مدیر فنی تیم های ملی وزنه برداری از عملکرد وزنه برداران ایرانی بهویژه بانوان در بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی تمجید کرد، ولی یادآور شد برای المپیک و مسابقات جهانی، کار زیادی در پیش دارند.
کوروش باقری در خصوص عملکرد تیم وزنهبرداری بانوان در بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی اظهار داشت:
دو تن از ملی پوشان مدال های خوب و حتی تاریخی گرفتند و از نتایج راضی هستیم اما بیش از پیش متوجه شدیم که برای المپیکی شدن و جهانی شدن، کار داریم.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری، وی در توضیح ارزیابی خود افزود:
برخی رکوردهایی که زده شد واقعا راضی کننده و حتی بهتر از تمرینات بود در همین حال بعضی ها هم نسبت به تمرینات وزنه کمتری زدند اما در مجموع باید به همه اعضای تیم نمره قبولی داد.
وی خاطرنشان کرد:
برگزاری یکی ماه اردو و حتی رکوردگیری که در سالن ایرانیان انجام شد، قطعا برای کسی که تا به حال در یک رویداد مهم روی سکو نرفته و ناگهان از تمرینات شهرستان خود به بازی های همبستگی اعزام شده است، کافی نبوده و کاملا حق داشتند که استرس داشته باشند.
مشاور تیم ملی بانوان در توضیح راهکارهای مناسب برای افزایش تجربه این تیم و جبران کاستی های چندسال گذشته به ویژه عدم برگزاری مسابقات بانوان، گفت:
همین که در تقویم سالانه فدراسیون برای اولین بار مسابقات کشوری بانوان همزمان با مردان برنامه ریزی شده، نشان دهنده ارزش و اهمیتی است که مدیریت جدید برای این بخش قائل است.
مربی سابق تیم پرافتخار ایران در المپیک 2012 لندن در پاسخ به برخی انتقادات درباره محدودیت افرادی که به اردوی بانوان دعوت و به مسابقات اعزام می شوند، اظهار داشت:
کسانی که بیرون از دایره انتخاب برای تیم ملی ماندند به حق معترض هستند و البته در نقاط مختلف کشور قطعا استعدادهای بیشتری داریم که در این فرصت کوتاه و در نبود مسابقات کشوری بانوان طی سالهای گذشته، دیده نشدند اما در شرایط فعلی، مدعوین اردو هر تعداد که می بودند، قطعا این هشت نفر هم جزو آنها و در جمع بهترین ها خواهند بود. هدف ما این است که اردوها مستمر باشد و اصل و اساس پروسه انتخابی، مسابقات قهرمان کشوری است اما در حال حاضر برای مسابقات آسیایی که پیش از این لیست اولیه اسامی ارسال شده، دست ما بسته است.
باقری در مورد ادامه حضور مشاوران مرد در کنار کادر فنی بانوان گفت:
شاید مهمترین بخش کار ما در آینده، تربیت کادر فنی متخصص و باتجربه برای بانوان است به نحوی که هیچ نیازی به آقایان نداشته باشند. این اتفاق هم به زودی خواهد افتاد چون ما وزنه بردارانی داریم که از نظر سنی به دوران مربیگری حرفه ای نزدیک شده اند و در آینده شاکله اصلی مربیگری بانوان را تشکیل می دهند.
مدیرفنی تیم های ملی وزنه برداری که علاوه بر نظارت بر مسابقات تیم ملی بانوان، کادر فنی تیم ملی مردان را نیز در پشت صحنه همراهی می کرد، گفت:
زمانبندی و نحوه برگزاری مسابقات وزنه برداری در این دوره از بازی ها، از برخی جهات و رعایت قوانین و مقررات خوب نبود ولی فرصت خوبی بود که ورزشکاران و کادر فنی برخی موارد را تجربه کنند.
وی خاطرنشان کرد:
کادر فنی فعلی؛ علی حسینی و محمدرضا براری از وزنه برداران حرفه ای بوده و کم تجربه نیستند. حضور سجاد انوشیروانی در سالن گرم هم قوت قلبی برای تیم بود و به سنگین تر شدن وزنه این تجربه اضافه می کرد.
باقری با توجه به زمانبندی ارسال لیست های اولیه و نهایی برای مسابقات آسیایی و جهانی و در نظر گرفتن فرصت کوتاهی که فدراسیون برای بازگرداندن ورزشکاران به اردو و فراهم نمودن امکانات داشته، در خاتمه گفت:
باید به نظرات کادر فنی و برنامه ای که ارایه می کنند اعتماد داشته باشیم و طبق این برنامه عمل کنیم. پتانسیل تیم ملی بزرگسالان ما در حال حاضر همین بیست و دو – سه نفری است که در دسترس داریم ولی در بلندمدت باید طبق برنامه های استعدادیابی، چهره های جوان تر و بیشتری را شناسایی کنیم.