SHABZADE / مهاجم / شخصیت میانجی (INFP) :
شخصیتهای میانجی آرمانگرایانی واقعی هستند، همیشه به دنبال نشانههایی از خوبی در حتی بدترین افراد و حوادث میگردند و در جستجوی راههایی برای بهتر کردن اوضاع هستند. ممکن است میانجیگران را افرادی آرام، کمحرف یا حتی خجالتی تصور کرد، اما شعلهای درونی و شور و شوقی دارند که واقعاً میتواند بدرخشد. گونه شخصیتی میانجی فقط 4% جمعیت را تشکیل میدهد و متأسفانه خطر بروز سوءتفاهم برای آنها بالا است - اما وقتی افراد همفکر خود را پیدا میکنند تا وقتشان را با آنها بگذرانند، هماهنگی که احساس میکنند سرچشمه شادی و الهامبخشی است.
میانجیگران براساس اصول خود عمل میکنند تا منطق، هیجان، یا عملی بودن مسائل. آنها در هنگام تصمیمگیری برای حرکت رو به جلو، در پی افتخار، زیبایی، اخلاق و فضیلت هستند - میانجیگران به واسطه خلوص نیت خود هدایت میشوند نه پاداش و مجازات. افراد دارای گونه شخصیتی میانجی بهدرستی به این کیفیت افتخار میکنند، اما همه افراد محرک پشتوانه این احساسات را درک نمیکنند و این امر میتواند به انزوا منجر شود.
مسی احمدی / مدافع / شخصیت چیره دست (ISTP) :
دنیل کریگ (بازیگر جیمز باند) و تام کروز این شخصیتو دارن. چیره دست ها تو زیر گروه کاوشگران هستن. این شخصیت مث شخصیت میانجی درونگرا و کم حرفه ولی هیج احساسی نداره و اصن احساسات رو درک نمیکنه. بین هم جنسای خودش زیاد محبوبیت نداره ولی بین دخترا چرا.
اینا تو کارای فیزیکی خیلی خوبن. ورزش و دعوا و کلا کارای جیمز باندی.
زیاد حرف نمیزنن و با کلمات زیاد اشنا نیستن. زبون تلخیم دارن. این شخصیتا خیلی تو خودشونن. اما سر به هوا نیستن.
تو مناظره رو در رو زیاد خوب نیست. اما تو مناظره نوشتاری میتونه خوب باشه به خاطر اینکه همه چیو خیلی خوب منطقی ارزیابی میکنه.
///////////
موضوع مناظره : آیا جزو ابر قدرت ها تو نظامیه؟؟
///////////
(SHABZADE)
اول یه سلامی کنم خدمت همه بچه هایی که دنبال کننده این مناظره هستند و امیدوارم بدون به حاشیه رفتن صحبت یه بحث خوبی رو داشته باشیم.
قبل از شروع بحث میخوام حتما این نکته رو یاداوری کنم که هر جا حرف از ایران بزنم دقیقا منظورم نظام حاکم بر ایرانه که کنترل کننده همه دستگاه های نظامی و امنیتی و اطلاعاتی کشور هستند که فقط بخاطر جلوگیری از حذف مطلب همه را "ایران" خواهم نامید وشخصا هیچ فرقی هم بین هیچکدومشون قائل نیستم.
من برخلاف چیزی که دوستمون "مسی احمدی" اعتقاد داره، فکر میکنم نه تنها (*جاروی اسماعیلی*) یک "ابر قدرت" نیست که فقط یک طبل توخالیه که به کمک دستگاه پروپاگاندا عریض و طویلش مثل بادکنک باد شده و با یه تلنگر فرو خواهد ریخت، همانطور که ارتش هایی مثل ارتش صدام فرو ریختند. ارتش ایران دقیقا مثل یک بدنساز میمونه که تمام عمرش رو مشغول جلوبازو زدن(تولید موشک) بوده و هیچ عضله دیگش نه تنها رشدی نداشته که تحلیل هم رفته و با یک ضربه غافلگیره کننده از طرف ارتشی مانند امریکا بین پاهاش(!) پخش زمین خواهد شد. (ضربه ای که اتفاقا امریکا هم بارها تجربه ¬اش¬ رو داره و هم امکانات لازمش رو)
این بدنساز ما بیرون گود رجزخوان قهاریه و حرف از به باد دادن همه کرک و پر دشمنان میزنه و برای کشورهای منطقه تاریخ ددلاین مشخص میکنه ولی توانایی محافظت از نفر دوم خودش(فرودگاه بغداد) و یا نفر اول هسته ایش (آب سرد دماوند) رو نداره. حتی توانایی دفاع از نیروهای منطقه ای خودش رو هم نداره به طوری که در سال 2020 اگر اخبار رو دنبال کرده باشید حداقل هفته ای یک بار خبر حمله مستقیم نیروی هوایی (*مملکت یهودیا*) که به تازگی مستقیما مسئولیت حملات رو هم قبول میکنه و شاخه برون مرزی ایران رو خطاب قرار میده، رو هم نداره.
