مشاوران باشگاه پرسپولیس در زمان مدیریت رضا درویش چندین برابر شده اند.
به گزارش طرفداری، دو باشگاه استقلال و پرسپولیس که قرار بود بعد از آغاز خصوصی سازی، شرایط بهتری پیدا کنند، روز به روز بیشتر از قبل دچار مشکل می شوند. استقلال مطابق آنچه علی فتح الله زاده از دوران مدیرعاملی مصطفی آجورلو گفته، شرایطش چیزی فراتر از فاجعه است و پرسپولیس هم اگرچه فعلا به خاطر موفقیت تیم در نتیجه گیری شرایط آرامی دارد اما شبیه آتش زیر خاکستر شده است.
مطابق آنچه باشگاه پرسپولیس به سازمان خصوصی سازی و فرابورس ارائه کرده است، این باشگاه در حال حاضر 53 پرسنل قراردادی، 17 مشاور و 3 پرسنل مامور از سایر ارگان ها دارد. پرسپولیس قبل از آغاز مدیرعاملی رضا درویش اما 56 پرسنل قراردادی داشت که درویش این تعداد را 3 نفر کاهش داده اما در عوض تعداد مشاوران را از 2 نفر به 17 نفر رسانده که این عدد رشد 750 درصدی تعداد مشاوران باشگاه را نشان می دهد.
22 درصد افزایش پرسنل، 75 درصد افزایش دستمزد!
در مجموع باشگاه پرسپولیس قبل از روی کار آمدن درویش، 60 پرسنل داشت که شامل 56 پرسنل قراردادی و 2 مشاور و 2 مامور از ارگان های دیگر می شدند و حالا 73 پرسنل دارد که شامل 53 قراردادی، 17 مشاور و 3 مامور می شود.
این افزایش 22 درصدی تعداد پرسنل اما چه میزان دستمرد و حقوق بیشتر به باشگاه پرسپولیس تحمیل کرده است؟
در سال مالی منتهی به 31 خرداد ماه سال 1400، باشگاه پرسپولیس در سال 54 میلیارد ریال معادل 5 میلیارد و 400 میلیون تومان حقوق و دستمزد به پرسنل خود می داد، در سال منتهی به 31 خرداد 1401 این رقم به 83 میلیارد ریال معادل هشت میلیارد و 300 میلیون تومان رسید اما با یک افزایش 75 درصدی این رقم در سال منتهی به 31 خرداد سال 1402 به رقم 145 میلیارد ریال معادل 14 میلیارد و 500 میلیون تومان می رسد!
افزایش 75 درصدی دستمزد با مصوبه 25 درصدی دولت؟
در اسناد ارائه شده به فرابورس به راحتی می توان دید باشگاه پرسپولیس از اول تیر ماه 1401 که شروع سال مالی جدیدش است تا 30 مهر 1401 بالغ بر 76 میلیارد ریال بابت دستمزد، حقوق و پاداش به پرسنل خود پرداختی داشته که البته بخش عمده ای از این مبلغ، پاداش مصوب خصوصی سازی بوده است. پرسپولیس در ماه بیش از 12 میلیارد رسال دستمزد و حقوق می دهد که در سال این رقم به 145 میلیارد ریال می رسد.
افزایش 75 درصدی آن هم در سالی که دولت 25 درصد اقزایش حقوق برای کارمندان در نظر گرفته بود، نشان می دهد این مبالغ بیشتر به مشاوران پرداخت می شود تا کارمندان باشگاه که اغلب شان شرایط مالی خوبی ندارند و تا همین چند هفته قبل دو ماه حقوق از باشگاه طلب داشتند.
از قرارداد 14 میلیاردی در استقلال تا 17 مشاور در پرسپولیس؛ برکات خصوصی سازی!
از مدیرعامل پرسپولیس باید پرسید این 17 مشاور چه کسانی هستند و بابت چه خدماتی حقوق می گیرند؟ بنا بود بعد از خصوصی سازی باشگاه ها در هزینه های خود صرفه جویی کنند اما آن از استقلال که قرارداد 14 و 15 میلیارد ریالی با معاون ناشناس خود بست و به قول فتح الله زاده حقوق 25 میلیون تومانی به راننده نفر سوم باشگاه می داد و این هم از پرسپولیس که حقوق پرسنلش 75 درصد افزایش داشته و 17 مشاور دارد!
مشاورانی در حد معاون وزیر؟ کدام وزیر؟
البته درویش در تازه ترین مصاحبه خود گفته است؛ اقتصاد دان هایی در حد معاون وزارتخانه به او مشورت می دهند که مشخص نیست این معاونین وزیر از دوره دولت قبلی هستند یا دولت فعلی؟
اگر دولت فعلی مدنظر باشد که بعید به نظر می رسد با این همه مشغله اقتصادی، معاونین وزارت اقتصاد و دارایی در دولت فعلی فرصت برای مشورت دادن به پرسپولیس را داشته باشند اما اگر منظور دولت قبلی است که باید بدون تعارف گفت؛ اگر این معاونین مشورت به درد بخوری می دادند این ویرانه اقتصادی را به بار نمی آوردند و این خرابه را تحویل دولت جدید نمی دادند!
طرفداری افشا می کند؛ برداشتن پول از جیب مردم
باید قبول کرد این افزایش بی رویه دستمزدها ضربه شدیدی است که خصوصی سازی به روش غلط، به استقلال و پرسپولیس زده است. اصرار به این نحوه خصوصی سازی که تا این جا فقط پول برداشتن از جیب مردم و ریختن آن به جوی! بوده است، اوضاع بدی را در دو باشگاه سرخابی حاکم کرده اما بعضی ها در بورس و سازمان خصوصی سازی برای آن که نپذیرند اشتباه کرده اند روی این فاجعه سرپوش می گذارند.
رسانه طرفداری طی روزهای آینده با مدارک و مستندات به این موضوع می پردازد و آسیب های خصوصی سازی غلط را برملا می کند.