طرفداری | خوان کاپدویا (Joan Capdevila) در 3 فوریه 1978 در شهر تارِگای اسپانیا متولد شد. این بازیکن در پست دفاع چپ به صورت تخصصی توپ می زد و توانایی بازی در پست هافبک چپ را نیز داشت. کاپدویا فوتبالش را در باشگاه شهرش یعنی تارگا آغاز کرد و بعد از یک فصل بازی در پست مهاجم نوک، به تیم دوم اسپانیول پیوست. فصل ۹۹-۱۹۹۸، اولین فصل حضور کاپدویا در تیم اصلی اسپانیول بود. کاپدویا ابتدا در هفته هشتم لالیگا 45 دقیقه بازی کرد و سپس اولین گلش را در هفته هفتم و برابر رئال زاراگوزا به ثمر رساند. 29 بازی، چهار گل برای کاپدویا در این فصل به ثبت رسید. اسپانیول به همراه کاپدویا فصل خوبی را پشت سر گذاشت و به جایگاه هفتم لالیگا رسید. در فصل ۰۰-۱۹۹۹، کاپدویای جوان با 4.8 میلیون یورو به اتلتیکو مادرید پیوست . کلودیو رانیری سرمربی آن فصل اتلتیکو مادرید بود که بعد از 39 بازی این فصل جای خود را به رادومیر آنتیچ و سپس فرناندو زامبرانو داد. کاپدویا در این فصل یک بازیکن مهم در ترکیب اتلتیکو بود و بازی های 90 دقیقهای زیادی را در زمین بازی حضور داشت. آمار این فصل کاپدویا، 31 بازی، دو گل در لالیگا و پنج بازی، یک گل و یک پاس گل در جام یوفا بود. اتلتیکو مادرید در این فصل، دوران بسیار بدی را گذراند. آنها با جایگاه نوزدهم جدول، به لیگ سگوندا دیویژن اسپانیا سقوط کردند و در نتیجه کاپدویا در فصل ۰۱-۲۰۰۰ با 6.4 میلیون یورو به دپورتیوو لاکرونیا پیوست.
کاپدویا در اولین فصلش در لاکرونیا، بیشتر نیمکتنشین بود و آمارش 16 بازی در لالیگا، سه بازی در چمپیونزلیگ و یک بازی در کوپا دلری بود. لاکرونیا در این فصل، در چمپیونزلیگ به مرحله یکچهارم نهایی صعود کرد و در لالیگا با هفت امتیاز کمتر از رئال مادرید، به جایگاه دوم جدول رسید. فصل ۰۲-۲۰۰۱ هم کاپدویا حضور کاملا ثابتی در لاکرونیا نداشت اما به نسبت فصل اول، دقایق بیشتری را در زمین بازی حضور داشت. کاپدویا در این فصل به اولین جام خود رسید و به همراه لاکرونیا، قهرمان کوپا دلری شد. کاپدویا در کوپا دلری فقط در دو بازی حضور داشت و یک گل زد. او در فینال این جام، در مصاف با رئال مادرید که با پیروزی 2-1 تیمش همراه بود، هفت دقیقه در زمین حضور پیدا کرد. 20 بازی در لالیگا و هشت بازی، یک گل در چمپیونزلیگ حاصل کار این بازیکن در باقی رقابتهای این فصل بود. لاکرونیا همانند فصل قبل، نایب قهرمان لالیگا شد. فصل سوم کاپدویا در لاکرونیا، شروع پیشرفت این بازیکن در آبی و سفیدپوشان بود. 25 بازی، 3 گل در لالیگا، ۹ بازی، یک گل و سه پاس گل در چمپیونزلیگ و قهرمانی در سوپرکاپ اسپانیا، ثمره فصل کاپدویا بود. جایگاه سوم جدول لالیگا، جایگاه لاکرونیا در لیگ برتر اسپانیا، در این فصل بود.