مخلص کلام این "ابرقدرت نظامی" سال هاست که تو جنگ با دشمنانشه و همیشه هم فقط شعار داده و نقش کسی رو بازی میکنه که به اطرافیانش میگه ولم کنید تا برم بزنمشون:)
.
(مسی احمدی)
سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان و سروران گرامی.
بنده هم همین اول کار بگم که در جا هایی که بنده کلمه ایران رو به کار میبرم یعنی ایران و نه رژیم غذایی و جاروی اسماعیلی..
فرمودین که ایران فقط جلو بازی میزنه!
تشبیه قدرت نظامی به بدنسازی از بیخ و بن غلط است!هر چند که میتوان ثابت کرد ایران فقط و فقط جلو بازو هم نمی زند!
ایران بر اساس نیاز هایش دارد کار میکند.کافیست نگاهی به اژدر ها و پهپاد ها و پدافند های ضد هوایی و پیشرفت های ایران در زمینه های دریایی و هوایی همچون جنگنده کوثر و ناو رودکی و ... توجه کنید تا به این پی ببرید که ایران فقط جلو بازو نمی زند!
کافیست در مقابل حمله های (*ممکلت یهودیا*) (البته این اخیر یه مقدار اوضاع متفاوت هست بحث جداگانه ای دارد.)به حمله های ایران از طریق جنبش های مقاومت(این به معنای تایید بنده برای جنبش های مقاومت نیست.)هم نگاهی بیندازید.
به زدن تو پهپاد آمریکا توسط پدافند های تولید سال 82!(سوم خرداد)هم نگاهی بیاندازید.خوب است یک طرفه به ماجرا نگاه نکنید.
و اما دوم، فرد اول مملکت!به نظر شما ایران با انواع و اقسام نیرو های خود در عراق نمی دانست آمریکا میخواهد او را بزند.چند ساعت قبل خودم خبر تحرکات عجیب آمریکا در آن جا را خواندم.ایرانی که با سامانه سوم خرداد گران ترین پهپاد آمریکایی را زده بود نمی توانست پهپاد های رده پایین تر آمریکایی را بزند؟از نظر من فرد دوم مملکت بیش از حد محبوب شده بود.فرد اول مملکت هم که کم طاقت:)
.
خب باز هم شاهد فرار رو به جلوهایی هستم که اتفاقا این چند روزه زیاد تو فضای مجازی میبینم. اینکه ایران میتونسته جلو ترور اب سرد رو بگیره ولی خب مهره سوخته بوده، پیش کش برجامی بوده، دعوای درون سازمانی بوده و ...
نه رفیق، این حرف هایی که گفته میشه در مورد این دو شخص فقط و فقط برای فرار رو به جلو و ماله کشی درمورد فضاحت اطلاعاتی این "ابر قدرت" است وگرنه من دیگه نمیخوام وقت رو فاجعه ای که اون سه تا خبره نظامی ایران تو تایلند بوجود اوردند بپردازم که به جرئت اگه پت و مت (*و به تعبیری پلنگ صورتی به صورت تکی*) رو میفرستادند اونجا عملیات موفق تری انجام میدادند. مشکل این که امریکا و او یکی تا رنگ لباس زیر مسئولین ما رو میدونند.
در مورد پروکسی های نظام تو منطقه هم که هر شب زیر اتش نتانیاهو هستند و تو عراقم که با یک تهدید جدی پمپئو دو ماهه که دست از پا خطا نکردند.
.
////////
تذکر جدی کفتار اعظم : از موضوع اصلی دارین منحرف میشین! هر دو! مسی احمدی ادعا کرد که ایران ابر قدرت نظامیه و موضوع هم اینه . این چیزایی که میگین همه فرضیست و استدلال خاصی نداره . جفتتون میتونین درست بگین پس یا استدلال قوی بیارین یا مدرک و سند معتبر یا هردو ! مرسی دودولیا
//////////
.
فکر کنم برای اینکه بحث بره جلو باید خودم مهاجم باشم!
