طرفداری- نادر مرادی، قهرمان پارا وزنه برداری المپیک 2016 ریو در خصوص چگونگی تمرین خود و ملی پوشان در این شرایط کرونایی توضیحاتی را ارائه کرد.
مرادی در گفت و گو با فارس اظهار داشت:
برای حفظ آمادگیام تمرینات سبک و بدنسازی را در خانه انجام می دهم و به شخصه در منزل تجهیزات وزنهبرداری استاندارد ندارم تا تمرین تخصصی را انجام دهم. چند سال پیش درخواست میله و وزنه کردم ولی بخاطر کمبود امکانات با درخواستم موافقت نشد.
وی ادامه داد:
چون ورزشکار تیم ملی هستم از فدراسیون تقاضا داشتم در محل اردوها تمرین خود را ادامه دهم که بخاطر شرایط خطرناک بیماری در تهران این امر مسجل نشد.
مرادی، اضافه کرد:
بچهها در شهرستان از هیأتهای محل سکونت خود میله و وزنه گرفتهاند و تمرین می کنند ولی در تهران باشگاهها بخاطر ویروس کرونا بسته شده است. امیدوارم کرونا هر چه زودتر از بین برود چون انگیزه نفرات با این شرایط پایین آمده است و روحیه خوبی ندارند.
قهرمان پارالمپیک 2016 ریو در خصوص حضور حسین رضازاده بعنوان سرپرست انجمن پارا وزنه برداری گفت:
شناخت آنچنانی از مدیریت رضازاده ندارم اما او قهرمان المپیک و رئیس فدراسیون بوده و امیدوارم با تجربیاتی که دارد بتوانیم نتیجه خوبی بگیریم.
وی در خصوص نداشتن سرمربی تیم ملی پاراوزنه برداری، اذعان کرد:
حسین توکلی در تیم ملی جواب نداد و او را کنار گذاشتند. یک قهرمان رشته دیگر را میآوردند، 6 ماه آموزش میببیند و بعد از شناخت رشته پاراوزنهبرداری سرمربی تیم ملی میشود. با این روند نتیجه نمیگیریم. کار کردن با افراد معلول فرق دارد و باید از جنس خودمان باشد. ما یکی از قهرمانان و پیشکسوتان این رشته را برای سرمربیگری به انجمن پیشنهاد دادهایم و آنها تصمیم نهایی را برای انتخاب سرمربی تیم ملی خواهند گرفت.
مرادی در خصوص پیوستن رشتههای پارالمپیکی به فدراسیون تخصصی گفت:
با برخی از ورزشکاران رشته های از فدراسیون جانبازان و معلولین به فدراسیون های تخصصی رفتند صحبت کردم، هیچ کدام از این انتقال راضی نبودند چون زیرساختهایشان برای قبول ورزشکاران معلول فراهم نشده است. اکثر اماکن ورزشی برای افراد سالم درست شده و آنجا نمی شود تمرین کرد و برای معلولین شرایط مهیا نیست. بعضی از دوستان مان نیز عنوان می کنند وقتی از زیر نظر فدراسیون جانبازان و معلولین بیرون آمدیم، با هیأت جانبازان به مشکل برخوردیم و دیگر به ما خدمات نمی دهند.
وی ادامه داد:
فدراسیون های تخصصی مایل نیستند رشته های پارالمپیکی به آنها بپیوندند و در این زمینه شنیده ام فدراسیون جانبازان و معلولین با کمیته ملی پارالمپیک رایزنی میکنند تا این رشته های جدا شده به فدراسیون جانبازان و معلولین برگردند و مجددا ورزشکاران را تحت پوشش قرار دهند.
مرادی خاطرنشان کرد:
امیدوارم فدراسیون جانبازان و معلولین و کمیته ملی پارالمپیک هوای ورزشکاران را در این شرایط داشته باشند و آنها را به حال خودشان رها نکنند. ورزشکاران هم از اقشار آسیب دیده کرونا هستند و باید حمایت شوند و با تزریق تجهیزات و همچنین از لحاظ مالی و روحی ما کمک کنند تا خود را در فرم ایدهآل حفظ کنیم.