اختصاصی طرفداری _مجموعه ورزشی بولینگ عبده یا پرسپولیس، سال ۱۳۴۲ در جاده قدیم شمیرانات تاسیس شد. علی عبده منصب مدیرعاملی این مجموعه را بر عهده داشت و به همراه فاطمه پهلوی و محمد خاتمی از سهامداران این مجموعه بود. وی کنار باشگاه بولینگ، تیم فوتبال پرسپولیس که اکنون یکی از بزرگترین باشگاه های ایران و آسیا به شمار می رود را تاسیس کرد و همچنین به تشکیل دیگر تیمهای ورزشی پرداخت تا نشان دهد رویای بزرگی را برای پرسپولیس در سر دارد.
عبده بیش از ده سال صبر کرد تا بالاخره در آبان ماه ۱۳۵۵ یک تورنمنت مهم ورزشی یعنی جام جهانی بولینگ ۱۹۷۶ را میزبانی کند.
در آستانه برگزاری دوازدهمین دوره جام جهانی بولینگ با عنوان "AMF bowling 1976 world cup" تمامی خط های بولینگ عبده از غیراستاندارد به اتوماتیک تبدیل شده و به شمار خط ها نیز افزوده شد تا یکی از بزرگترین باشگاه های بولینگ در آسیا لقب گیرد.
این مسابقات با حضور ۳۴ کشور در بخش مردان و همچنین ۳۴ کشور در بخش زنان از سراسر جهان، مِن جمله ایران برگزار شد.
این دوره از مسابقات با اتفاقات دراماتیکی همراه بود. در بخش مردان انتظار می رفت کارلوس لوورا از ونزوئلا به جام قهرمانی دست یابد اما بر خلاف انتظارات، یک جوان چپ دست و خجالتی ۱۹ ساله فیلیپینی به نام رافائل پائنگ نپوموچنو موفق شد قهرمان جام جهانی بولینگ شود تا جوانترین قهرمان تاریخ این رقابتها لقب گیرد. جام جهانی تهران تازه شروع پائنگ برای افسانه شدن بود، زیرا وی سه بار دیگر جام جهانی را فتح کرد تا با چهار قهرمانی در سه دهه مختلف رکوردی جاودانه را خلق کند. لئون تورپایان نیز نماینده ایران در این مسابقات بود.
بخش زنان نیز بی شباهت به رقابت مردان نبود، زیرا این بار هم دختر ۱۹ ساله آمریکایی به نام لوسی جیووینکو که دانشجوی دانشگاه فلوریدا بود موفق شد با کنار زدن دوریس گرادینِ سوئدی قهرمان جام جهانی بولینگ در بخش زنان شود. دِبی القانیان به عنوان نماینده کشورمان در این بازیها به رقابت پرداخت.
بولینگ عبده چند ماه قبل از انقلاب در آتش سوخت و بعد از برپایی دوباره، در دهه شصت به بنیاد مستضعفان واگذار شد تا اکنون با نام مجموعه ورزشی شهید چمران فعالیت داشته باشد.