اگر تنها و تنها و تنها به یک فاکتور توجه کنیم متوجه میشویم که ایران یک ابرقدرت نظامی است.
آن فاکتور هم فاکتوره پدافند هوایی هست.
سامانه باور 373 یکی از قوی ترین سامانه های پدافندی جهان!
اهمیت سامانه پدافندی جایی مشخص میشود که ترکیه حاضر شد S 400 از روسیه بخرد با آن همه تحقیر و قید F35 را زد!تازه باز هم کد های سامانه رو به ترکیه نداد روسیه و این یعنی آنچه که روسیه بخواهد ترکیه میتواند ببیند!
اهمیت این سامانه زمانی مشخص میشود که آن را با سامانه هایی چوت پاتریوت و S 300 و میدز مقایسه میکنیم.
ایران ابرقدرت است چون برخی کشور ها حتی اگر بخواهند هم نمی توانند حمله کنند!
.
////////
تذکر ناظر دوم : تذکر به هر دو طرف قبل از ارائه مصادیق، ابعاد یک قدرت نظامی رو تعریف کنن و بررسی کنن وضعیت کلی ایران چطوره . بیان بگن شما اونجا فلان شدی و اون یکی بگه شما اونجا فلان غلطه .
/////////
.
نمیخواستم بحث رو ببرم سمت تجهیزات ابرقدرتی مثل امریکا که فقط نیروی دریاییش قدرت مقابله با تمام نیروی هوایی های دنیا رو بدون درگیر کردن نیروی هوایی خود امریکا داره ببره.
خب موضوع رو باز کردی پس بریم نگاهی به تاریخ بکنیم.
اگه امریکا بخواد حمله ای به ایران بکنه قطعا پیاده نظامی به ایران وارد نخواهد کرد. عملیات امریکا و متحدینش یک کمپین سرکوب هوایی کوتاه مدت ولی قاطع خواهد بود، دقیقا چیزی شبیه به عملیات روباه صحرا که تو سال 1998 توسط امریکا و انگلیس بر ضد صدام انجام شد. کمپین امریکایی ها طی 4 روز عملیات 600 بار عراق رو بمباران کرد. حتی در شب دوم عملیات دوازده تا ازB52 های امریکایی با پرواز از پایگاه دیگو گارسیا حدود 90 موشک کروز رو به نقاط حساسی مثل کاخ ریاست جمهوری شلیک کردند. طی این عملیات خیلی از پایگاه های پدافندی عراق نابود شد و پیش زمینه ای شد برای عملیات ازادسازی عراق توسط اعتلاف بین المللی حدود 5 سال بعد.
فکر میکنم نیروی نظامی ایران خیلی کوچکتر از چیزی باشه که آمریکا بخواد جنگ افزارهای استرانژیک خودش مثل F22 (که سطح مقطع راداری اندازه یک زنبور داره)یا بمب افکن های B2 رو وارد صحنه نبرد کنه و جنگنده ی نسل چهارش هم تو مدت کوتاهی کل نیروی هوایی فرسوده ایران رو نابود خواهند کرد و اسمان ایران به صورت کامل در اختیار کمپین امریکایی ها قرار خواهد گرفت. البته این دو شاهکار نظامی و تکنولوژی که هیچ کس تو دنیا حتی تو حرف جرئت به چالش کشیدنشون رو نداشته میتونند تو یه عملیات مخفیانه نابود کردن تاسیسات هسته ای استفاده بشند. مثلا بمب افکن B2 لود شده با بمب سنگر شکن از پایگاه خودش تو امریکا بلند بشه بیاد نظنز رو بمباران کنه و برگرده.