کاپدویا در فصل ۰۴-۲۰۰۳، آمار 27 بازی، چهار گل و یک پاس گل در لالیگا و پنج بازی، یک پاس گل در چمپیونزلیگ را ثبت کرد. او در لالیگا به همراه تیمش به جایگاه سوم جدول رسید. بعد از چند فصل موفق، فصل ۰۵-۲۰۰۴، فصل خوبی برای لاکرونیا و کاپدویا نبود و نه این بازیکن توانست به سیر صعودی آمار خود ادامه دهد و نه لاکرونیا به نتایج خوبی رسید. 21 بازی، یک گل در لیگ و سه بازی در چمپیونزلیگ آمار کاپدویا بود و جایگاه هشتم لالیگا، حاصل فصل لاکرونیا. کاپدویا در فصل ۰۶-۲۰۰۵ نیز در لاکرونیا ماندنی شد و 36 بازی، چهار گل و 3206 دقیقه حضور در میدان را تجربه کرد. لاکرونیا در این فصل، در جام یوفا اینترتوتو کاپ حضور داشت و موفق به صعود، به یکی از فینالهای این تورنمنت شد. لاکرونیا در فینال به مصاف مارسی رفته بود. بازی رفت 2-0 به سود لاکرونیا به پایان رسید اما بازی برگشت با شکست 5-1 آنها همراه بود. در نهایت لاکرونیا، نایب قهرمان این تورنمنت بود و کاپدویا در هفت مسابقه آن به میدان رفت. لاکرونیا در کوپا دلری نیز به مرحله نیمه نهایی صعود کرد اما حریف اسپانیول نشد. فصل 07-2006، آخرین فصل حضور کاپدویا در باشگاه لاکرونیا بود که به آمار 34 بازی، چهار گل در لیگ منتهی شد. لاکرونیا در این فصل، وضعیت خیلی بدی داشت و در نهایت سیزدهم شد. تیمی که در ابتدای حضور کاپدویا برای قهرمانی و حضور در بین چهار تیم برتر لالیگا میجنگید ، حال به وضوح دچار بحران شده بود و همین یکی از دلایل جدایی کاپدویا از لاکرونیا بود.
خوان کاپدویا بعد از پایان قراردادش با لاکرونیا، راهی ویارئال شد. کاپدویا در فصل اول حضورش در ویارئال، به آمار 36 بازی، سه گل و سه پاس گل در لالیگا و شش بازی، یک گل در جام یوفا رسید. ویارئال در این فصل لالیگا، یکی از رقبای رئال مادرید در کورس قهرمانی لالیگا بود اما در نهایت با هشت امتیاز اختلاف، نایب قهرمان شد. مانوئل پلگرینی سرمربی ویارئال در این فصل بود. فصل دوم حضور کاپدویا در زیردریایی ها، بسیار موفقتر از فصل قبل شد. 36 بازی، پنج گل و دو پاس گل در لالیگا و هشت بازی، یک گل و دو پاس گل در چمپیونزلیگ حاصل کار این بازیکن بود. کاپدویا و ویارئال در چمپیونزلیگ بعد از صعود از گروه E با حضور منچستر یونایتد، آلبورگ دانمارک و سلیتک به عنوان تیم دوم، پاناتینایکوس را در مرحله یکهشتم کنار زدندو به مرحله یکچهارم این تورنمنت صعود کردند. در این مرحله ویارئال به مصاف آرسنال رفت و بعد از شکست در برابر این باشگاه، از تورنمنت کنار رفت. ویارئال در لالیگا به جایگاه پنجم جدول رسید و با اختلاف دو امتیاز، از حضور در چمپیونزلیگ فصل بعد، محروم شد. این بازیکن در فصل سوم حضورش در جمع زیردریاییهای زرد که فصل قبل از جام جهانی بود، 37 بازی، پنج گل و سه پاس گل در لالیگا، هشت بازی، یک گل و یک پاس گل در لیگ اروپا و سه بازی در کوپا دلری را ثبت کرد. مزد درخشش کاپدویا در این فصل، قرار گرفتن در اسکواد تیم ملی اسپانیا در جام جهانی 2010 بود. ویارئال در این فصل لالیگا به جایگاه هفتم رده بندی رسید. فصل 11-2010، آخرین فصل حضور کاپدویا در باشگاه ویارئال بود. 31 بازی، دو گل در لالیگا، 10 بازی، یک گل و دو پاس گل در لیگ اروپا و صعود تا مرحله نیمه نهایی این تورنمنت و چهار بازی، یک پاس گل در کوپا دلری برای این بازیکن به ثبت رسید. ویارئال در این فصل به جایگاه چهارم رسید و سهمیه لیگ قهرمانان را دریافت کرد.
