رییس فدراسیون قایقرانی از وجود تبعیض بین فوتبال و دیگر رشتههای ورزشی گلایه کرد.
به گزارش طرفداری، جام جهانی فوتبال 2022 قطر به پایان رسید و مسابقات لیگها از سر گرفته شد ولی هنوز واکنشها به پاداش هنگفت ملیپوشان ایران ادامه دارد. شاگردان کارلوس کیروش با شکست سنگین 6 بر 2 مقابل انگلیس و باخت به آمریکا از دور گروهی حذف شدند اما پاداش دلاری و حواله خودروی خارجی دریافت کردند.
رییس فدراسیون قایقرانی از جمله معترضان به وجود تبعیض میان ورزشکاران است و اعتقاد دارد نمایندگان مجلس به ناکامی ورزشکاران دیگر رشتهها ورود میکنند اما واکنشی به دریافت پاداش فوتبالیستها نشان نمیدهند.
علیرضا سهرابیان در خصوص زمان برگزاری انتخابات فدراسیون قایقرانی با توجه به اتمام دوره ریاست فدراسیون او در تاریخ هفتم اسفند ماه، اظهار داشت:
هیات رییسه فدراسیون قایقرانی در جلسه خود، چهارم اسفند را به عنوان زمان برگزاری مجمع انتخاباتی تصویب و فدراسیون نیز این تاریخ پیشنهادی را به وزارت ورزش اعلام کرده. در فدراسیون قایقرانی روال کارهای مربوط به برگزاری انتخابات در حال انجام است. فرایند برگزاری انتخابات کمیسیونها انجام شده و تا دو هفته دیگر نماینده خود را برای حضور در انتخابات معرفی میکنند. در مجموع روند کار با زمانبندیهای اعلام شده در حال انجام است.
وی افزود:
کارهای لازم برای برگزاری انتخابات در فدراسیون قایقرانی در حال پیگیری است. برخی فدراسیونها در زمانبندی ها دچار مشکل شدند و در بعضی در مراحل نظارتی وقفه ایجاد شده اما خوشبختانه در بحث انتخابات قایقرانی مشکلی وجود ندارد. خدا را شکر انتخابات قایقرانی قرار است با کمک وزارت ورزش در تاریخ چهارم اسفند برگزار شود.
رییس فدراسیون قایقرانی عنوان کرد:
با توجه به اینکه بازیهای آسیایی را در پیش داریم، اگر فدراسیونها با سرپرست اداره شود در روند کار فدراسیونها مشکل ایجاد میشود. وقتی فدراسیونها با سرپرست اداره میشود، دست سرپرستها بسته است، روند رو به رشد فدراسیونها دچار مشکل شده و رشتههای پرمدال متضرر میشوند.
وی تصریح کرد:
علاقهمند هستم یک بار برای همیشه تفاوت بین فوتبال که جامعهپسند است و رشتههای دیگر که باعث افتخار میشوند، مشخص شود. رشته های برخوردی، رشتههایی که مانند کشتی ورزشکار با کاهش وزن ناگهانی روبهرو است و ورزشهای رکوردی که طی آنها ورزشکار آسیب میبیند و در نهایت زحمت آنها با به اهتزاز در آمدن پرچم ایران همراه میشود باید مورد توجه قرار بگیرند. این ورزشکاران خود را با فوتبالیستها مقایسه میکنند که هم میتواند زیبا باشد و هم میتواند نتیجه بدی داشته باشد.
رییس فدراسیون قایقرانی با اشاره به اینکه فوتبال تافته جدا بافته است، به تسنیم گفت:
همه مسئولان و مردم از ورزشکاران در المپیک و بازیهای آسیایی انتظار موفقیت دارند. نمایندگان مجلس در خانه ملت ارزیابی میکنند که ورزشکاران در بازیهای آسیایی و المپیک چرا فلان نتیجه را نگرفتند اما در بحث تفاوت پاداشها اعتراض نمیکنند و نمیگویند چرا فوتبال تافته جدا بافته است. متاسفانه صدا و سیما بین فوتبال با بقیه رشتهها فرق میگذارد. صدا و سیما زمانی فقط به فوتبال نگاه میکرد بعد در خصوص والیبال ورود کردند و دیدند مردم با اشتیاق پای مسابقات والیبال مینشینند و به پخش مسابقات این رشته هم پرداختند. صدا و سیما نقش پررنگی در توسعه والیبال داشت. درباره قایقرانی هم وقتی صدا و سیما وارد شد، این رشته پیشرفت کرد و برای خانوادهها دیدن تلاش و مسابقات فرزندانشان هیجان داشت.
وی خاطرنشان کرد:
صدا و سیما باید در پوشش رشتههای ورزشی تقسیم قائل شود. شبکه سه با عنوان شبکه جوان و ورزش افتتاح شد اما فقط برای تیمهای فوتبال پرسپولیس و استقلال بود. شبکه ورزش باز هم بیشتر رشتهها را تحت پوشش قرار داد و جور تمام قسمتها را کشید. شبکه ورزش اگر ساعات خاصی را برای همه رشتهها بگذارد، این تفاوت بین ورزشها از بین میرود. اینکه یک ورزشکار مدالآور را مردم نشناسند، یک درد است. کار فرهنگی این است که اینها شناخته شوند. در زلزله و اتفاقات، ورزشکار کار فرهنگی میکند ولی جایی که رسانه باید در قبال ورزشکار فعال شود، کار فرهنگی انجام نمیشود.