در این ویدئو به نظر می رسد یک جسم پرنده ناشناس باعث انفجاری بزرگ در مقابل ترافیک خودروها در یک جاده می شود. شاهدین ماجرا نیز در حال فرار هستند در حالی که به زبان چینی صحبت می کنند. این ویدئو با این توضیح که در ماه می سال ۲۰۱۴ یوفویی باعث هرج و مرج در سیچوآن چین گردیده است، بر روی اینترنت بارگذاری شده است.
ویدئوی یوفو در چین سال ۲۰۱۴
در این ویدئو به نظر می رسد یک جسم پرنده ناشناس باعث انفجاری بزرگ در مقابل ترافیک خودروها در یک جاده می شود. شاهدین ماجرا نیز در حال فرار هستند در حالی که به زبان چینی صحبت می کنند. این ویدئو با این توضیح که در ماه می سال ۲۰۱۴ یوفویی باعث هرج و مرج در سیچوآن چین گردیده است، بر روی اینترنت بارگذاری شده است. این فیلم بر روی یوتیوب با عناوینی چون «یوفو به چین حمله می کند» و «یوفو چین می ۲۰۱۴» بر روی اینترنت قرار گرفت. نسخه های زیادی از این ویدئو در اینترنت موجود است. یکی از این نسخه ها تا ماه اکتبر سال ۲۰۱۵ بیش از ۵۰۰ هزار بازدید را به خود اختصاص داده بود.
چند تصویر از ویدئو را در زیر مشاهده کنید:
حقیقت ماجرا
این ویدئو مربوط به انفجار یک تانکر در چین است و یوفو را به فیلم اضافه کرده اند. ویدئویی که در اغلب سایت ها و شبکه های اجتماعی دست به دست میشود کراپ شده است ، ویدئوی اصلی کراپ نشده دارای یک لوگو است که انتساب آن به سازنده آن را نمایش میدهد. لوگو «Section 51» که پایین سمت راست ویدئو مشاهده می شود مربوط به یکی از تیم های شناخته شده جعل ویدیوهای یوفو در جهان است.همانطور که در مقاله های قبل نیز ذکر گردیده است این تیم کوچک خود را سازندگان فیلم های علمی-تخیلی در یوتیوب معرفی می کنند. آن ها هزینه های مختلفی برای پروژه های خود پیشنهاد می کنند. برای مثال در پروژه هایی با هزینه های پایین آن ها پیشنهاد دارند که یک ویدئو را تهیه کنید و به آن ها بدهید و آن ها یوفو را در فیلم شما تدوین کنند.
این ویدئو در واقع ویدئوی انفجار یک کامیون حامل ۲۰ تن گاز مایع طبیعی بود که در اکتبر سال ۲۰۱۲ در استان هونان در مرکز چین اتفاق افتاد. در این حادثه ۵ نفر از جمله سه آتش نشان کشته شدند. فیلم های دیگری از همین انفجار در اینترنت موجود است. من جمله همین ویدئوی بالا پیش از آن که تصویر یوفو بر روی آن تدوین شود را در می توانید در ادامه مشاهده نمایید:
مشاهده ویدئو
این اتفاق در وبسایت های مختلف من جمله وبسایت خبری انگلیسی زبان تلگراف پوشش خبری داده شد (۱). وبسایت بی. بی. سی. نیز در مقاله ای به این اتفاق پرداخت (۲).
یک جستجوی ساده در مورد این خبر در موتور جستجوی گوگل و مشاهده خبر و ویدئوهای مربوطه
انعکاس خبر انفجار کامیون در سایت بی بی سی
بنا بر ادعای خودشان، گروه Section 51 از آگوست ۲۰۱۳ کار خود را شروع کرده اند و همان زمان در سایت خودشان اعلام کرده بودند که هر دوشنبه و پنج شنبه می توان در سایت آن ها فیلم های رویت یوفو را تماشا کرد!
منابع :
۱ –
http://www.cnet.com/news/planes-write-out-pi-over-the-skies-of-san-francisco-bay-area/
۲ –
http://illuminatethearts.org/projects/pi-in-the-sky/
۳ –
http://www.isaackoi.com/ufo-videos/koi-ufo-video-104.html
=======================================
معرفى سايت هايي كه بروى جعلى بودن فيلم، عكس هاى يوفو ها و ماورا برسي ميكنند
http://www.turtlejournal.com
https://ufologie.patrickgross.org/sys/text.htm
Links and ressources
https://ufologie.patrickgross.org/htm/links.htm
http://www.ufoseek.com
https://www.isaackoi.com
آقای اسکات براندو (Scott Brando) در وبسایت خود و پست هایی که در صفحه توییتر خود منتشر می کند به ردیابی این ویدئوهای جعلی کمک می کند.
وبسايت آقای اسکات براندو
http://www.ufoofinterest.org/
توييتر آقای اسکات براندو
https://twitter.com/ufoofinterest