مطابق شواهد، در پی افشاگری های رسانه ها علیه برخی باورهای خرافی در اطراف تیم ملی، عده ای از ملی پوشان فوتبال ایران که اغلب شان هم لژیونر هستند، در تماس با چهره های دانشگاهی و تحصیلکرده ورزشی از این موضوع های حاشیه ای که ارزش زحمت و تلاش آنها را زیر سوال می برد، گلایه کرده اند.
به گزارش طرفداری، اواخر هفته گذشته روزنامه جام جم گزارشی درباره دخالت جادوگر در پاداش بازیکنان تیم ملی نوشت که این گزارش لابه لای هیاهوی مربوط به جادوگری در تیم ملی و همچنین ماجرای تجهیزات کمک داور ویدیویی گم شد، گزارشی که در آن به موارد عجیبی نظیر تعیین پاداش های سه هزار و پانصد یورویی و پنج هزار و پانصد یورویی به جای پاداش های 4 و 6 هزار دلاری اشاره شده بود.
عدد بازی در تیم ملی؛ حتی در پاداش!
در این گزارش که در روزنامه جام جم منتشر شده و در جام جم آنلاین بازتاب داشته، نویسنده مدعی شده بود از ملی پوشان فوتبال شنیده؛ «آنها می گویند جادوگر را کجای دل مان بگذاریم؟ جادوگر حتی رقم پاداش را هم تعیین می کند. جادوگر تیم ملی روی اعداد 11 و 7 و 9 تاکید دارد و کاری کرده جمع پاداش ها هم 9 هزار یورو باشد که البته با توجه به اختلاف قیمت دلار و یورو، از 10 هزار دلار کمتر نیست!»
پیش از این در روزهایی که تیم ملی مغلوب بحرین و عراق شد هم عده ای مدعی بودند گروهی که قصد تصاحب فدراسیون فوتبال را دارند زمینه ساز این باخت ها شده اند چرا که تیم ملی در دقایقی گل می خورد که به 7 و 9 و 11 مربوط بود. به طور نمونه بازی با بحرین در دقیقه 65 از روی نقطه پنالتی دروازه مان باز شد که جمع 6 و 5 می شود 11 یا مقابل عراق گل اول را دقیقه 11 خوردیم و گل دوم را دقیقه 92 که هم 9 دارد و هم جمع اعدادش می شود 11... آن روزها هر کس این حرف ها را می شنید، بی اختیار به باورهای خرافی راوی می خندید اما حالا برخی بازیکنان تیم ملی به صراحت می گویند اعداد 7 و 9 و 11 را در تیم ملی خیلی زیاد می شنوند!
اینها البته روایت های تایید نشده است اما این که ناگهان جامعه دانشگاهی روی این موضوع حساس شده بی ارتباط به حرف های ملی پوشان نیست. به طرز عجیبی طی چند روز گذشته جمعی از چهره های تحصیلکرده ورزش ایران به مبارزه با رمالی و جادوگری و باورهای خرافی در اطراف تیم ملی پرداخته اند.
رادیو بعد از VAR، رمالی را نشانه گرفت
پنجشنبه گذشته در برنامه مناظره ورزشی رادیو ورزش با اجرای شهرام نوروزی، پس از مناظره مهدی هژبری، سردبیر رسانه طرفداری با خداداد افشاریان، رییس کمیته داوران فدراسیون فوتبال، علی جوادی سردبیر روزنامه خبرورزشی که در روزهای ابتدایی حضور شهاب عزیزی خادم در فدراسیون فوتبال، سخنگوی فدراسیون بود و در اعتراض به انتصاب های مشکوک او، از منصب خود کناره گیری کرد، به صراحت از حضور افرادی که مشکوک به جادوگری هستند در سفرهای تیم ملی حرف زد و شهرام نوروزی هم به نوشته روزنامه خبر ورزشی استناد کرد که پرسیده بود آیا این شخصی که همراه تیم ملی و در پوشش آشپز به مسافرت می رود، جادوگر و فرستاده همان رمال معروف است؟
انتقاد اساتید دانشگاه از خرافه گرایی در فوتبال
جمعه دکتر علیرضا فارسی در همایش دانشجویی علوم ورزشی دانشگاه شهید بهشتی تهران از مسئولان عالیرتبه کشور خواست مراقبت کنند در ورزش خرافات جای تخصص و علم را نگیرد و تاکید کرد خوبان عالم همان متخصص ها هستند نه کسانی که متهم به رمالی شده اند و مدعی جادوگری اند.
روز گذشته نیز دکتر بیژن ذوالفقارنسب، مشاور وزیر ورزش خیلی شفاف اعلام کرد افراد مدعی جادوگری که بیشتر حیله گر هستند، در گذشته در سطح باشگاهی فعالیت می کردند و حالا به سطح ملی رسیده اند و نهادهای نظارتی باید با آنها برخورد کنند.
گلایه های ملی پوشان به گوش دانشگاهی ها رسید
گفته می شود برخی ملی پوشان در ارتباط هایی که با این چهره های دانشگاهی داشتند از اوضاع تیم ملی برای آنها حرف زده و در مورد برخی رفتارها که بوی خرافه گرایی می دهد، گلایه کرده اند.
بعد از رسانه ها و مجلس، حالا جامعه دانشگاهی هم به این موضوع ورود کرده و باید دید آیا وزارت ورزش هم وارد این ماجرا می شود. برخی نزدیکان رییس فدراسیون فوتبال از روابط حسنه شهاب عزیزی خادم و حمید سجادی حرف می زنند و شاید همین حرف ها باعث شده ملی پوشان احساس کنند بهتر است حرف دل شان را به جای وزارت ورزش به رسانه ها و جامعه دانشگاهی بزنند.
ملی پوشان به درستی معتقدند این که پیروزی های تیم ملی به خوبان عالم ربط داده شود، در واقع زحمت و تلاش آنها را زیر سوال می برد.
بیشتر بخوانید:
راز موفقیت تیم ملی از نگاه رییس فدراسیون فوتبال؛ از الف تا الف!
با خوبان عالم آشنا شوید؛ جهانبخش، سردار، طارمی و تمام بچه های تیم ملی!
سکوت عزیزی خادم برابر سوال یک خبرنگار؛ شما با امیر اسکندری ارتباط دارید؟