فرایند فروش باشگاه چلسی در هالهای از ابهام قرار گرفته است. دولت بریتانیا ادعا کرده است که آبراموویچ بر خلاف ادعایش خواهان بازپرداخت قرضهای به باشگاه چلسی است.
طرفداری | به گزارش آسوشیتد پرس، رومن آبراموویچ اجازه ندارد از درآمدهای حاصل از فروش باشگاه چلسی، سود ببرد زیرا او تحریم شده است و داراییهایش به دلیل ارتباط او با ولادمیر پوتین، مسدود شدهاند. نهایی شدن فرایند فروش چلسی طبق مجوزی که این باشگاه برای ادامه فعالیتش دریافت کرده است، به تایید دولت بریتانیا نیاز دارد. این مجوز دو هفته دیگر (31 می) به پایان میرسد و اگر تا آن زمان فرایند فروش چلسی تکمیل نشده باشد، ادامه فعالیت این باشگاه به خطر میافتد.
تاد بولی، قرارداد خرید باشگاه چلسی را امضا کرد
باشگاه چلسی در این ماه بیانیهای را از سوی یکی از سخنگوهای رومن آبراموویچ که نامش نیز فاش نشده است، منتشر کرد. به گفته او، رومن آبراموویچ درخواستی برای بازپرداخت بدهی 1.6 میلیارد پوندی که چلسی به او دارد، نخواهد داشت. اما دولت همچنان میخواهد مطمئن شود که چیزی از درآمدهای حاصل از فروش به آبراموویچ نرسد. آبراموویچ قبلتر گفته بود که امیدوار است درآمدهای حاصل از فروش 2.5 میلیارد پوندی چلسی صرف امور خیریه برای کمک به قربانیان جنگ در اوکراین شود. دولت خواهان تضمینهایی در اینباره است که آبراموویچ در این موسسه خیریه نقشی نخواهد داشت.
رومن آبراموویچ شایعات را تکذیب کرد؛ نه مبلغی درخواست شد، نه سنگ اندازی در کار بود
حال دولت بریتانیا نگران است که فرایند فروش 4.25 میلیارد پوندی چلسی به دلیل مخالفت رومن آبراموویچ با ساختار تعیین شده برای فروش این باشگاه، به خطر بیافتد. پیشنهاد دولت برای تکمیل فروش چلسی، یک فرایند دو مرحلهای است که در آن 2.5 میلیارد پوند از درآمد حاصل از فروش چلسی در یک حساب امانی سپرده شود و تا زمانی که اطمینان حاصل شود که این مبلغ به یک موسسه خیریه برای حمایت از قربانیان جنگ روسیه و اوکراین صرف میشود، در این حساب نگهداری شود.
دردسر جدید در فرایند فروش چلسی؛ آبراموویچ خواستار باز پس گیری بدهی 1.6 میلیارد پوندی
اما این فرایند با مخالفت از سوی ساختار مدیریتی چلسی روبرو شده است. شرکت مادر چلسی (Fordstam Ltd) 1.6 میلیارد پوند (درست به اندازه بدهی چلسی به رومن آبراموویچ) به شرکت کامبرلی اینترنشنال (Camberley International Investments) در آمریکا که مشکوک به ارتباط با رومن آبراموویچ است، بدهی دارد. به همین خاطر دولت بریتانیا ادعا کرده است که آبراموویچ خواهان به دست آوردن قرضهایش به چلسی از این طریق است. دولت بریتانیا هیچ تضمین قانونی برای آنکه در نهایت پول حاصل از فروش چلسی به دست آبراموویچ نرسد، نمیبیند. گفتنی است رومن آبراموویچ تاکید کرده است که این موسسه خیریه یک سازمان مستقل خواهد بود و او ارتباطی با رئیس آن ندارد.
احتمال کنار گذاشته شدن چلسی از لیگ برتر و رقابتهای اروپایی
به گزارش تلگراف، یکی از منابع بلند پایه دولت بریتانیا با نگرانی در مورد احتمال فروپاشی قرارداد تاد بولی صحبت کرده است. این مقام به تلگراف گفته است:
نگرانی کاملا جدی در دولت وجود دارد که این قرارداد ممکن است از هم پاشیده شود و رومن آبراموویچ در نهایت مایل است که چلسی را زیر پا بگذارد.
چلسی درخواست کرده است که بدهیهایشان به آبراموویچ از طریق کامبرلی اینترشنال به یک بنیاد خیریه پرداخت شود درحالی که دولت میخواهد این پول به یک حساب امانی سپرده شود تا از سرنوشت آن اطمینان حاصل کنند. در دولت بریتانیا نگرانیهای زیادی در مورد مالکیت شرکت کامبرلی اینترنشنال وجود داد و معتقدند رومن آبراموویچ از این شرکت برای انتقال وجوه استفاده میکند. یکی دیگر از منابع آگاه در دولت بریتانیا در اینباره گفته است:
مضحک بودن این سناریو این است که چلسی به ما میگوید که نمیدانند مالک کامبرلی اینترنشنال کیست و نمیتوانند با آنها صحبت کنند. ما نیز نمیتوانیم برای صحبت در این مورد با کامبرلی اینترنشنال تماس بگیریم. اما میدانیم که کامبرلی اینترنشنال یکی از شرکتهای وابسته به صندوق سرمایهگذاری متعلق به یکی از فرزندان آبراموویچ است. اگر پیشرفتی در این فرایند به وجود نیاید، ما نگران این هستیم که فروش چلسی تا مهلت تعیین شده، نهایی نشود.
گفتنی است در پایان ماه جاری میلادی و آغار ماه ژوئن، ضرب العجلهایی وجود دارد که در صورت عدم تکمیل این فرایند یا بخش زیادی از آن، باعث میشود چلسی از رقابتهای اروپایی و لیگ برتر کنار گذاشته شود.