رییس اسبق فدراسیون قایقرانی در خصوص شرایط کنونی این رشته صحبت کرد.
به گزارش طرفداری و به نقل از روابط عمومی فدراسیون قایقرانی، علی قلمسیاه پیشکسوت قایقرانی و اولین رییس فدراسیون قایقرانی پس از انقلاب بوده و سالهای زیادی در مجامع بینالمللی در حوزه قایقرانی و ورزشهای آبی فعالیت داشته است. وی در خصوص آغاز کار این فدراسیون و مسیری که تا به امروز طی کرده، توضیحاتی ارائه کرد.
قلمسیاه در ابتدا اظهار داشت:
ما کار خود را در قایقرانی در سال ۱۳۶۰ با دو قایق شکسته آغاز کردیم. با توجه به این که در ابتدا زیر نظر فدراسیون شنا بودیم و بودجه کمی به این رشته اختصاص داده میشد. بعدها با جدا شدن از فدراسیون شنا سعی کردیم فعالیت مستقل داشته باشیم و یک ساختار منسجم بسازیم.
وی با اشاره به عملکرد خوب فدراسیون قایقرانی در حوزه ورزشهای آبی تصریح کرد:
اگر به طور کلی به ورزشهای آبی کشور نگاه کنیم، فدراسیون قایقرانی را میتوان یکی از برترین و موفقترین فدراسیونها نامید چرا که تیم ایران در حضور کشورهای قدرتمندی مانند چین، ژاپن و کره در ردهی دوم و سوم و بعضا اول قرار میگیرد. همچنین تیم قایقرانی بانوان ایران از کیفیت بالایی برخوردار بوده و در مسابقات بینالمللی مدعی است.
قلمسیاه تاکید کرد:
با برنامهریزی و طرحهایی که در سالهای اخیر در راستای توسعه قایقرانی اجرا شد و خوشبختانه موفقیتآمیز هم بود، امکانات قایقرانی تقریبا در اختیار تمام استانها قرار گرفت و باعث رشد این رشته در نقاط مختلف کشور شد. از همین رو میتوان امروز قایقرانی را یکی از پرجمعیتترین رشتهها از نظر تعداد ورزشکار فعال در میان ورزشهای آبی کشور دانست.
وی در رابطه با وضعیت قایقرانی در مجامع بینالمللی ادامه داد:
فدراسیون قایقرانی همیشه در مجامع بینالملل حضور قوی داشته است. از همان ابتدا که من ۴ دوره به عنوان دبیرکل آسیا و بعدتر به عنوان نایب رییس فدراسیون جهانی حضور داشتم، سعی داشتیم در مجامع بینالمللی حضور فعال داشته باشیم، خدا را شکر امروز هم افراد شایسته در بخشهای مختلف بینالمللی مانند داوری و کمیتهها حضور دارند. مطمئنا هر چه ما در این بخش قویتر ظاهر شویم، شاهد رشد قایقرانی نیز خواهیم بود.
قلمسیاه در خصوص پایان دوره چهار ساله علیرضا سهرابیان به عنوان رییس فدراسیون قایقرانی خاطرنشان کرد:
مدیریت یک ارگان ورزشی در هر دورهای نیازهای متفاوتی دارد. در دوره من و روسای فدراسیونی که بعد از من کار را به دست گرفتند به دنبال تشکیل یک ساختار مستقل بودیم ولی امروز مدیریت فدراسیون قایقرانی نیازمند دانش معاصر و تسلط بر علم مدیریت است، به همین جهت انتخاب علیرضا سهرابیان به عنوان رییس فدراسیون در دوره گذشته را انتخاب شایسته و بهجایی میدانم چرا که سهرابیان یکی از کسانی بود که در دورهی ورزشیاش یکی از بهترینهای رشتهی خود بود و با سختیهای قایقرانی بزرگ شده است.
وی در پایان گفت:
سهرابیان بعدها با ادامه تحصیل در رشته مدیریت ورزشی با علم روز مدیریت آشنا شد و به نظر من ترکیب این دلسوزی و دانش مدیریتی، امروز منجر به رسیدن به یک برنامهریزی درست برای رشد نوجوانان و جوانان در این رشته شده است. این توجه به ردههای پایه و ورزشکاران نوظهور همچون حلقههای پیوسته به هم برای موفقیت قایقرانی لازم است و من آینده قایقرانی را درخشانتر از امروز ارزیابی میکنم.