ساختگی بودن ویلموتس دو که مثلا قرار بود سرپوش روی اشتباهات فدراسیون فوتبال باشد، زودتر از آنچه تصور می شد، لو رفت.
به گزارش طرفداری، علیرضا حائری همان کسی است که در سال 2017 پشت پرده بازی ایران و ونزوئلا بوده و در لیتوانی کنار شهاب عزیزی خادم و حمیدرضا مهرعلی حضور داشت و حالا پشت شکایت 100 میلیارد تومانی از ایران قرار دارد. طرفداری دیروز به طور مفصل به این موضوع پرداخت و البته سردبیر ورزشی یک رسانه هم با انتشار عکس حائری کنار عزیزی خادم و مهرعلی به ساختگی بودن موضوع ویلموتس دو اشاره کرد و امروز یک خبرگزاری دیگر در گفتگو با منوچهر صالحی روی گزارش طرفداری صحه گذاشت چرا که صالحی به تسنیم گفت حائری با او، مهرعلی و عزیزی خادم در وزارت رفاه همکار بوده است. حائری همان کسی است که سال ها پیش در رفاه با مهرعلی و عزیزی خادم همکار بود و چند سالی می شود در انگلیس ساکن است.
حالا اما عده ای می گویند علیرضا حائری در بریتانیا پناهنده سیاسی شده است. می گویند حائری به همین دلیل در جریان بازی ایران و ونزوئلا یک شرکت هلندی را واسطه برگزاری بازی کرد و خودش پشت صحنه ماند. این روایت و موضوع پناهندگی سیاسی حائری در بریتانیا فعلا در حد شنیده هاست. طبق آنچه طرفداری در پیگیری هایش به دست آورده علیرضا حائری اقامت و تابعیت انگلستان را دارد اما مشخص نیست پناهنده اجتماعی است یا پناهنده سیاسی... صحت و سقم این موضوع را تایید نمی کنیم اما بد نیست فدراسیون فوتبالی که رییس آن می گفت ما نمی توانیم به آدم های دو اقامتی (!) که دل در گروی ایران ندارند اعتماد کنیم، الان به مردم بگوید چگونه یک پناهنده کنار رییس فدراسیون فوتبال ایران در لیتوانی نشسته است.
رسانه طرفداری به هیچ وجه پناهنده بودن را نقطه ضعف علیرضا حائری نمی داند و چون از اصل ماجرا آگاهی ندارد از قضاوت در این خصوص خودداری می کند اما عکسی که شهاب عزیزی خادم و علیرضا حائری را در یک قاب نشان می دهد، یک پیغام شفاف دارد؛ شهاب عزیزی خادم راست نمی گوید که اگر غیر از این بود او هرگز از یک طرف نمی گفت نمی توانم با دو اقامتی همکاری کنم و از طرف دیگر غلامرضا علیخانی مقیم کانادا را برای همکاری به تهران و دزاشیب نمی آورد و حمیدرضا مهرعلی که به گفته خود شهاب، اکثر ماه های سال در آلمان اقامت دارد را به عنوان نایب رییس فدراسیون فوتبال انتخاب نمی کرد و در لیتوانی یک تبعه انگلیس را روی صندلی فدراسیون فوتبال ایران و کنار سران و مهمانان فدراسیون فوتبال نمی نشاند.
شهاب عزیزی خادم اگر به این مرزبندی ها معتقد نیست پس حق ندارد دو اقامتی بودن یک شخص یا اقامت خانواده آن شخص در سوییس را به ابزاری برای زدن او تبدیل کند اما اگر واقعا چنین اعتقادی دارد، چرا همردیف حائری می نشیند؟
شهاب عزیزی خادم معمولا هر حرفی که می زند خودش و فدراسیون را محکوم می کند. او این بار تنها چند روز پس از آن که با افتخار دو اقامتی ها را سرزنش کرد، تصاویر و مدارک مستندی از رابطه اش با یک ایرانی تبعه بریتانیا منتشر شد. این که این ایرانی در لیتوانی کنار عزیزی خادم و همراهانش چه می کرده پرسشی است که نهادهای نظارتی در صورت لزوم از عزیزی خادم خواهند پرسید اما این که همین علیرضا حائری که سه ماه قبل کنار عزیزی خادم بوده حالا از فوتبال ایران غرامت ۱۰۰ میلیارد تومانی می خواهد موضوع مهمی است که تا دیر نشده باید از طریق کمیته ملی المپیک که یک نهاد ورزشی است به اطلاع فیفا برسد.
سجاد امیدی تهیه کننده و مجری برنامه خط قرمز و مربی ایرانی فعال در فوتبال امریکا در توییتر از پرونده سازی علیه منتقدان فدراسیون فوتبال گلایه میکند. پرسش سجاد امیدی این است؛ پشت این فدراسیون به کجا گرم است؟ فدراسیونی که به یک منتقد برچسب دو تابعیتی می زند و منتقد دیگر را به باج خواهی متهم میکنند و دنبال پروندهسازی برای یک منتقد دیگر است، ناگهان دمخروس غرامت ۱۰۰ میلیارد تومانی اش از قسم حضرت عباسی که خورده بود بیرون میزند!
پی نوشت: در پی افشاگری رسانه طرفداری و انتشار عکس واضح و شفافی که علیرضا حائری را در لیتوانی کنار شهاب عزیزی خادم و حمید مهرعلی نشان می داد، برخی افراد قصد داشتند هرگونه سابقه آشنایی و رفاقت با حائری را تکذیب کنند تا به خیال خام شان رسانه طرفداری به نشر اکاذیب متهم شود اما منوچهر صالحی امروز در گفتگو با تسنیم به صراحت از دوستی و همکاری حائری با مهرعلی و عزیزیخادم خبر داد تا دیگر هیچ جایی برای انکار نباشد. البته شاهدان عینی هم روایت های جذابی از شب های لیتوانی و دوستانی که یکسره در لیتوانی کنار حائری بودند، تعریف می کنند.