طرفداری - تیم منتخب ناکامین یورو 2016 از نگاه طرفداری به شرح ذیل است:
دروازه بان - جو هارت (انگلیس):
دروازه بان تیم ملی انگلیس علی رغم اینکه فصل خوبی را سپری کرده بود، اما در سه دیدار از چهار دیدار یورو 2016 دروازه اش را باز شده دید و در بازی مقابل تیم های ولز و ایسلند عملکرد ضعیفی داشت.
مدافع میانی - سرخیو راموس (اسپانیا):
مدافعی که در اواخر فصل گذشته یکی از بهترین های رئال مادرید بود و به این تیم در راه رسیدن به اوندسیما کمک شایانی کرد، نتوانست از عهده کاپیتانی اسپانیا در یک تورنمنت بزرگ برآید و عملکرد ضعیفی در خط دفاعی تیم نیز داشت. پنالتی که در مقابل کرواسی از دست داد و موثر در دوم شدن و سخت شدن مسیر اسپانیا در یورو شد، نقش بسزایی در این انتخاب داشت.
مدافع میانی - داوید آلابا (اتریش):
آلابا هرچند در خط میانی در یورو 2016 به میدان رفت، اما همواره به عنوان یک مدافع چپ یا میانی شناخته می شود. آلابا به عنوان معروفترین وبزرگترین بازیکن تیم ملی اتریش عملکردی پایینتر از سطح انتظارات به نمایش گذاشت و حتی در دیدار مقابل پرتغال در دقیقه 65 بازی تعویض شد.
مدافع راست - استفان لیخشتاینر (سوئیس):
با وجود اینکه سوئیس در طول تورنمنت عملکرد خوبی داشت، اما کاپیتان جدید این تیم عملکردی ضعیفتر از سایر بازیکنان داشت و به پاشنه آشیل این تیم تبدیل شده بود و تیم های حریف بارها از جناح چپ حملات خطرناکی بر روی دروازه سوئیس طرح ریزی کردند.
مدافع چپ - متئو دارمیان (ایتالیا):
وی به عنوان بازیکن ثابت، کار را در تورنمنت شروع کرد، اما عملکرد ضعیفش در مقابل بلژیک موجب شد در همان دیدار تعویض شده و دیگر به بازیکن نیمکت نشین آتزوری بدل شود. از دست دادن پنالتی در دیدار مقابل آلمان که منجر به حذف ایتالیا شد مزید بر علت شد که وی را در تیم منتخب ناکامین جای دهیم.
هافبک میانی - باستین شواین اشتایگر (آلمان):
باستین شواین اشتایگر با وجود اینکه به عنوان یک بازیکن ذخیره حضورش را در این تورنمنت آغاز نمود و در دیدار مقابل اوکراین گلزنی کرد، اما فصل ضعیفش را تکمیل کرد. وی در دیدار مقابل ایتالیا به عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفت و عملکرد ضعیفی داشت و حتی پنالتی حساس تیمش را از دست داد و در مقابل فرانسه با یک خطای هند، موجبات حذف تیمش را فراهم آورد.
هافبک میانی - آندره گومز (پرتغال):
بازیکنی که باشگاه های بزرگی همچون یوونتوس، چلسی، منچستر یونایتد، بارسلونا و رئال مادرید خواهان جذبش هستند، بسیار پایینتر از سطح انتظار ظاهر شد و همین عملکرد ضعیف موجب شد، جایش را در ترکیب اصلی از دست دهد و رناتو سانچز جوان به بازیکن ثابت پرتغال تبدیل شود.
هافبک میانی - آردا توران (ترکیه):
مطرح ترین فوتبالیست ترکیه نیز نتوانست انتظارات را برآورده کند و فصل کابوس وارش را با ناکامی به پایان رساند. وی به عنوان کاپیتان تیم ملی ترکیه حتی با انتقاد شدید هواداران این تیم همراه شد.
وینگر چپ - رحیم استرلینگ (انگلیس):
بازیکنی که با مبلغی نجومی راهی منچستر سیتی شد، سیر نزولی خود را پله پله طی می کند و به یکی از بی خطرترین بازیکنان یورو 2016 تبدیل شد.
مهاجم راست - توماس مولر (آلمان):
بازیکنی که در دو جام جهانی درخشیده است و فصل فوق العاده ای را در بایرن مونیخ سپری کرد، عملکردی کمتر از حد انتظار در یورو 2016 سپری نمود. وی که با تغییر پست نه تنها موفق نشد در جریان بازی گلزنی کند، حتی در ضربات پنالتی نیز در گشودن دروازه ناکام ماند.
مهاجم نوک - هری کین (انگلیس):
آقای گل لیگ برتر انگلیس یکی از ضعیفترین بازیکنان یورو 2016 بود و در باز کردن دروازه حریفان ناکام ماند و هرگز نتوانست ذره ای از عملکرد درخشان فصل گذشته خود را تکرار کند.
سرمربی - ویسنته دل بوسکه (اسپانیا):
مربی که موفق شده بود اسپانیا را قهرمان جام جهانی 2010 و یورو 2012 نماید، پس از سپری کردن جام جهانی کابوس وار، با لجبازی های خود و دعوت نکردن از بزرگانی همچون خاوی مارتینز، خوان ماتا، سانتی کازورلا، فرناندو تورس، دیگو کوستا، ایسکو، سائول نیگز و ...، عملا اسپانیا را خلع سلاح کرد و این تیم با عملکردی بسیار ضعیف، حذفی زودهنگام داشت.
داوید ده خیا (اسپانیا)، جرارد پیکه (اسپانیا)، پاتریس اورا (فرانسه)، مروانه فلینی (بلژیک)، دله الی (انگلیس)، سسک فابرگاس (اسپانیا)، روبرت لواندوفسکی (لهستان)، ماریو مانژوکیچ (کرواسی) و زلاتان ایبراهیموویچ (سوئد) و روی هاجسون (انگلیس) از دیگر گزینه های حضور در تیم منتخب بدترین های یورو 2016 بودند.