رییس فدراسیون قایقرانی از تبعیض در پرداخت پاداش به فوتبالیستها و دیگر رشتههای ورزشی انتقاد کرد.
به گزارش طرفداری، جام جهانی 2022 قطر با قهرمانی آرژانتین به پایان رسید اما حواشی پرداخت پاداش هنگفت به ملیپوشان فوتبال ایران همچنان ادامه دارد. شاگردان کارلوس کیروش مقابل انگلیس با نتیجه سنگین 6 بر 2 شکست خوردند، مقابل آمریکا هم ناکام ماندند و در حسرت صعود به مرحله حذفی ماندند اما قرار شد به هرکدام از ملیپوشان، مجوز واردات یک دستگاه خودوری خارجی گرانقیمت اعطا شود.
ورزشکاران زیادی از جمله کامران قاسمپور و محمدرضا گرایی، قهرمانان کشتی جهان، ستارههای والیبال، واترپلو و قایقرانی روبهرو شد. البته مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال شب گذشته (دوشنبه) در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد این پاداش فعلا پرداخت نشده است. حالا نیز رییس فدراسیون قایقرانی به تبعیض در پرداخت پاداشها از سوی وزارت ورزش و جوانان واکنش تندی نشان داده است.
علیرضا سهرابیان در خصوص گلایه برخی ملی پوشان قایقرانی از کمبود امکانات و نبود توجه یکسان به رشته های ورزشی مختلف از سوی مسئولان اظهار داشت:
این گلایه را نه تنها ورزشکاران قایقرانی بلکه رشته های دیگر هم داشته اند و گلایه آنها بهحق است. ورزشکار وزن کم می کند، آسیب می بیند، با نداری ها می جنگد و نمی داند برود کار کند و خرج خانواده خود را در بیاورد یا ورزش کند تا پرچم ایران را به اهتزاز درآورد و با وجود تمام این مشکلات، مدال میگیرد اما وقتی درخواست پرداخت جوایز سال گذشته خود را دارد، میگویند فعلا پول نداریم و تحریم و مشکلات هست اما سپس می بیند در این میان یک تیم باخته است و با این وجود حواله خودرو می گیرد. از این رو این سوال برایش پیش می آید که چرا وقتی من پاداش مدالم را می خواهم می گویند پول نیست اما برای تیم دیگر هست. صددرصد ناراحت می شود و حس میکند ناپدری بزرگش می کند.
سهرابیان همچنین گفت:
همه ورزشکاران قابل احترام هستند و ۱۰ برابر به فوتبالیست ها پاداش بدهند. اصلا حواله مازراتی بدهند، ما خوشحال می شویم اما اینکه حداقل یک خودرو داخلی مانند پراید هم به ورزشکاران دیگر بدهند، مشکلی پیش نمی آید. وقتی در مورد همان پراید هم صحبت نمی شود، ورزشکار با خودش می گوید، چرا من باید آنقدر وزن کم کنم، آسیب ببینم و سختی بکشم، دستفروشی می کنم تا خرج خانواده را در بیاورم.
وی در خصوص حل مشکلات تجهیزات قایقرانی تصریح کرد:
ما برای حل مشکل تجهیزات به بودجه کلان و کمک مسئولان دیگر نیاز داریم. البته مسئولان ورزشی کمک می کنند و منظور من کمک از سوی مسئولان غیر ورزشی خارج از وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و پارالمپیک است. افرادی که نزدیک انتخاباتشان دوست دارند با ورزشکاران ما عکس بگیرند، در این زمینه هم کمک کنند. ارگان های زیادی هستند که می توانند کمک کنند تا راحت تر از این پیش برویم.
رییس فدراسیون قایقرانی با اشاره به ناراحتی ورزشکاران تاکید کرد:
ورزشکار من در همین هوای سرد زخم دستش باز شد و خونریزی کرد. وقتی به من نشان داد، گفتم اشکال ندارد، می خواهم برایتان شب یلدا بگیرم که گفت بقیه حواله خودرو می گیرند اما عیبی ندارد؛ پدر خانواده ما شب یلدا می گیرد و در همین حد وسع دارد. این یعنی چه؟ من به نمایندگی از ۵۲ فدراسیون دیگر صحبت می کنم. اگر به فوتبالیست ها بگویند بعد از دو باخت و یک پیروزی در جام جهانی ، یک پنت هاوس در الهیه و خودرو مازراتی و حقوق مادام العمر می دهیم، ما باز هم ناراحت نمیشویم اما از این ناراحتم که چرا به ورزشکار من که با سختی مدال می گیرد، این چیزها را نمی دهند.
سهرابیان در پاسخ به این پرسش که جلسه کمیسیون تطبیق برای بررسی صلاحیت مدیریتی کاندیداهای انتخابات فدراسیون قایقرانی برگزار شد یا خیر؟ به ایسنا گفت:
با پیگیری هایی که من انجام دادم، دوستان اعلام کردند خوشبختانه مشکلی پیش نیامده است و اسامی هر دو کاندیدا (علیرضا سهرابیان و علی اصغر محمودی ) برای تایید صلاحیت نظارتی ارسال شده است.
وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه که جدا شدن بادبانی از فدراسیون قایقرانی تاثیری در کاهش بودجه فدراسیون دارد یا خیر؟ تاکید کرد:
بادبانی اعزام و هزینه زیادی نداشت و جدا شدن این رشته تاثیر خاصی روی بودجه ما نخواهد داشت. با توجه به دورنمایی که وزارت ورزش دارد، چیزی از بودجه ما کم نمی شود و با برنامه هایی که برای رشته های دیگر قایقرانی داریم، انشاءالله بودجه ما بیشتر هم می شود. بدهی ها نیز به حداقل خودش رسیده است، انشاءالله در آینده برای حل این مشکل راحت خواهیم بود. سعی می کنیم به کمک خانواده قایقرانی، مسیر را طی کنیم.