طبق تصمیم فیفا درمورد ورزشگاههای میزبان جامجهانی ۲۰۲۲، هشت استادیوم در پنج شهر افتخار میزبانی از این رقابتها را دارند.
اختصاصی طرفداری| یکی از استادیومهای قطر 2022، ورزشگاهی بسیار مجهز و زیبا در شهر آموزش، در نزدیکی الریان است. ظرفیت این استادیوم ۴۰.۰۰۰ نفر است و قرار است تا مرحله یکچهارم میزبان مسابقات باشد و دقیقاً یکهشتم رقابتها در این استادیوم بهانجام میرسد.
پروژه ساخت ورزشگاه اجوکیشنسیتی در سال ۲۰۱۵ آغاز شد و تا ۲۰۱۹ بهطول انجامید؛ ژوئن ۲۰۲۰ افتتاح گردید و حالا آماده برگزاری مهمترین رقابتهای فوتبالی است. استادیوم اجوکیشنسیتی میزبان چهار مسابقه ازجمله نبرد ردهبندی و فینال بین بایرنمونیخ و تیگرس مکزیک در رقابتهای جامباشگاههای جهان ۲۰۲۰ بودهاست و سابقه میزبانی از رقابتهای بینالمللی مهم را در کارنامه خود دارد.

فوقالعاده، هیجانانگیز و متناسب با محیط زیست
ورزشگاه اجوکیشنسیتی شهر آموزش که در نزدیکی الریان قرار دارد، یکی از مجهزترین و باامکاناتترین ورزشگاههای حالحاضر جهان است. ظرفیت این استادیوم ۴۰.۰۰۰ نفر است که مثل اکثر ورزشگاههای مخصوص جامجهانی، بعد از اتمام این رقابتها نیمی از صندلی و امکانات از آن جدا میشود و به کشورهای کمتر توسعهیافته و درحال توسعه اهدا میشود. در ساخت این استادیوم توجه بسیار ویژهای به محیطزیست و حفظ آن شدهاست؛ ضمن اینکه نمای درونی و امکانات فوقالعاده، درکنار طراحی زیبا و منحصربهفرد آن باعث شدهاست اجوکیشنسیتی به یکی از زیباترین و خاصترین ورزشگاههای قاره کهن تبدیل بشود.
روز سهشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ (۱۵ سپتامبر ۲۰۲۰) دو تیم پرسپولیس و التعاون عربستان در مرحله گروهی لیگقهرمانان ۲۰۲۰ بهمصاف یکدیگر رفتند که قرمزهای ایرانی به برد یک بر صفر رسیدند؛ شجاع خلیلزاده نخستین گلزن ایرانی در این ورزشگاه لقب گرفت و پرسپولیس نیز نخستین تیم ایرانی که در این استادیوم بهمیدان رفتهاست، نامگرفت. پیشاز این قرار بود ورزشگاه اجوکیشنسیتی با حضور پرتغال، کرواسی، بلژیک و سوئیس در یک تورنمنت چهارجانبه افتتاح شود که شیوع کرونا، این رقابت دوستانه برای افتتاح ورزشگاه شهر آموزش را بهکلی کنسل کرد.
الماسی در کویر شهر الماسها
نمایبیرونی و مهندسی کلی ورزشگاه اجوکیشنسیتی بهگونهای است که زیبای خاص و بیشتری بهاین استادیوم بزرگ دادهاست. طراحی این استادیوم، نشاندهنده یک الماس در دل کویر است و اجوکیشنسیتی به همینعلت نیز، بهاین نام مشهور شدهاست. این الماس نماد استقامت، دوام، انعطافپذیری و ارزشمندبودن این استادیوم و قطر است و این طرح جذابیت بیشتری به این ورزشگاه اضافه کردهاست.
