بانوی قهرمان روئینگ آسیا درباره بازیهای آسیایی هانگژو صحبت کرد.
به گزارش طرفداری و به نقل از روابط عمومی فدراسیون قایقرانی، مهسا جاور در خصوص رقابتهای قهرمانی روئینگ آسیا و کسب مدال طلا در این مسابقات اظهار داشت:
خداراشکر میکنم که بازگشتم به روزهای اوج با مدال رقابتهای قهرمانی آسیا همراه بود و توانستم بعد از مدت ها دوری با اعتمادی که سرمربی تیم ملی به من کرد در مسابقات قهرمانی روئینگ آسیا مدال خوش رنگ طلا را به دست آورم و بازگشت خوبی داشته باشم. تیم ملی در مجموع نتیجه بسیار خوبی را در مسابقات قهرمانی روئینگ آسیا کسب کرد. امیدوارم این روند رو به جلو برای تیم ملی حفظ شود تا در رقابتهای آینده نیز اتفاقات خوبی را برای قایقرانی کشورمان رقم بزنیم.
وی در خصوص چگونگی سطح مسابقات قهرمانی آسیا عنوان کرد:
حدود ۴ سال از تیم ملی به دور بودم و در تورنمنتهای بین المللی شرکت نکردم اما رکوردها در این مسابقات نشان می داد همه کشورها در رشته قایقرانی پیشرفت کرده اند. خوشحالم که آسیا در رشته قایقرانی پیشرفت خوبی داشته است و تیم ملی هم در قایقی قرار دارد که به سوی پیشرفت در حال حرکت است. ما در این رقابت ها در ۲ ماده توانستیم چین قدرتمند را پشت سر بگذاریم و مدال طلای این مسابقات را به دست آوریم؛ این یعنی پیشرفتی که از آن صحبت می کنیم.
پاروزن تیم ملی روئینگ کشورمان درباره پیشرفت قایقرانی ایران و بالا رفتن انتظارات از این رشته ورزشی گفت:
نازنین ملایی نماینده کشورمان در المپیک توکیو بود که توانست رکورد بسیار خوبی را به جا بگذارد و نتیجهای که کسب شد انتظارات از قایقرانی را بالا برد. در رقابت های قهرمانی آسیا هم نشان دادیم دیگر ایران سابق نیستیم و حتی کشورهای شرق آسیا هم باید از ایران در میدان رقابت بترسند. تمام تلاش ما این است بتوانیم بهترین نتایج را در مسابقات جهانی و بازی های آسیایی کسب کنیم. امروز دیگر برای تیم ملی همه چیز ممکن است و باید بیشتر از گذشته خودش را نشان بدهد.
وی افزود:
در گذشته همیشه می گفتیم وقتی چین در مسابقات حضور دارد نمی توانیم روی طلا حساب کنیم اما در مسابقات قهرمانی آسیا ثابت کردیم تیم ملی توانمند است و میتواند در آینده حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد. پیشرفت قایقرانی یک واقعیت است که کشورهای شرقی، دیگر امروز آن را پذیرفته اند. به جرات می گویم ایران در مسابقات بازی های آسیایی در تمامی ماده ها فقط برای کسب مدال طلا با حریفان رقابت خواهد کرد و هیچ چیز جز طلا ورزشکاران قایقرانی را راضی نخواهد کرد.
جاور در پاسخ به این سوال که قایقرانی امروز با چه مشکلاتی دسته و پنجه نرم میکند؟ گفت:
هنوز قایقرانی مشکلات امکاناتی دارد و نمیتوانیم بگوییم هیچ مشکلی وجود ندارد. واقعیت امر این است که امکانات ما با امکانات کشورهای شرق آسیا قابل مقایسه نیست، به عنوان مثال ما پیست ۲۰۰۰ متر برای تمرین نداریم و همیشه در پیست های ۱۰۰۰ متر تمرین میکنیم. با همه این مشکلات و محدودیتها تدابیری از سوی فدراسیون و کادر فنی تیم ملی برای ورزشکاران در نظر گرفته می شود تا کمبودها کمی کاهش پیدا کند. خدا را شکر میکنیم با توجه به امکاناتی که داشتیم زحمت مربیان و فدراسیون جواب داد و نتیجه خوبی را کسب کردیم و انتظار داریم مسئولان در این باره نگاه ویژه ای به قایقرانی داشته باشند. ۱۲ سال است در تیم ملی حضور دارم. مشکلات از ۱۲ سال پیش تا کنون همیشه وجود داشته، گاهی کمتر بوده و گاهی بیشتر ولی هیچ وقت به گونه ای نبوده که مشکلاتی نداشته باشیم.
پاروزن تیم ملی روئینگ کشورمان در خصوص توجه مسئولان به رشته قایقرانی و رفع دغدغه های مربیان و ورزشکاران تصریح کرد:
شما به همین نتایج نگاه کنید. اگر حتی یک درصد از درگیریهای ذهنی مربیان و ورزشکاران کم شود، چقدر می تواند تاثیرگذار باشد. در تمامی مسابقات طبیعتا همه ورزشکاران از نظر وضعیت جسمانی در یک سطح قرار دارند اما ورزشکاری برنده می شود که ذهن قوی داشته باشد. قطعا اگر مشکلات ما حل شود میتوانیم در مسابقات جهانی هم خوش بدرخشیم و نتایج بسیار خوبی را کسب کنیم. امیدوارم در آینده این اتفاق برای قایقرانی بیافتد. ورزش قایقرانی پتانسیل کسب مدال زیادی دارد چرا که مادههای مختلف زیادی داشته و در مسابقات میتوانیم به راحتی حتی رنکینگ کشورمان را تغییر دهیم.
جاور در پایان با اشاره به جدایی بادبانی از فدراسیون قایقرانی و متمرکز شدن فدراسیون روی رشته های اختصاصی خود گفت:
فدراسیون قایقرانی یکی از بزرگترین فدراسیون ها است چرا که تعداد ورزشکاران بسیار زیادی را دارد. رئیس فدراسیون هم همیشه در هر شرایطی تمام تلاش خود را میکند تا تیم ملی و ورزشکاران را در اردوهای مستمر نگهدارد. فدراسیون همیشه در تلاش است بهترین امکانات را در اختیار ما قرار بدهد اما با توجه به بالا بودن تعداد ورزشکاران در این رشته ورزشی، کار بسیار سختی است. جدا شدن بادبانی از فدراسیون قایقرانی قطعاً در آینده تاثیر خود را نشان خواهد داد. فکر میکنم بعد از این موضوع، رئیس فدراسیون بتواند تمرکز بیشتری روی قایقرانی داشته باشد.