وقتی اط عملیات سرکوببرای مثال در یک عملیات سرکوب پدافند زمین پایه که معمولا در دقایق اول حمله انجلم میشه چهار فروند F35 L میتونند با مجموعا با رها سازی 32 بمب SDB از فاصله 110 کیلومتری مراکز فرماندهی پدافند یک منطقه رو نابود کنند. در مورد این بمب ها چندتا نکته جالب و البته وحشتناک رو بگم بد نیست. اول این که این بمب ها از نوع "شلیک کن، فراموش کن" هستند یعنی مختصات هدف ها که عمدتا مراکز فرماندهی پدافند ها هستند به بمب ها داده شده و جنگنده پس از رها کردن بمب ها به پایگاه برمیگردند و هر کدوم از بمب ها به صورت خودکار و با هدایت ماهواره ای با دقت 5 متر به سوی هدف خوشون حرکت میکنند. ضمن اینکه این بمب ها دارای کلاهک دو مرحله ای هستند یعنی در مرحله اول اون سازه بتنی پناهگاه رو سوراخ میکنند و وارد میشند و بعد انفجار اصلی داخل سازه اتفاق میفته. نقطه قوت این عملیات این که هیچ سامانه پدافندی تو دنیا نمیتونه ادعا کنه که توانایی هدف قرار دادن اون جنگنده رو از فاصله 110 کیلومتری داره و با نابودی این مراکز فرماندهی عمدتا مجموعه ای از اتشبارهای پدافندی عملا از کار خواهند افتاد. یا میتونه از بمب افکن های B52 خودش استفاده کنه که نقطه قوت اونها پرتاب موشک های کروز نقطه زن از فاصله 900 کیلومتریه یعنی اصلا لازم نیست وارد محدوده پدافندی ایران بشه و خودش رو در خطر قرار بده.
هرچند که ایران به دلیل در اختیار نداشتن رادارهای هواپایه (اواکس ها) اصلا سیستم راداری قوی نداره و با نابودی پایگاه های پدافندیش عملا اتش بارهاش از کار میفته. کاری که امریکا تو جنگ لیبی، عملیات طوفان صحرا و عملیات ازادسازی عراق انجام داد.
.
1-مشکل شما اینه که فکر میکنین میان و رو در رو میجنگند.
2-هیچ جا از حرف های خودم موردی رو مشاهده نمی کنم که گفته باشم ایران از آمریکا قوی تره!
شرمنده خیلی تایپ کردی ولی کلا مسیرو اشتباه رفتی.
داری مقایسه میکنی با زدن عراق و لیبی و ...
نکته جالبی که هست فقط داری آمریکا رو میبینی.
ایران هم میتونه با زدن پایگاه های آمریکا در افغانستان و عراق و قطر و عربستان و امارات و ... خصارت سنگینی به آمریکا وارد کنه.
درسته در جنگ سرباز نمی برن ولی 50 هزار سرباز در منطقه دارن.
بهتره مقداری مطالعتونو راجع به پدافند های هوایی بالاتر ببرین.
سامانه باور 373 میتونه از برد 200 کیلومتری با دشمن درگیر بشه!رهگیری نه درگیر!اون که از 110 کیلومتری بمب میندازه.
مگر یکی دو تا گردان است؟سراسر کشور پر از این گردان هاست از گیر یکی رد شه و نابودش کنه دومی هدف قرارش داده!
نکته بعدی اینه که جنگنده بالاخره باید از یه جایی بلند شه دیگه.ایران در همون ساعت اول جنگ توانایی زدن تمامی پایگاه های آمریکا در منطقه رو داره.
حالا اینجا یه مسئله پیش میاد.آمریکا بیاد موشک های ایرانو هدف قرار بده.
با یک شاهکار بی سابقه در جهان ایران تونسته موشک های خودشو زیر زمین بکاره و به طور رگیاری میتونه اونا رو شلیک کنه.زیر بیابون با خاک نه با محفظه های ضد اتمی!
حرف شما درسته آمریکا میتونه خصارت زیادی با جنگنده ها و بمب افکن های به ایران وارد کنه ولی اون بمب افکن ها و جنگنده ها دیگه جایی برای فرود اومدن نخواهند داشت چون پایگاهی در منطقه برای آمریکا باقی نمانده.
به علاوه همون اول گفتم هیچ وقت جنگ ها تن به تن نیستن.کشور های منطقه ساکت نمی نشینن مثل چین و روسیه.
به علاوه ایران در جنگ های نامتقارن رقیب نداره.آمریکا هنوز که هنوزه در افغانستان و عراق و یمن و سوریه و ... درگیره و هر روز دارن کشته میدن و نتونستن کامل اشغال کنن.اخیرا هم که خالی کردن نیرو هاشونو.
اخیرا هم که ایران تونسته به ونزوئلا برسه بیخ گوش آمریکا.سوای همه مطالب بالا شرایط جنگی آمریکا با ایران خیلی متفاوته ایران بخوایم نخوایم در زمینه شهید پروری خیلی قدره.یعنی میلیونی هم کشته بدیم ملبت با افتخار میان تشییع جنازه و میگن شهید دادیم.ولی آمریکا زمان جنگ ویتنام میومدن جلوی کاخ سفید با قاشق و قابلمه سر و صدا میکردن و میگفتن سربازای ما در جنگ راحت نیستن و رئیس جمهوذ هم نباید راحت باشه.
