تور کاسای از مجارستان
عامل اصلی جنجال برنابئو کیست؟
ویکتور کاسای، داور دیدار شب گذشته رئال مادرید و بایرن مونیخ که دو گل آفساید رونالدو در وقت های اضافه را اعلام نکرد، مطمئنا به تکنولوژی ویدیو چک نیاز خواهد داشت تا به داد کمک هایش برسد.
به گزارش "ورزش سه"، دو تیم شب گذشته به مصاف یکدیگر رفتند که رئال موفق شد 4-2 پیروز شود و در مجموع با برتری 6-3 راهی دور بعد شد. با این حال دو گل از رونالدو در وقت های اضافه در شرایط آفساید به ثمر رسید. اوون هارگریوز، بازیکن سابق بایرن مونیخ پس از بازی به شدت از داور انتقاد کرده بود.
او گفته بود:" چرا از تکنولوژی در فوتبال استفاده نمیکنیم؟ این غیرقابل قبول است. اینگونه میشود که تصمیمات اشتباه روی نتیجه بازی تاثیر میگذارند. داور نتیجه بازی را مشخص کرد."
ولی بایرن باید چه کسی را مقصر شکست 4-2 مقابل رقیب دیرینه و صعود آنها برای هفتمین سال پیاپی به نیمه نهایی چمپیونزلیگ بداند؟
از سال 2012، ویکتور کاسای که اهل محارستان است، به همراه کمک های خود، تنها نهاینده کشورشان در رقابت های اروپایی بوده اند. با این حال او در چندین بازی دیگر نیز اشتباهات عجیب و تاثیرگذاری نیز داشته است.
او که در سال 1975 در تاتابانیا به دنیا آمد، خیلی زود و در سن 14 سالگی داوری را آغاز کرد و در دسته چهارم مجارستان شروع به سوت زدن کرد. او در سن 23 سالگی به جوان ترین داوری تبدیل شد که در لیگ برتر مجارستان سوت زده است. او همچنین به عنوان داور چهارم در یورو 2008 حاضر بود و در المپیک پکن، چند بازی شامل دیدار آرژانتین نیجریه را سوت زد.
او سال 2010 به عنوان داور جام جهانی انتخاب شد و پس از عملکرد خوب در مرحله گروهی، بازی نیمه نهایی بین اسپانیا و آلمان به او سپرده شد. با این حال بزرگترین بازی عمرش، سال 2011 و دیدار فینال چمپیونزلیگ بین بارسلونا و منچستریونایتد بود.
او بیشتر سعی دارد که بازی متوقف نشود و روند بازی دچار کاهش سرعت نشود. او جوان ترین داوری است که در بالاترین سطح فوتبال سوت زده و احتمالا تا هجدهم آوریل امسال، به عنوان یکی از داورهای خوب یوفا شناخته میشد.
با این حال، او هم از گزند اشتباهات به دور نبوده است. سال 2010 در دیدار آرسنال و اسپورتینگ براژا در مرحله گروهی، در حالی که بازی 0-0 بود، کاسای به اشتباه برای آرسنال پنالتی اعلام نکرد و به بازیکن آرسنال برای فریب دادنش هشدار داد. در نهایت براژا 2-0 پیروز شد و ونگر تصمیم داور را به کلی زیر سوال برد.
18 ماه بعد، کاسای اشتباهی عجیب در یورو 2012 داشت. توانایی او در حفظ آرامش روانی بازی درکنار حفظ سرعت و روان بودن بازی، به علاوه کارت دادن های به ندرتش، او را به داوری محبوب بین داورها تبدیل کرده بود. با این حال، در یورو نیز او اشتباه بدی داشت. در جریان دیدار اوکراین و انگلیس، میزبان یورو موفق شد گلی در لحظات پایانی به ثمر برساند ولی داور معتقد بود که توپ از خط عبور نکرده است. تصاویر تلویزیونی نشان میداد که توپ کامل از خط عبور کرده و یک گل اوکراین بدین شکل سوخت.
از همان موقع بود که استفاده از تکنولوژی به یک ضرورت تبدیل شد و سپ بلاتر نیز تلاش هایش برای اجرای کردن این قانون را آغاز کرد.
برای مورد بعدی خیلی سریع باید به جلو بیاییم و دیداری را ببینیم که در آن رونالدو با یک هت تریک، به صد گل در چمپیونزلیگ رسید. شاید داور تحت تاثیر جو بازی بود، شاید جایگیری او اشتباه بود و شاید هم تیم داوری خوب نبود ولی با این حال، هر کسی ممکن است اشتباه کند. ولی این اتفاقات، سوالی اساسی به وجود میآورد: تا کی این اشتباهات بزرگ، توسط حتی بهترین داورها در بازی های مهم رخ میدهند و ما از تکنولوژی استفاده نمیکنیم.؟
بایرن مونیخ، یکی از بهترین تیمهای تاریخ معتقد است که قبل هجدهم آوریل تکنولوژی باید وارد فوتبال میشد.