کاپدویا بعد از جدایی از ویارئال، با قراردادی به باشگاه بنفیکا پرتغال پیوست تا اولین ماجراجویی خارجی خود را در فصل 12-2011 تجربه کند. حضور در بنفیکا یکی از تجربههای ناموفق این بازیکن بود زیرا به صورت کامل در این تیم نیمکتنشین بود و فقط در پنج بازی لیگ برتر پرتغال، چهار بازی آلیانزکاپ پرتغال، دو بازی تاکا دِپرتغال و یک بازی چمپیونزلیگ به میدان رفت. کاپدویا در این فصل با بنفیکا به قهرمانی لیگکاپ پرتغال رسید. او بعد از یک فصل حضور در پرتغال و پرداخت 350 هزار یورو توسط اسپانیول، به این باشگاه بازگشت. کاپدویا در 26 بازی در لالیگا و یک بازی کوپا دلری برای اسپانیول به میدان رفت و با این باشگاه به جایگاه سیزدهم جدول رسید. او در فصل دوم حضورش در اسپانیول به دلایل فنی و پزشکی نیمکتنشین بود و به آماری بهتر از پنج بازی در لالیگا و پنج بازی در کوپا دلری نرسید.
خوان کاپدویا، تصمیم گرفت همانند برخی فوتبالیستهای مطرح دیگر، در سال 2014، راهی لیگ برتر هند شود. هندیها تصمیم به سرمایهگذاری در فوتبال و تقویت لیگ حرفهای خود، گرفته بودند. کاپدویا به باشگاه نورثاِست یونایتد هند پیوست. او در 12 بازی برای این تیم به میدان رفت و در یک بازی نیز بازوبند کاپیتانی تیمش را بر بازو بست. کاپدویا بعد از قعرنشینی این باشگاه، تصمیم به ترک هند و قرارداد با لیرِس بلژیک گرفت. چهار مسابقه در لیگ برتر بلژیک برای این بازیکن ثبت شده است. سانتاکولومبا آندورا آخرین باشگاه حرفهای کاپدویا بود. او با این باشگاه به قهرمانی لیگ برتر آندورا رسید و در مراحل مقدماتی چمپیونزلیگ نیز به میدان رفت. 18 بازی، دو گل در لیگ برتر آندورا، آخرین روزهای حضور این بازیکن در مستطیل سبز بود و او در 6 جولای 2017، از فوتبال کناره گیری کرد.
کاپدویا در رده ملی ابتدا برای تیمهای ملی زیر 21 سال و زیر 23 سالههای اسپانیا به میدان رفت. او در مسابقات فوتبال المپیک 2000 به همراه تیم امید اسپانیا حضور داشت و به مدال نقره این مسابقات رسید. دیگر تورنمنت ملی کاپدویا در این رده سنی، حضور در تورنمنت زیر 21 سالههای اروپا بود. 16 اکتبر 2002 و تساوی 0-0 برابر پاراگوئه، اولین بازی ملی این بازیکن در سطح بزرگسالان بود. کاپدویا در جام جهانی 2010، یورو 2004، یورو 2008 و جام کنفدراسیونهای 2009 در لیست تیم ملی اسپانیا حضور داشت. او به همراه تیم ملی اسپانیا در یورو 2008 و جام جهانی 2010 قهرمان شد. کاپدویا در یورو و جام جهانی که منجر به قهرمانی کشورش شد، در ترکیب ثابت کشورش قرار داشت.این بازیکن در پست دفاع چپ، به سرعت و پاسهای خوبش شناخته می شد و در پیستون چپ تاثیرگذاری زیادی را در تقویت فاز تهاجمی تیم خود داشت. کاپدویا در 10 بازی غیررسمی برای تیم ملی کاتالونیا نیز به میدان رفته است.