در آخر هم بگم این که آمریکا از ایران قدر تره بازم نقض نمی کنه ابرقدرت بودن ایرانو.
.
مشکل از جایی شروع میشه که شما توازن قدرت رو در نظر نمیگیری. تو دنیا هیچ سامانه پدافندی حتی پاتریوت و s400 توانایی مقابله 100 درصدی با موشک ها رو ندارند. چه برسه به یه سیستم پدافند که تجربه خودش رو فقط با تشخیص هواپیمای مسافربری به جای موشک کروز پس داده. (ضمن این که نمیخوام باز تکرار کنم که اون پهباد اصلا رادارگریز نبود.)
در مورد شهرهای زیر زمینی بگم که یکی از برتری هایی که بعضا لانچرهای پرتاب موشک باید داشته باشند شلیک سریع و جابه جا شدنه وگرنه به سرعت توسط نیروهای دشمن نابود میشند. (کاری که اذریایجان با نیروی موشکی قدرتمند ارمنستان کرد و باعص شکست مفتضحانه شون شد) چه برسه به این که اونها رو بکنند یه لقمه اماده برای نیروهای دشمن که مطمئنا وقتی از رنگ لباس زیر مسئولان خبر دارند جای اونها رو هم با مختصات دقیق میدونند. و مورد مهمتر نیروی موشکی کشورها بازدارندگی ایجاد نمیکنه مگر اینکه با کلاهک هسته ای باشه. بازم میگت ارمنستان نیروی موشکی قوی مجهز به موشک های اسکندر روسی داشت ولی حقیرانه (ولی عاقلانه) شکست رو قبول کرد. شما با نیروی موشکی فقط میتونی ترس تو دل غیر نظامی ها بندازی مثل کاری که صدام زمان جنگ میکرد.
و اخر حرفت هم چیزی گفتی که داغ دل من رو تازه کردی و شکست رو پذیرفتی یعنی این قسمت:
" سوای همه مطالب بالا شرایط جنگی آمریکا با ایران خیلی متفاوته ایران بخوایم نخوایم در زمینه شهید پروری خیلی قدره.یعنی میلیونی هم کشته بدیم ملبت با افتخار میان تشییع جنازه و میگن شهید دادیم"
دوست دارم بحث رو از این زاویه برسی کنم. پیروزی در برابر دشمن یعنی چی؟ مثلا ایران خودش رو برنده جنگ ایران و عراق میدونه ولی ایا واقعا اینطوره؟ ایرانی که 1.5 برابر بیشتر از عراق کشته داد زیرساخت هاش بیشتر نابود شد و بدون دریافت قرامت به شکلی حقارت بار مجبور به پذیرش قطع نامه شد ایا پیروز جنگه؟؟ بزار یه مثال دیگه بزنم :
درعملیات بمباران لیبی که در سال 1986 که با نام "دره الدورادو" انجام شد نیروهای امریکایی با حدودا 50 بمب افکن پایگاه های قذافی رو بمباران کردند و خیلی از سایت های پدافندی و نظامیش رو نابود کردند. تو این حمله حدودا 15 جنگنده لیبیایی هم نابود شدند و در عوض تنها یک بمب افکن امریکایی توسط پدافند لیبی که اصلا هم ضعیف نبود شکار شد. جالبه که پس از عملیات قذافی در سخنرانیی برای مردم خود را برنده قاطع جنگ معرفی کرد و دستور داد تندیس هواپیمای شکار شده رو هم جلو کاخش بسازند. (همون تندیس معروف که یک دست طلاییه که یک هواپیما امریکایی رو تو مشتش گرفته!)
مشکل نظام های این چنینی همینه که وقایع رو فقط از زاویه میبینند که دوست دارند. به قول امام خمینی تو جنگ با کفار شما همیشه پیروزی حتی اگه کشته بشی.
ولی ایا مردم امروز ایران همینطور فکر میکنند!!؟؟؟
.
عذر میخوام ولی آوردن اسم پاتریوت در کنار S 400 عدم اطلاع شما از قدرت اس 400 و پاتریوت رو میرسونه چون پاتریوت با اس 300 قابل مقایسه هست نه اس 400!
https://jangaavaran.ir/%D9%85%D9%82%...
مطلب بعدی که عدم اطلاع درست شما از اخبار و مسائل رو میرسونه اینه که نمی دونید هواپیمای خودی رو اس ای-۱۵ روسی زد نه باور 373!
http://www.irdiplomacy.ir/fa/news/19...
