افرو سامورایی (به ژاپنی: アフロサムライ Afuro Samurai) یک مجموعه مانگای ژاپنی که توسط تاکاشی اکازاکی نوشته و مصورسازی شدهاست. مانگای افرو سامورایی برای اولین بار از سپتامبر ۱۹۹۹ تا مه سال ۲۰۰۰ در مجله نونو هائو به تعداد ۱۰ قسمت در ۱ جلد منتشر گردید. داستان افرو سامورایی درباره یک سامورایی افرو است که در دوران کودکی شاهد کشته شدن پدرش در مبارزهای برابر یک مجرم فراری به نام جاستیس بود. او پس از فراگیری هنر شمشیرزنی به دنبال انتقام مرگ پدرش و کشتن جاستیس پرداخت. از روی نسخه مانگا یک مجموعه تلویزیونی انیمه ۵ قسمتی نیز توسط استودیو گونزو تهیه شده است که از ۴ ژوئیه تا ۱ فوریه ۲۰۰۷ از شبکه فوجی تلویژن پخش گردیده است. پس از موفقیت مجموعه انیمه یک بازی ویدئویی به همین نام نیز تولید و در سال ۲۰۰۹ منتشر شدهاست.
دانلود انیمه افرو سامورایی
لینک کمکی
لینک کمکی (1 تا 6، لینک را تغییر دهید)
دانلود زیرنویس فارسی
دانلود انیمه سینمایی Afro Samurai: Resurrection
تماشای بخشی از انیمه برای آشنایی با مجموعه:
ماجرا همین جاست که نژاد با توجه به مختصات برای آدم ها محدودیت هایی درست می کند و گذر از این محدودیت ها گاهی می تواند برای دیگران خنده دار یا جذاب باشد. انیمه «افرو سامورایی» بر گذر از همین محدودیت اقلیمی سوار است. سامورایی بودن یک شغل سنتی تمام وقت ژاپنی است و دیدن هر سامورایی غیرژاپنی جذاب است. موقع تماشای انیمه و انیمیشن طراحی فضاها و شخصیت ها برای من بسیار مهم است و یکی از دلایلی که من را وادار به تماشای این انیمه پنج قسمتی کرد، همین طراحی فضاها و شخصیت هایش بود. فضاهای شبه نوآر این انیمیشن و شباهت هایی که میان افرو سامورایی و «شهر گناه» چه از نظر ترکیب رنگی و چه از نظر شخصیت ها و محتوا وجود دارد و صدای «ساموئل ال. جکسون» که روی شخصیت اصلی خوش نشسته است، برایم جذاب بود. در کل باید گفت این انیمه از آن آثاری است که باید به تماشای آن نشست، چون فقط خودش به خودش شبیه است.
شما به بهانه این پنج قسمت در سفری قهرمان را همراهی می کنید. این انیمه براساس مانگایی به همین نام ساخته شده است. کهنه سربازی در ژاپن فئودال به خونخواهی پدر با سه سرباز مبارزه می کند. داستان اثری تمثیلی است و تمی مذهبی دارد. همان طور که من به تماشای انیمه علاقه مند شدم، شما هم بعد از تماشای افرو سامورایی به دنیای انیمه علاقه مند خواهید شد و آنوقت می توانید دو تا از پیشنهادهای قبلی ما به نام های «دیگری» و «حمله به تایتان ها» را جدی بگیرید. دنیای انیمه، دنیای داستان است؛ داستان هایی پر از اتفاق، پر از ماجرا و پر از سحر و جادو. خود من هر وقت فکرم زیادی مشغول است، به تماشای انیمه می نشینم، چون این همه اتفاق عجیب و غریب من را از فکر بیرون می آورد و با خودش به همراه می برد.
روناک حسینی: بچه که بودیم سریالی از تلویزیون پخش می شد به اسم «پهلوانان نمی میرند» که اتفاقا داستانش درباره مرگ پهلوانان بود. در عالم کودکی هم برای ما سوال بود که اگر قرار است انقدر رک و صریح پهلوانان نمیرند، پس چرا یکی یکی در طول داستان کشته می شوند؟ البته موضوع این سریال ظاهرا دسیسه جاسوسان خارجی بود، اما آنچه پهلوانان را می کشت، طمع رفقایشان به چیزی بود که تنها یک پهلوان می توانست داشته باشد؛ بازوبند پهلوانی. این بازوبند را می شد در یک کشتی عادلانه و جوانمردانه از آن خود کرد. یک راه دیگر هم این بود که پهلوانانی را که صاحب این بازوبند می شدند، یکی یکی در دالانی تاریک، مخفیانه با ضربه چاقو از پشت سر غافلگیر کرد و از میان برداشت.
سریال «افرو سامورایی» البته ربط چندانی به رسم و رسوم پهلوانی ایرانی ندارد، اما جنگ بر سر نشان قدرت، آدم را یاد داستان بازوبند پهلوانی می اندازد. در داستان افرو سامورایی، دو سربند قدرت وجود دارد. سربند شماره یک را قوی ترین فرد به پیشانی می بندد و سربند شماره دو را نفر دوم. تنها کسی که می تواند با صاحب سربند شماره یک مبارزه کند و در صورت پیروزی سربند را صاحب شود، کسی است که سربند شماره دو را به پیشانی بسته است. برای به دست آوردن سربند شماره دو، هر کسی می تواند با صاحب آن مبارزه کند و در صورتی که پیروز شد، اجازه مبارزه با قدرتمندترین فرد را پیدا می کند. البته این جا وقتی از پیروزی می گوییم، قریب به یقین درباره مرگ بازنده حرف می زنیم، چرا که تنها در این صورت است که مدعی اصلی از سر راه برداشته می شود. داستان از این قرار است که پدر افرو، صاحب سربند شماره یک است و قوی ترین فرد. این سربند قدرتی به همراه دارد که دردسرهایش کمتر از حلقه جادوی فرودو نیست. روی نامبارک قدرت، گریبانگیر پدر افرو می شود و باقی داستان، شرح مبارزه های افرو در قالب یک جنگجوی ماهر، قوی و سختدل است که زندگی ماجراجویانه ای برای خود انتخاب کرده است. او در این مسیر با انواع و اقسام جنگجوها درگیر می شود و خرده روایت هایی هم در کنار این مبارزه ها به جریان می افتند.
این سریال، در قالب انیمه ساخته شده است، اما به شیوه ای که همه چیز بسیار شبیه به ژاپن مدرن است و فرهنگ شخصیت های داستان تلفیقی است از فرهنگ مردمان شرق و غرب. همان قدر که گیتار الکتریک در این انیمه جا دارد، برای کاتانا هم امکان عرض اندام هست. ساختار این انیمه بسیار شبیه به ساختار سنتی انیمه است. تصاویر ثابت می مانند و آدم ها حرف می زنند و ما صدای فکرهایشان را هم می شنویم. اگر بخواهیم با معیار خواب و بیداری این انیمه را بسنجیم، باید بگویم ممکن است آنقدر جذبتان نکند که بتوانید بر خواب و خستگی غلبه کنید. حتی ممکن است در میانه یکی، دو قسمت اول خوابتان ببرد و اصلا برایتان مهم نباشد که بالاخره پهلوانان، سامورایی ها، قهرمان های افسانه ای یا مبارزهای سرسخت می میرند یا نمی میرند. این سریال، فضایی سرخ و تیره دارد و از انواع صحنه های مبارزه و دو نیم کردن آدم ها خالی نیست. از این رو احتمالا تماشای آن برای افراد رقیق القلب مناسب نیست.