برنامه های بزرگی در سر دارد و تا الان حتی اگر خریدی دیگر انجام نشود، انتظارات میلانی ها را بر آورده کرده است اما حیف است اگر این مسیر شیرینِ بازگشت، که می تواند با چند خرید دیگر رویای اسکودتو را به هواداران ببخشد، در اینجا تمام شود.