طرفداری- تیم تراکتورسازی ایران با کسب پیروزی دو بر صفر مقابل الهلال عربستان در هفته پنجم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا با کسب 12 امتیاز و یک هفته مانده به پایان بازی ها به عنوان صدرنشین گروه C صعود خود را به مرحله حذفی قطعی کرد.
این تیم در سال 1391 موفق شد برای اولین بار در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کند و پس از آن در چهار دوره متوالی حضور خود را در این مسابقات تداوم بخشیده است. تراکتورسازان تاکنون در سه دوره حضور قبلی شان در لیگ قهرمانان آسیا موفق به صعود از گروهشان نشده بودند و این اولین باری است که آنها می توانند حضور در مرحله حذفی آسیا را تجربه کنند.
سرخ پوشان در سه سال گذشته آمار زیر را در لیگ قهرمانان آسیا بر جای گذاشته بودند:
تراکتورسازی در اولین تجربه آسیایی خود با تیم های الجزیره امارات، الجیش قطر و الشباب عربستان همگروه بود و پس از یک شروع توفانی و پیروزی پرگل مقابل الجزیره در یادگار امام رفته رفته نتایج این تیم دچار نوسان شد تا اینکه با یک پیروزی، یک مساوی، چهار شکست و چهار امتیاز شاهد حذف نماینده کشورمان در اولین تجربه آسیایی اش در مرحله گروهی بودیم.
در سال 2014 تراکتورسازی دومین حضور آسیایی خود را نیز با ناکامی به پایان رساند. این تیم در این دوره در گروه C با تیم های العین امارات، الاتحاد عربستان و لخویای قطر همگروه بود و در مواجهه با این حریفان پر قدرت و متمول کاری از پیش نبرده و همانند سال قبل با رده چهارم کار خود را به پایان رساند. این تیم در پایان دور گروهی با یک برد، دو مساوی، سه شکست و 5 امتیاز در قعر جدول گروه قرار گرفت و بازهم موفق به صعود از گروه خود نشد.
سال 2015 و سومین حضور متوالی سرخ پوشان شهر تبریز در لیگ قهرمانان آسیا بازهم حاصلی برای این تیم در پی نداشت. این تیم با هدایت تونی الیویرای پرتغالی در گروه دوم با تیم های الاهلی عربستان، الاهلی امارات و نسف قارشی ازبکستان همگروه بود و باز هم نتوانست تعداد بردهای خود را از عدد یک فراتر ببرد و با یک پیروزی، یک مساوی، چهار شکست و چهار امتیاز بازهم کار خود را با قعرنشینی به پایان رساند.
2016؛ سالی متفاوت برای تی تی ها |
سرانجام پس از سه دوره ناکامی تراکتورسازان در این دوره با ارائه بازی های تحسین برانگیز و کسب نتایج عالی یک هفته زودتر جشن صعود خود را به دور حذفی برپا کردند تا سرانجام به طلسم حضور در دور حذفی لیگ قهرمانان آسیاخاتمه ببخشند.