رییس سابق فدراسیون ژیمناستیک به صحبتهای معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان واکنش نشان داد.
به گزارش طرفداری، بیست و دومین کنگره ژیمناستیک آسیا از 14 تا 16 ژانویه (۲۴ تا ۲۶ دی) در دوحه قطر برگزار شد و زهرا اینچه درگاهی رییس سابق فدراسیون ژیمناستیک که در جایگاه نماینده ایران در این جلسه حضور پیدا کرد، برای پست نایب رییسی آسیای مرکزی و جنوبی کاندیدا شد.
البته رییس پیشین فدراسیون ایران به دلیل اعلام دیرهنگام، از حضور در این بخش منع شد ولی حضور او به عنوان نماینده ایران، در حالی که صلاحیت برای انتخابات اخیر فدراسیون احراز نشده، واکنشهایی به دنبال داشت.
محمد پولادگر معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان در پایان مجمع عمومی فدراسیون بسکتبال، در این باره گفت:
نمیدانیم با چه عنوانی بوده و نباید میرفت. بدون هماهنگی ما بود و قطعا برخورد میکنیم.
حالا اینچه درگاهی به این صحبتها واکنش نشان داده و مدعی شده وزارتخانه در جریان سفر او بوده است. زهرا اینچه درگاهی عضو کمیسیون برابری جنسیتی فدراسیون جهانی است و در سایت فدراسیون جهانی نام او به عنوان رییس فدراسیون ایران نشان داده میشود:.
رییس سابق فدراسیون ژیمناستیک در این باره اظهار داشت:
هرگز چنین چیزی نبوده است. بنده قبل از رفتن به او پیامک دادم که عازم چه جلسه ای هستم و کاملا اطلاع داشت. شاید پیامکی که من زده ام را مشاهده و مطالعه نکرده اما به هر حال این پیامک وجود دارد و من این اطلاع را داده ام. تعجب می کنم که یک مقام مسئول درباره چنین موضوع بدیهی که به او اطلاع داده شده اظهار بی اطلاعی می کند و مدعی برخورد با من می شود.
وی ادامه داد:
از نظر آقای پولادگر من در حال حاضر فاقد هر سمتی در مجموعه ورزش کشور هستم، فکر می کنم یک فرد عادی حداکثر کاری که می تواند انجام دهد و احترامی که می تواند بگذارد این است که به هر حال اطلاع بدهد. هر چند که من از طرف وزارت ورزش اعزام نشدم چون این آقایان با ما جلسه هم فکری نمی گذارند و هیچ ارتباطی با ما ندارند. علی رغم این که ما بارها گفتیم از هرگونه هم فکری، همکاری و تعامل استقبال می کنیم.
آقایان بروند و نام مرا در سایت فدراسیون جهانی ژیمناستیک ببینند.
اینچه درگاهی در ادامه به خبرآنلاین گفت:
از دست من به عنوان یک فرد عادی جامعه همین برمی آمد که با پیامک به او اطلاع دهم که عازم جلسه هستم. شاید به نظر من که ممکن است اشتباه باشد ناراحتی او از این است که چرا فدراسیون جهانی و آسیا من را به عنوان رییس قانونی فدراسیون ژیمناستیک ایران قبول دارند. البته این چیزی است که دبیرکل فدراسیون جهانی ژیمناستیک به صورت شفاف تابستان سال ۱۴۰۱ به ایران اعلام کرد که فقط انتخابات قانونی طبق اساس نامه از طرف آنها پذیرفته می شود که به هر حال خروجی آن به عنوان رییس فدراسیون ژیمناستیک ایران قابل قبول است. من فکر می کنم این توضیحاتی است که من باید می دادم و آن پیامک هم موجود است.
وی با اشاره به انتخابات فدراسیون ژیمناستیک افزود:
حدودا چند هفته پیش ثبت نام کاندیداها انجام شد، کمیسیون تشکیل شد و چهار نفر بدوا تایید شدند. تعدادی از افراد ثبت نام شده از جمله آقایی که دور قبل هم کاندیدا بود، به خاطر اشکال و ناکامل بودن سوابق مدیریتیاش رد شد، به دنبال تایید هم بود و اعتراض کرد، کمیسیون رسیدگی به اعتراضات هم تشکیل شد. علیرغم این که چندین روز از آن جلسه گذشته اما هنوز نتیجه اعلام نشده است و باید اعلام شود. از طرف دیگر رییس فدراسیون قبل از من یک سری سوابق را برای او تایید کرد.
رییس سابق فدراسیون ژیمناستیک تاکید کرد:
ما اسناد موثقی داریم که اگر لازم شود رسانه ای می کنیم. اسنادی که نشان می دهد سال های مورد ادعا برای مدیریت او، در اماکن و اشتغال دیگری بوده است و امکان ندارد مدیرعامل باشگاه باشد. اومدیرعامل باشگاه نبوده و موسس بوده است. ضمن اینکه مدیران باشگاه هم افراد دیگری بودند. اینکه عدهای که باید نقش بیطرف را در انتخابات فدراسیون بازی کنند مصرانه به دنبال ریاست افراد مورد نظر خودشان هستند اقدامی غیراخلاقی و برخلاف مصالح ورزش کشور است. اگر این اتفاق رخ دهد چیزی از ژیمناستیک کشور نمیماند. در آن زمان این افراد پاسخگو خواهند بود؟
اینچهدرگاهی تصریح کرد:
به نظر می رسد تلاشی هست که عده ای حتی برای رسیدن به این هدف، روی صلاحیت من کار کنند و مانع حضور من در انتخابات شوند اما مرور کارنامه مدیریتی ۴، ۵ ساله خود و ارتقای جایگاه کشور عزیزمان از حدود ۱۰۰ در آغاز به ۲۴ کشور نخست جهان، کسب کرسی های معنبر اسیایی و جهانی، ارتقا به رده کشورهای ماژوریتی، رسیدن به رنک یک کسب سهمیه المپیک تومیو (برابر با ژیمناست ژاپن)، بالغ بر ۶۵ مدال باارزش و معتبر جهانی از جمله طلای جام جهانی سری کسب سهمیه المپیک، نقره قهرمانی آسیا، برنز المپیک جوانان، ارتقای صد هزار نفری جامعه ورزشکاران رسمی، میزبانی آکادمی بین المللی مربیگری زنان هنری سطح یک جهان و تربیت اولین مربیان خانم بین المللی در ایران، اعزام داوران خانم به مسابقات بین المللی مختلف و حتی بازی های آسیایی، تشکیل کلاس های درجه یک مربیگری خانم ها و آقایان بعد از ۹ و ۱۴ سال تعطیلی و … را به افرادی که فکر می کنند اینجانب فاقد صلاحیت هستم، توصیه می کنم.
وی خاطرنشان کرد:
متاسفانه در طول سالیان گذشته تلاشهایی شد برای اینکه افراد موفق در عرصه مدیریت ورزشی، خانهنشین شوند. این اتفاق ضررهای جبرانناپذیری به ورزش کشور وارد کرد.