جالبه بدونید که بنده هم مدعی نشدم ما میتونیم با سامانه باور 373 تمامی جنگنده ها رو مورد هدف قرار بدیم.
برای آشنایی بیشتر با باور 373 به لینک زیر مراجعه کنید:
https://jangaavaran.ir/%d8%b3%d8%a7%...
https://www.mashreghnews.ir/news/985...
(حرف شما درسته آمریکا میتونه خصارت زیادی با جنگنده ها و بمب افکن های به ایران وارد کنه)
ببینید در یک جنگ 1001 معیار برای برنده شدن یک طرف وجود داره.یکیش مکانِ یکی از کشور ها هست.
ایران اراده کنه میتونه با موشک های حاج قاسم و سجیل نقطه زن و ... تمامی پایگاه های آمریکا در منطقه رو جارو کنه!
فکر میکنم شما متوجه عرایض بنده نشدین. گفتن محفضه های ضد اتمی.جالبه بدونید تمامی ابرقدرت ها موشک هاشونو در شهر های زیرزمینی نگه میدارن و نمی تونن از همونجا شلیک کنن ولی ایران برای اولین بار در جهان تونست این کارو بکنه.این حرف واقعا فاقد اعتباره که این شهر های موشکی لقمه حاضر آماده هستند.تمام جهان از این تکنیک استفاده میکنند.و الا اگر روی زمین باشه که واویلا هست.
بردن بحث به حاشیه چه ربطی داره ایران در جنگ با عراق خودشو پیروز میدونه یا نمی دونه؟یا اون مسئله لیبی.با این کار فقط دارین بحث رو به حاشیه میبرین.
منظور از ملت شهید پرور اینه که آمریکا سعی میکنه حمله آنچنانی نکنه تا بیش از 50 هزار نیروی نظامیش در منطقه پودر شن!
هر چند از همون ابتدا هم گفتم این که آمریکا میتونه خصارات زیادی به ایران بزنه(هر چند ایران هم میتونه چنین کاری بکنه)ابرقدرت بودن ایرانو نقض نمی کنه.
.
خب اخر مناظره چیزی شبیه به مناظره احمدی نژاد و موسوی شد که احمدی نژاد عکس زهرا رو دراورد.
من گفتم هیچ سامانه ای در دنیا نمیتونه ادعا کنه که همه اهداف رو شکار میکنه چه برسه به s400 که اصلا در شرایط جنگ واقعی ازمایش نشده.
بازم من هیچ جا نگفتم هواپیمای ایرانی با باور سیصد و خورده ای رهگیری شد. سامانه پدافند هر کشور یک سامانه پدافندی یک پارچه است و اشتباه یک عنصر همه عناصر رو زیر سوال میبره.
ضمنا ایران با موشک هاش هیچ وقت نمیتونه خسارت زیادی به سربازای امریکایی بزنه به چند دلیل.
امریکا از خاک کشورهای جنوب ایران به ایران حمله نخواهد کرد و از ناوهاش که احتمال قوی تو اقیانوس هند مستقر خواهند شد حمله میکنه و حمله ایران به خاک این کشورها سبب بوجود اومدن کمپین بین المللی جلو ایران خواهد شد چیزی شبیه به اتفاقی که برای صدام افتاد. ثانیا صدام هم کلی موشک به اسرائیل و عربستان شلیک کرد ولی تو سه تا جنگ از امریکا شکست خورد.
ضمن اینکه من با مصداق تاریخی قدرت امریکا رو جلو حکامی که مثل ایران خودشون رو ابرقدرت میدونستند نشون دادم. نه این که بیام به ادعاهای روی کاغذ مخترعین مستعان و اون ناو جدیدی که به تازگی رونمایی کردند (همون کشتی حمل احشام) استناد کنم.
بازم میگم کشتن چند سرباز امریکایی در برابر نابودی کل زیر ساخت ایران شاید برای بالایی ها پیروزی محسوب بشه ولی برای مردم ؟؟؟ من که فکر نمیکنم.
.
جالبه:)
منم خیلی موافقم که شبیه اون مناظره شد.
چون شما آخر مناظره اتهام های زیاد و بدون مدرک زدی.
شما رو به راند دوم مناظره در روز دیگری دعوت میکنم تا بتونیم بیشتر این اتهامات شما رو بررسی کنیم و بیشتر بتونیم مسئله رو موشکافی کنیم.
(*سخن جناب سرور عالم کفتار اعظم : راند دوم نداریم همینجا تمومه*)