خارجاز محیط فوتبالی اجوکیشنسیتی، مکانهایی مثل فروشگاههای مجهز، سالن تئاتر و زمین گلف تعبیه شدهاست که اوقات خوش و بهیادماندنی بیشتری برای حاضران در قطر فراهم میکند.
شهر آموزش که در نزدیکی شهر الریان قرار دارد، یک شهر بسیار کوچک و درواقع شهرک است! وجود شعبههایی از چندین دانشگاه بسیار معتبر و مطرح اروپا و جهان، مثل نورثوسترن، کالج دانشگاهی لندن، کارنگیملون و وایلکرنل باعث شدهاست این شهر، آموزش نامگذاری شود و اجوکیشن [Education بهمعنای تعلیم و تربیت، آموزش] نامیدن استادیوم این شهر به همینعلت است.
جامجهانی قطر و خلاصهشدن آن برای کرهجنوبی در اجوکیشنسیتی!
ورزشگاه آموزش میزبان ۸ مسابقه از مجموع ۶۴ مسابقه جامجهانی است که شش نبرد آن مربوط به مراحل گروهی میشود؛ از این شش مسابقه، سه نبرد، رویارویی کرهجنوبی با همگروههای خود است و کرهایها در دور گروهی، تماماً در این استادیوم بهمیدان میروند. اروگوئه - کرهجنوبی نخستین تقابل شاگردان پائولو بنتو است که به میزبانی این ورزشگاه برگزار میشود و سپس آنها باید بهمصاف غنا و یاران کریستیانو رونالدو در تیمملی پرتغال بروند. باتوجه به گروه سختی که کرهجنوبی در آن قرار گرفتهاست و باوجود پرتغال، اروگوئه و غنا که نماینده آسیا شانس کمی برای صعود دارد، شاید شاگردان بنتو فقط در یک ورزشگاه از هشت استادیوم جامجهانی قطر بهمیدان بروند!
گروه D رقابتها شامل تیمهای فرانسه، دانمارک، تونس و استرالیا است و از این گروه، تونس باید دو مسابقه خود را در اجوکیشنسیتی برگزار کند. تقابل دانمارک - تونس ششمین نبرد مرحله گروهی و نخستین مسابقه این جامجهانی است که در اجوکیشن برگزار میشود. نبرد تونسیها با دیگر نماینده قاره اروپا، یعنی فرانسه از دور سوم مرحله گروهی هم، آخرین مسابقه کشور آفریقایی در دور گروهی است که در استادیوم اجوکیشنسیتی برگزار میشود.
تقابل دو تیم لهستان - عربستان تنها نبرد گروه C است که به میزبانی اجوکیشنسیتی برگزار میشود و این شش مسابقه، نبردهای مرحله گروهی هستند که در این استادیوم برگزار میشود.
اجوکیشنسیتی میزبان یک مسابقه از هشت مسابقه مرحله نخست حذفی است و تیم صدرنشین گروه F [احتمالاً بلژیک یا کرواسی] با تیم دوم گروه E [بهاحتمال زیاد یک تیم از بین اسپانیا و آلمان] در این ورزشگاه رودررو یکدیگر قرار خواهندگرفت. یکی از چهار مسابقه مرحله یکچهارم نهایی نیز در ورزشگاه اجوکیشنسیتی برگزار میشود و کار این ورزشگاه بهعنوان یکی از میزبانهای بیستودومین دوره جامجهانی در این مرحله بهاتمام میرسد.

اینفوگرافیک اختصاصی استادیوم اجوکیشن سیتی
حسین خسروی برای همه ورزشگاههای جام جهانی 2022، دست به کار شده و اطلاعات کلی مربوط به آنها را در قالب اینفوگرافیکهای مجزا آماده کرده است که با معرفی هر ورزشگاه میزبان حاضر در مسابقات، منتشر خواهد شد که اولین آنها مربوط به اجوکیشن سیتی است.
اینفوگرافیک اختصاصی معرفی ورزشگاه اجوکیشن سیتی