درحالی که هنوز 24 ساعت از انتخاب نخستین دستیار ایرانی کارلوس کی روش که به توصیه فدراسیون فوتبال و با توافق سرمربی تیم ملی صورت گرفت، نگذشته، سوالات زیادی در ذهن علاقمندان به فوتبال ایجاد شده است.
مهدی محمدنبی در گفتوگویی در مورد دلایل انتخاب علی کریمی بعنوان دستیار کیروش اظهار داشت:" با رویکرد فدراسیون فوتبال استفاده از مربیان جوانی چون کریمی در برنامه ما قرار دارد و علی گزینه خوبی برای ما بود. در بحث انتخاب او چند شاخصه وجود داشت که سبب شد کیروش و فدراسیون درباره کریمی به توافق نهایی برسند."
آیا بازیکنی سرشناس بودن و زیرنظر مربیان صاحب نام تمرین دیدن، شرط کافی برای این انتخاب مشترک بوده است؟!
وی می گوید: "شاخصه اول این بود که کریمی بازیکنی سرشناس در فوتبال کشور است که سالها تجربه حضور در تیم ملی و باشگاههای مطرح داخلی و خارجی را داشته است. او در این سالها زیر نظر مربیان صاحب نامی تجربه اندوخته، ضمن آنکه بعنوان بازیکن شاگرد کیروش در تیم ملی نیز بوده است. بدین ترتیب کریمی بهترین شرایط را برای انتقال دانش و تجربه به بازیکنان تیم ملی و کمک به این مجموعه دارد."
دبیرکل فدراسیون فوتبال تصریح کرد:" با این انتخاب علی کریمی میتواند مرجعی برای انتقال دانش به دیگر مربیان فوتبال کشور باشد. کریمی تجربه بین المللی خوبی دارد و همین شاخصهها بود که سبب شد چارچوب اصلی نظر فدراسیون در مورد انتخاب کریمی مورد قبول کیروش هم قرار بگیرد و علی کریمی در کنار سرمربی تیم ملی کارش را آغاز کند."
نکته قابل توجه این است که علی کریمی تاکنون هیچ دوره ی مربیگری را پشت سر نگذاشته و تجربه کافی و اولیه را در این زمینه کسب نکرده است. در حالی که مجید صالح، مربی جوان و با دانشی که کلاس های مربیگری متعددی را پشت سر گذاشته و تجربه مربیگری و سرمربیگری در لیگ برتر را نیز در کارنامه اش دارد، خرداد ماه سال جاری به طور نامعلومی از حضور در تیم ملی کناره گیری کرد تا دوران مربیگری او در تیم ملی به 2 ماه هم نرسد. از طرفی علاوه بر مجید صالح، حضور گزینه های دیگری همچون محمد خاکپور، هادی طباطبایی، افشین پیروانی و مجید نامجو مطلق و... منطقی تر و معقولانه تر به نظر می رسید.
با این حال باید منتظر ماند و دید کارلوس کی روش چطور با هشت شاکی تعامل می کند و از وی در چه زمینه هایی کمک می گیرد. آیا کارلوس کی روش، به گفته ی خودش، به دنبال فردی می گشت که بتواند دانشش را به او انتقال دهد، و یا فردی را می خواست که علیرغم محبوبیت و سر و صدای تبلیغاتی اش، نتواند دخالت چندانی در تصمیماتش داشته باشد؟