پرونده ویژه طرفداری؛ در فاصله 19 روز تا آغاز انتخابات فدراسیون فوتبال، سراغ اعضای مجمع می رویم تا از معیارهای آنها برای رای دادن به نامزدهای انتخابات باخبر شویم. هر روز همراه طرفداری باشید... رییس جدید فدراسیون فوتبال و اعضای هیات رییسه، دهم اسفند مشخص می شود و در قسمت اول روز شمار انتخابات فدراسیون سراغ غلامرضا بهروان رفته ایم.
سوال هایی که طرفداری از اعضای مجمع می پرسد، به شرح زیر است؛
شما به عنوان عضو مجمع، برای رای دادن به نامزد موردنظرتان چه معیارهایی دارید؟
مجمع به برنامه رای می دهد یا به شخص؟
چه توصیه ای به رییس آتی فدراسیون فوتبال دارید؟
چه برنامه یا راهکاری برای رهایی فوتبال از بن بست فعلی دارید؟
این نگرانی در اهالی فوتبال وجود دارد که رای دادن اعضای مجمع با دستور یا توصیه باشد؟ این نگرانی منطقی است؟
به گزارش طرفداری، غلامرضا بهروان خودش در انتخابات حضور دارد و علاوه بر این که به عنوان نماینده استان مازندران در انتخابات شرکت می کند و در جایگاه رییس هیات فوتبال مازندران حق رای دارد، در لیست نواب رییس کیومرث هاشمی هم نامش به عنوان نایب رییس دوم و رییس سازمان لیگ ثبت شده است. بهروان سابقه ریاست کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال، ریاست سازمان لیگ فوتبال، معاونت اداره کل ورزش و جوانان استان را در کارنامه خود دارد.
غلامرضا بهروان در مورد معیارهایش برای رای دادن در انتخابات فدراسیون گفت:
بنده خودم در انتخابات فدراسیون کاندیدا هستم معتقدم همه اعضای مجمع باید برنامه محور باشند یعنی باید به برنامه یک شخص رای بدهند. یکی از چیزهایی که باید در مجمع رعایت شود، برنامه محوری است. اعضا باید به کاندیدایی رای بدهند که توانمندی داشته باشد و از دیپلماسی قوی ای برخوردار باشد. کسانی که انتخاب می شوند باید با مجامع بین المللی ارتباط برقرار کنند و از حقوق فوتبال ایران در مجامع بین المللی دفاع کنند.
غلامرضا بهروان ادامه داد:
مدیران ما باید ارتباط لازم را با مدیران و ارگان های بالا دست داشته باشند و این ارتباطات باید برای فوتبال باشد نه برای خودشان، فوتبال ما دچار مشکلات مالی شده است و ما نیاز مالی داریم و برای خروج از این بن بست نیاز به برنامه های تاثیرگذاری داریم.
به این نکته هم باید توجه کنیم باید برای فوتبال ملی برنامه های مهمی داشته باشیم. در فروردین ماه رقابت های آسیایی برگزار می شود و تیم های ما فعلا در سه گروه و در صورت موفقیت فولاد در مرحله پلی آف، در 4 گروه از این رقابت ها حضور دارند، ما باید در قضیه میزبانی پیش دستی کنیم چرا که اگر در هر سه یا چهار گروه میزبانی را از دست بدهیم هم از لحاظ جدولی و هم از لحاظ وجه بین المللی در شرایط نامناسبی قرار می گیریم. کسب میزبانی این رقابت ها می تواند برای فوتبال ما مفید باشد. علاوه بر ارز آوری و کسب وجه ای مناسب در فوتبال آسیا، نمایندگان ما هم در وضعیت بهتری برای صعود قرار می گیرند.
بهروان در مورد مشکلات باشگاه ها گفت:
قبل از هر چیز باید بدانیم قصد داریم چه کار هایی برای باشگاه هایمان انجام دهیم، باشگاه های ما در وضعیت مالی خوبی قرار ندارند و باید به این قضیه رسیدگی شود.
نایب رییس پیشنهادی کیومرث هاشمی در ادامه صحبت هایش گفت:
چه اشکالی دارد ما با کشور های توسعه یافته ارتباط داشته باشیم؟ فوتبال ما می تواند از پتانسیل و توانایی این کشور ها که راه پیشرفت در فوتبال را طی کرده اند، استفاده کند و در مسیر رو به پیشرفت امیدوار کننده ای قرار بگیرد. فوتبال ما می تواند با ارتباط و تعاملی دوستانه و هدفمند با کشورهای توسعه یافته پله های ترقی و پیشرفت را طی کند.
بهروان معتقد بود دولت هم باید از فوتبال حمایت کند و در این باره گفت:
در این بین دولت هم باید از فوتبال و مدیران فوتبالی حمایت کند، بیایید پروتکلی امضا کنیم و بخش خصوصی را حمایت کنیم، سخت افزار و امکانات مالی را در اختیار آن ها قرار بدهیم تا بخش خصوصی هم با توانایی ها و پتانسیلی که دارد در فوتبال حضور پویایی داشته باشد تا تعاملی پویا بین دولت و بخش خصوصی ایجاد شود.
بهروان در مورد نگرانی فوتبالی ها به دلیل مطرح شدن شایعه دستوری بودن آرا، گفت:
خدا شاهد است تاکنون ندیده ام مقامی با لحن دستوری من را مجاب به رای دادن به کسی کند و این قضیه توهین به من تلقی می شود. پیش آمده است که کاندیدی را به ما پیشنهاد کنند اما هیچ وقت این پیشنهاد به دستور تبدیل نشده است. فوتبال را سیاسی و جناحی نکنیم...