طرفداری- عباس جدیدی، پیشکسوت تیم ملی کشتی کشورمان در خصوص چرخه انتخابی تیم های ملی کشتی صحبت هایی را مطرح کرد.
جدیدی در گفتوگو با میزان اظهار داشت:
نمیتوانم موضوع چرخه انتخابی تیمملی را رد یا قبول کنم. از نظر حقوقی این چرخه جای چکشکاری دارد، چرا که در این چرخه برخی موارد دیده نشده است و به نوعی میتوانم بگویم در بخشهایی از این چرخه خلاء وجود دارد و برای ابلاغ آن کمی زود است و نباید عجله کرد.
وی ادامه داد:
این چرخه و فرآیند، حرکت تازهای در کشتی به حساب نمیآید و به طور مثال در فدراسیون قبلی هم فرآیندی برای انتخاب ملیپوشان طراحی و به مرحله اجرا درآمد، اما رفتهرفته کمرنگ شد و اواخر شاهد این بودیم که نادیده گرفته میشد. باید ببینیم چرا در دوره قبل فرآیند انتخابی تیمملی رفتهرفته تغییر کرد و در پایان هم جای خود را به اعمال سلیقه در انتخابها داد
دارنده مدال نقره المپیک ۱۹۹۶ آتلانتا در ادامه صحبتهایش گفت:
هدف از فرآیند و چرخه انتخابی تیمملی این است که حق کسی ضایع نشود و امید و انگیزه در بین کشتیگیران از بین نرود تا کسی که در انتخابیها مقام اول را کسب میکند را کنار نگذارند. پس باید نکات مشترک بین این چرخه و فرآیند قبلی را کنار هم قرار داده و بسنجیم تا در نهایت یک چرخه ایدهآل را به عنوان سند معرفی کنیم که اگر سایر کشورها به آن نگاه کردند، یک سند محکم و قابل اعتنا را مشاهده کنند.
جدیدی در خصوص جلسهای که با رییس فدراسیون و اعضای انستیتو کشتی داشت، عنوان کرد:
به نظر من چرخه انتخابی تیمملی ایده خوبی است و در جلسهای که در فدرسیون برگزار شد، از این تفکر استقبال کردم، اما معتقدم که این چرخه باید قابلیت اجرا داشته باشد. چرخه انتخابی تیمملی کار خوبی است و احترام گذاشتن به جامعه است. حتی قانون ناقص هم از بیقانونی بهتر است و وجود شاخص و نمودار برای انتخاب ملیپوشان کار پسندیدهای است که باید به مرحله اجرا برسد، اما اگر بدون ضمانت اجرا باشد، میتوانم بگویم فقط وقت خودمان را تلف میکنیم.
وی تصریح کرد:
نباید حوزه اختیارات کادرفنی محدود باشد، چرا که این موضوع باعث بیانگیزگی آنها میشود، چون این کادرفنی است که باید پاسخگوی بُرد و باختهای تیمملی باشد. اُبُهت کادرفنی باید در اولویت باشد و حوزه اختیارات آنها نباید پائین باشد، اما اینطور هم نباشد که سلیقهای عمل کنند و مانند گذشته کشتیگیران را برای تلاش و رسیدن به دوبنده تیمملی بیانگیزه کنند. بهترین حالت این است که هر دو محور در نظر گرفته شود و در عین حال که جایگاه کادرفنی حفظ شود، از اعمال سلیقه و بیانگیزه کردن کشتیگیران هم جلوگیری شود. در این زمینه بهتر است بین کادرفنی و کادر اجرایی چرخه انتخابی تیمملی، تعامل ایجاد شود.
دارنده مدال طلای مسابقات جهانی ۱۹۹۸ تهران افزود:
انستیتوی فدراسیون کشتی زحمات زیادی کشیده است و مشخص است که ساعتها کار تحقیقاتی و مطالعاتی داشته است، اما از قدیم گفتهاند حتی در نامهای که به بهترین شکل نگارش شده است هم چند غلط املایی پیدا میشود؛ پس باید با حوصله کار پیش برود و جاهایی که لازم هست را حتما چکشکاری کنند. در این خصوص هم بهتر است همه بیایند و کمک کنند و از نظرات کارشناسان هم استفاده شود تا این قانون به بهترین شکل ممکن طراحی و تدوین و به مرحله اجرا برسد.
جدیدی در پایان خاطرنشان کرد:
قطعاً از قانونمندی انتخاب ملیپوشان حمایت میکنم، اما به این شرط که این چرخه به قدری منطقی و محکم تدوین شده باشد که کسی نتواند قانون را دور بزند. در واقع در این چرخه نباید نقاط کور وجود داشته باشد تا جای دور زدن قانون گرفته شود و در عوض باید تمام زوایا و ابعادش شفاف و واضح باشد. طوری هم نباشد که قانونی ابلاغ کنیم که بعداً نتوانیم اجرایش کنیم. در مجموع این تفکر را یک تفکر درست میدانم و جامعه هم این نوآوری را دوست دارد.