به گزارش طرفداری؛ در فاصله تنها ۶ روز مانده به برگزاری مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک و در شرایطی که هنوز نتایج احراز صلاحیتهای داوطلبان نامزدی انتخابات ۶ شهریورماه به شکل رسمی منتشر نشده، حواشی و اخبار زیادی پیرامون برگزاری یا عدم برگزاری انتخابات به گوش میرسد.
تاکنون شایعات و اخبار غیررسمی زیادی مبنی بر رد صلاحیت ۲ یا ۳ نفر از داوطلبان تصدی کرسیهای ریاست و عضویت در هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک به سبب قوانین بازنشستگی به گوش رسیده اما بدون شک مهمترین مسئله چیزی جز بحث تعویق برگزاری انتخابات با تصویب اعضای مجمع نیست.
بحث کاهش تعداد اعضای المپیکی در برابر اعضای غیرالمپیکی، باعث شده تا هر آن احتمال عدم رسمیت مجمع انتخاباتی برای تعیین تکلیف ۱۰ کرسی کمیته بیشتر شود و عملاً قاعده بیش از ۵۰ درصدی بودن آرای اعضای المپیکی به حدنصاب نرسد که در صورت ادامه وضع موجود و بلاتکلیفی فعلی، این اتفاق رسماً رخ خواهد داد و انتخابات به سرنوشت نامعلومی دچار خواهد شد.
اظهارات اخیر رئیس کمیته ملی المپیک و معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان هم نشان میدهد که وفاق بین ۲ نهاد مهم ورزش ایران تا حد زیادی از بین رفته و در ۲ طرف خیابان سئول هر کسی ساز خودش را میزند و به دنبال استراتژیهای خاص خودش است.
با این حال نظر صالحیامیری در محافل رسمی از زمان مجمع عمومی تاکنون، تأکید به برگزاری انتخابات در تاریخ مقرر بوده و البته که سیدحمید سجادی هم در مصاحبههای خود بر این مسئله تأکید داشته اما در واقعیت، عدم تعیین تکلیف چند فدراسیون المپیکی مانع از تحقق این اهداف شده و انتخابات کمیته ملی المپیک را در معرض محاق قرار داده.
از آن جایی که فدراسیونهای شمشیربازی، وزنهبرداری، فوتبال، ژیمناستیک، دوچرخهسواری اکنون به شکل رسمی با سرپرست اداره میشوند، مشکلات زیادی برای کمیته ملی المپیک و مجمع انتخاباتی آن بهوجود آوردهاند و این بلاتکلیفی باعث شده تا این فدراسیونهای المپیکی در مجمع حائز حق رأی نبوده و بالانس آرا را برهم بزنند.
از طرف دیگر هم وضعیت فدراسیونهای بدمینتون، اسکواش و انجمنهای ورزشی مشخص نیست و صحبت از تعیین سرپرست با قید فوریت برای این فدراسیونها به علت به اتمام رسیدن ۳ دوره ریاست پیاپی یک رئیس و بازنشستگی رئیس دیگر به میان آمده که با این وضعیت، شرایط برای برگزاری مجمع سختتر هم خواهد شد.
از یک طرف هم شنیده شده که حمیده عباسعلی، نماینده کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک به علت مسائل شخصی در روز مجمع غایب خواهد بود تا یک رأی المپیکی دیگر هم از بین برود و عملاً مجمع از رسمیت انتخاباتی بیفتد که احتمالاً در نهایت تا پایان بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ به تعویق انداخته شود.
با این اوصاف اکنون زمان مناسبی برای آزمون صداقت از رئیس کمیته ملی المپیک و وزیر ورزش و جوانان فرا رسیده تا در صورت اهتمام عملی به اظهارنظرهای پیشین، با رأی ندادن در مجمع عمومی مانع از تعویق انتخابات شده و بیطرفیشان در گعدههای ائتلافی را هم به شکل رسمی اثبات کنند.
با رأی ندادن سجادی و صالحیامیری، هم ادعاهای اخیر این ۳ مقام مبنی بر عدم ورود به انتخابات و عدم حمایت از گزینههای خاص به رسمیت خواهد رسید و هم از هرگونه تنش و جدال بر سر تعویق انتخابات جلوگیری به عمل خواهد آمد که در این صورت، خیر و صلاح ورزش ایران رخ خواهد داد.
در شرایطی که پیش از این سجادی هم مدعی شده بود که به علت اهمیت و فشار بالای کار در وزارتخانه در انتخابات کمیته ملی المپیک ثبت نام نکرده و صراحتاً علاقهاش به ریاست در این نهاد را تکذیب کرد، شاید بهتر باشد که با عدم شرکت در پروسه رأیگیری، پدرانگیاش بر ورزش ایران را به همه نشان دهد.