اختصاصی طرفداری - حجت خاکسار تهرانی، از طراحی لوگویی می گوید که یک بار آرم پیراهن استقلال در دربی تهران شد.
به گزارش طرفداری، حجت خاکسار تهرانی دروازه بان استقلال در دهه های پنجاه و شصت که این روزها در سوییس زندگی می کند، در گفت و گوی اختصاصی با طرفداری، خاطره های قدیمی را بازگو کرده است.
آنهایی که حجت خاکسار تهرانی را به خاطر دارند، خوب می دانند او حتی در دوران اوج فوتبالش هم همیشه از مصاحبه فراری بود و سعی می کرد از کانون توجه دوری کند تا ناخواسته اسیر حواشی نشود. خاکسار تهرانی هنوز همین روحیه را حفظ کرده است.
بهانه گفت و گوی ما با حجت خاکسار تهرانی، حرف هایی بود که سعید مراغه چیان در گفت و گو با طرفداری به زبان آورد. مراغه چیان درباره آن پیراهن سفید رنگ با خط آبی و لوگوی متفاوت که استقلال در یکی از اولین دربی های بعد از انقلاب پوشیده بود، به طرفداری گفت:
آن پیراهن و آن آرم را حجت خاکسار تهرانی طراحی کرده بود. همین حرف جرقه ای شد تا سراغ سنگربان سال های دور استقلال برویم.
حجت خاکسار تهرانی که این روزها در سوییس زندگی می کند، ابتدا علاقه ای به گفت و گو نداشت و می گفت می خواهد مثل تمام سال هایی که درون دروازه استقلال می ایستاد، دور از رسانه ها باشد اما برای آن که بخشی از تاریخ این باشگاه زیر غبار شایعه ها مبهم نماند و روشن شود، به انجام این مصاحبه رضایت داد.
حجت خاکسار تهرانی در این گفت و گوی اختصاصی که طی روزهای آینده تقدیم شما می شود، تاکید کرد:
تاج هیچ گاه منحل نشد، فقط بعد از پیروزی انقلاب، بزرگانی مثل منصور پورحیدری، عنایت آتشی و ... برای آن که جلوی انحلال باشگاه را بگیرند، نامش را تغییر دادند و این تیم به نام استقلال به حیات خود ادامه داد.
خاکسار تهرانی که هم قبل از انقلاب از سال 1353 به اتفاق ناصر حجازی و منصور رشیدی، دروازه بان تاج بود و هم بعد از انقلاب تا سال 1364 درون دروازه استقلال می ایستاد، درباره لوگوی پیراهن خط دار سفید و آبی استقلال که شبیه پیراهن تیم ملی پرو بود هم گفت:
بعد از انقلاب وقتی اعلام شد فوتبال دیگر درآمدزا نیست و ما نمی توانیم قرارداد مالی ببندیم و فقط به شکل آماتور می توانستیم فوتبال بازی کنیم، من به اتفاق برهان زاده، شاهین بیانی و رضا نعلچگر در منطقه نظام آباد، کنار باشگاه دیهیم سابق، یک فروشگاه ورزشی افتتاح کردیم تا بتوانیم خرج زندگی مان را در بیاوریم. برای همان فروشگاه دنبال تولید لباس بودیم که همان موقع آن لوگو و آرم را هم برای استقلال طراحی کردیم و خودم هم دنبال کار ثبت شرکت هایش رفتم و آن آرم به نام خودم ثبت شد و در یکی از دربی ها هم روی پیراهن استقلال قرار گرفت. فکر کنم تا سال 64 همان آرم روی پیراهن استقلال بود و بعدها تغییر کرد.
منتظر انتشار این گفت و گوی جذاب و سرشار از خاطره های ناب باشید.