حرکت شتابزده فدراسیون فوتبال که به گفته جامعه داوری قصد داشت با وسط کشیدن پای داوران مانع جلوگیری از همکاری با شرکت مشکوک هنگکنگی که ماهیت اسرائیلی اش اثبات شده شود، با واکنش تند کارشناسان داوری روبرو شده است.
به گزارش طرفداری، پس از آن که نامه بدون امضا به اسم جامعه داوری در رسانه ها خطاب به رئیس جمهور منتشر شد (نامهای که در آن غیرمستقیم تاکید شده بود وی ای آر مورد نظر فدراسیون فوتبال باید به ایران بیاید و انتقادها از این اسباب بازی هنگ کنگی، اسرائیلی هجمه رسانهای تلقی شده بود) ابتدا علی خسروی نسبت به سلامت و هویت این نامه مشکوک شد و پس از آن چند کارشناس داوری به نقل از داوران سرشناس اعلام کردند این نامه را فدراسیون فوتبال به اسم داوران نوشته است.
در جامعه داوری تقریباً همه در مورد این موضوع صحبت می کنند؛ برخی کارشناسان مدعی هستند این نامه را فدراسیونفوتبال نوشته و از طریق یک داور سرشناس شهرستانی به دست رسانه ها رسانده و کارشناسان دیگری هم ادعا می کنند این نامه که از سوی فدراسیون فوتبال نوشته شده و در اختیار چند داور بین المللی قرار گرفته، بیشتر درخواست یک داور بوده است!
به طور نمونه محمد ریاحی کارشناس مطرح داوری می گوید این نامه درخواست داوران نبوده و تصور می کنم بیشتر در خواست یک داور است، به اسامی بالای نامه دقت کنید بیشتر شبیه به یک دعوتنامه است تا نامه نگاری اداری و به نظر می رسد یک داور میخواهد اشتباهات خود را گردن نبودن وی ای آر بیاندازد.
یک داور برای پوشش اشتباهات تاثیر گذار خود این این کار را انجام داده و در نهایت این نامه به پای چند داور بین المللی نوشته شده است!
یکی دیگر از کارشناسان داوری از محتوای سراسر غلط این نامه ایراد گرفته است. این کارشناس می گوید: وی ای آر در سال ۲۰۱۷ به صورت رسمی مورد استفاده قرار گرفت و آن وقت آقایان در نامهای که به اسم داوران نوشته شده اعلام کردند بیش از یک دهه در فوتبال از سیستم کمک داور ویدیویی استفاده می شود! همین اشتباه نشان می دهد این نامه را داوران ننوشته اند. مگر میشود یک داور بین المللی نداند وی ای آر از سال ۲۰۱۷ مورد استفاده قرار می گیرد؟
همچنین کارشناسان داوری در تماسهایی که با برخی داوران بین المللی داشتهاند به آنها توصیه کردند مراقب دامی که برای آنها پهن شده است باشند این کارشناسان اعتقاد دارند عدهای میخواهند از داوران استفاده ابزاری کنند تا به جای تجهیز ورزشگاه های کشور به var مورد تایید فیفا، از طریق شرکای تجاری خود یک اسباب بازی هنگ کنگی، اسرائیلی را با قیمتی که حدود هشت برابر قیمت واقعی سیستم کمک داور ویدیویی است به ایران بیاورند.
به نظر میرسد داوران ندانسته و ناخواسته وارد بازی خطرناکی شدهاند. یک روزنامه نگار ورزشی دقایقی پیش توییت کرد آیا شهاب عزیزی خادم به داوران گفته است از مرداد ماه امسال یک دستگاه وی ای آر مورد تایید فیفا در ایران بوده و آن وقت فدراسیون فوتبال همچنان درگیر وارد کردن یک اسباب بازی از طریق غلامرضا علیخانی است؟ رسانه طرفداری تا ساعاتی دیگر گزارش کاملی در خصوص پشت پرده این نامه و ماجرایی که خبرنگار ورزشی به آن اشاره داشته، منتشر می کند.
همچنین بخوانید: