ملیپوش اسنوکر تاکید کرد این رشته لاکچری یا مختص بچه پولدارها نیست.
به گزارش طرفداری، بیلیارد و اسنوکر در میان عامه مردم، تصویری لاکچری از ورزشی مخصوص به اقشار مرفه جامعه است. فیلمها و سریالها نیز با اشارههایی که گاه و بیگاه به این رشته دارند، به گسترش چنین تصوری دامن زدهاند؛ تا جایی که توطئهها و نقشههای شوم نیز کنار میزهای بیلیارد و اسنوکر طراحی میشود!
ملیپوش اسنوکر ایران معتقد است چنین تصوری غلط بوده و هزینههای زندگی، فعالان حرفهای این رشته را هم نابود کرده است.
علی قره گوزلو در خصوص سطح اسنوکر ایران اظهار داشت:
در حال حاضر ۳ یا ۴ بازیکن با سطح بسیار بالا داریم که ظرفیت ورود به سطح حرفهای را دارند و فکر میکنم در آینده بسیار نزدیک این اتفاق خواهد افتاد. کنار حسین وفایی، سهمیههای بیشتری را نمایندگان کشورمان خواهند داشت. ملیپوش بودن برای ما حس روزهای سختی را دارد که پشت سر گذاشتیم. خدا را شکر میکنم بابت تمام جایگاههایی که کسب کردیم.
ملیپوش اسنوکر درباره تعداد مخاطبان و خانواده اسنوکر ایران عنوان کرد:
این ورزش به تازگی در حال جا افتادن در کشور است و کملطفیهای زیادی هم میشود. ما یکی از ورزشهای مدالآور هستیم و تقریبا در هر مسابقه مدال میآوریم. نمایندگان کشورمان تا کنون ۱۳۰ مدال بینالمللی کسب کردهاند و به همین دلیل این رشته لایق حمایت است و امیدوارم مسوولان ورزش به ورزشکاران این رشته نیز توجه داشته باشند.
وی با اشاره به استقبال بالای مردم از رشته بیلیارد به عنوان یک تفریح گفت:
اسنوکر مخاطب زیادی به صورت تفریحی دارد. آکادمیهای خوبی در ایران داریم تا علاقهمندان کم کم بتوانند این رشته را به صورت حرفهای پیش بگیرند.
قره گوزلو در مورد تفکر عامه نسبت به لاکچری بودن رشته بیلیارد خاطرنشان کرد:
این رشته واقعا لاکچری یا مختص بچه پولدارها نیست. از بیرون شاید طوری چهرهسازی شده باشد که مردم اینطور فکر کنند اما در واقعیت خیلی از ماها لحظات خوش زندگی را روی این میزها خرج کرده و برای تمام جایگاههایی که کسب کردیم، تلاش زیادی کردهایم. اگر با شرایط فعلی به هر جایی رسیدیم، فکر میکنم افراد موفقی هستیم. روزهایی را به خاطر دارم که به مدت ۱۰ سال، روزی ۹ ساعت تمرین میکردم تا حالا توانستهام یکی از بهترینهای اسنوکر باشم.
ملیپوش اسنوکر ایران ادامه داد:
شغل افرادی مثل من این است که باشگاه یا آکادمی داشته باشیم. اینکه فقط بخواهیم تمرین کنیم و به ورزش بپردازیم، هزینههای زندگی ما را نابود میکند. بیشتر ملیپوشان از باشگاهداری و آموزش درآمد کسب میکنند. مسابقات هم درآمد خاصی برای ما ندارد و به رشته ما خیلی کملطفی میشود. حق ما این مقدار از توجه نیست. قراردادهای ما یکدهم فوتبالیستها هم نیست؛ با اینکه مقامهای آسیایی و جهانی زیادی داریم و افتخارآفرینیهای بسیاری برای ایران به ارمغان آوردیم.
وی در پایان به ایرنا گفت:
به نظرم باید به جوانهای خوبی که به این رشته وارد میشوند بیشتر توجه شود. آنها به ما نگاه میکنند و روحیه میگیرند. فقط امیدوارم ما نسل سوخته نباشیم. با وجود تمام سختیها و مشکلات در ایران خواهیم ماند. هر وقت روی سکو قهرمانی پرچم ایران را بالا میبرم اشک در چشمانم جمع میشود و به خودم افتخار میکنم.