طرفداری: کم کم باید قبول کنیم که پول های نفتی قطری ها حسابی در فوتبالشان معجزه کرده است. از زیرسازی اساسی فوتبال پایه شان گرفته تا راه اندازی یکی از بهترین لیگ های آسیا !
لیگ ستارگان قطر که به تازگی با نام (QNB Stars League) شناخته می شود (QNB مخفف نام بانک ملی قطر می باشد با توجه به این که آن ها حامی مالی جدید این لیگ هستند به جای نام Qatar از نام QNB استفاده می شود) معتبر ترین لیگ فوتبال غرب آسیا و یکی از بهترین لیگ های این قاره محسوب می شود.
فعالیت لیگ فوتبال باشگاهی قطر از سال ۱۹۶۳ به صورت آماتور آغاز شده که السد موفق ترین تیم ادوار گذشته و الدحیل مدافع عنوان قهرمانی آن می باشد. طبق پیش بینی کارشناسان در فصل ۲۰-۲۰۱۹ نیز شاهد رقابت دو قطبی السد - الدحیل برای کسب عنوان قهرمانی خواهیم بود با این تفاوت که کفه ترازو در این فصل به سمت شاگردان ژاوی هرناندز سنگینی می کند.
با وجود این که این ۲ تیم شانس اول قهرمانی لیگ ستارگان محسوب می شوند اما این موضوع نیز مانع هزینه های هنگفت مدیران سایر باشگاه های قطری نمی شود. در حال حاضر ارزش الریان با ۳۱ میلیون یورو از السد و الدحیل هم بیشتر است؛ طبیعتاً با این آمار میزان پرداخت دستمزد های هفتگی باشگاه الریان نیز به مراتب بیشتر از سایر تیم های قطر است.
الریان در بخش با ارزش ترین بازیکنان نیز از الدحیل و السد پیشی گرفته و با به خدمت گرفتن یاسین براهیمی الجزایری به ارزش ۲۱ میلیون یورو در این زمینه نیز رکورددار است. مهدی بن عطیه (الدحیل) و بغداد بونجاح (السد) به ترتیب با ۹ و ۸ میلیون یورو دومین و سومین بازیکن با ارزش لیگ محسوب می شوند.
از ۴۲۷ بازیکن شاغل در ۱۲ تیم لیگ ستارگان ۹۹ نفر (تقریباً ۲۳ درصد) آن ها خارجی هستند. العربی که مرتضی پورعلی گنجی را هم در اختیار دارد، ۴۲ بازیکن را در لیست امسال خود جای داده و از این حیث رکورد دار است. کمترین تعداد را الاهلی با ۳۰ بازیکن دارا می باشد با این حال ارزش و میزان دستمزد باشگاه الاهلی از العربی بیشتر است !
فوتبال قطر دیگر جایی برای پول درآوردن بازیکنان ایرانی نیست همان طور که می بینیم بازیکنان زیادی از ایران وارد این لیگ حرفه ای شده اند اما تنها تعداد کمی از آن ها نظیر مهدی طارمی، مرتضی پورعلی گنجی، رامین رضاییان و ... توسط باشگاه هایشان دیپورت نشده اند.