طرفداری | او متولد 16 اسفند 1379 در شهر گرگان است. از کودکی رشته ژیمناستیک را آغاز کرد و در نوجوانی یکی از ده ورشکار برتر استان گلستان شد. او در امکانات کم و عدم توجه کافی مسئولین به این رشته، در این ورزش ترقی کرد و بارها و بارها مصدوم شد، اما جا نزد؛ او در مورد این مسئله میگوید:
چند سال قبل و زمانی که به تازگی ملی پوش شده بودم برای افزایش رکوردهای شخصی و در شهر بدون امکانات گرگان درهای سالن را باز کرده و با طی کردن مسافت طولانی از بیرون سالن وارد سالن شده و به تمرینات خرک میپرداختم که به دلیل استاندارد نبودن تجهیزات و ،تمرین طی سالهای گذشته بارها با آسیب کمر و گردن مواجه شدم تا حدی که با بیشترشدن درد ناشی از آن حتی تصمیم گرفتم از ورزش حرفه ای خداحافظی کنم.
کسب مدال نقره بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو چین و کسب یک مدال طلا و دو برنز در مسابقات جهانی هنگکنگ 2018، افتخارات این ژیمناستیککار ایرانی است و او یکی از شانسهای کسب مدال در المپیک 2024 محسوب میشود.
برای جبران عقب ماندگی بدنی و تکنیکی ناشی از دسترسی اندک به تجیزهات تخصصی در تمرینات تیم ملی فشار زیادی به بدنم وارد میشد که در نتیجه آن با آسیب دیدگی زیادی به خصوص در ناحیه گردن و کمر روبه رو هستم که امیدوارماین سختی ها و مدالهایی که در پس آن به دست آمده نگاه مسوولان به ژیمناستیک را تغییر دهد.الفتی ادامه داد: اگر همین روند در ژیمناستیک کشور ادامه پیدا کند، ورزشکاران حرفه ای و مدال آور از ادامه حضور در این رشته دلسرد شده و با آن خداحافظیخواهند کرد.
با تایید کمیته ملی المپیک، مهدی الفتی به همراه ندا شهسواری به عنوان پرچمداران کاروان ایران در بازیهای المپیک تابستانی ۲۰۲۴ پاریس معرفی شدند.
کار بزرگ الفتی آنجایی بیشتر به چشم میآید که بدانیم ژیمناستیک ایران در سالهای اخیر با مشکلات متعدد مدیریتی دست و پنجه نرم میکند و ژیمناستهای ما با همکاری کمیته ملی المپیک راهی این رویداد شدند.
طنز ماجرا آنجاست که بدانیم مهدی الفتی چند سال قبل و با این توجیه که با ورزش قهرمانی نمیتوان به آسایش مالی رسید تصمیم گرفته بود از دنیای قهرمانی خداحافظی کند اما با تلاش مسوولان فدراسیون منصرف شد تا خطشکن ژیمناستیک ایران برای مدالآوری در آسیا باشد.
الفتی که به دلیل کسب اولین مدال آسیایی تاریخ ژیمناستیک ایران به عنوان «ژیمناستیککار تاریخساز» لقب گرفت.