در حاشیه بازدید امروز رییس فدراسیون فوتبال از کلاس مربیگری حرفهای فوتبال، یک چهره غیرمنتظره در کنار مهدی تاج و دوشادوش او دیده شد که ابهامهای زیادی را برای اهالی فوتبال در پی داشته است.
به گزارش تابناک ورزشی، برای تاج که چندی است راه جوانگرایی در سطوح مختلف مدیریتی فدراسیون فوتبال را در پیش گرفته است و با انتصاب شکوری ، نکیسا و ... که اغلب دارای تحصیلات عالیه حتی تا مقطع دکتر هستند، رو به تخصص گرایی آورده است، بعید است که بخواهد از مدیر سابقا دولتی و بازنشسته ای، چون نصیرزاده که امتحانش را هم در گذشته پس داده، مجددا در بدنه فدراسیون فوتبال استفاده کند.
با اینحال پابرجاماندن مدیرانی همچون حیدر بهاروند رییس سازمان لیگ فوتبال ایران و عبدالکریم طالقانی عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال؛ دو چهره معروف بازنشسته در مسندهای قبلی و بی توجهی آنها به اخطارهای متعدد نهادهای نظارتی و قانونی نشان می دهد که فدراسیون فوتبال غیر از توقف در روند اجرای قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان، با تلاش چهره های کناررفته قبلی برای بازگشت به قدرت در فدراسیون است! روندی معکوس که مخالف تاکیدات قوه مقننه و سازمان بازرسی است. اگر با حضور محمدرضا ساکت تحت عنوان مشاور رییس و در جایگاه مدیریت تیمهای ملی بخاطر قدرت تعامل و پیگیری اش کنار بیاییم، چگونه می خواهیم بازگشت سایر مدیران بازنشسته بعد از خوابیدن گردوخاک اولیه مجلس را توجیه کنیم؟
هوشنگ نصیرزاده جزو معدود مدیران فوتبال ایران است که در گزارش کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، نامش به عنوان یکی از چهرههای خاطی مطرح شد و انتظار میرفت این گزارش زمینه ساز برخورد کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال هم قرار گیرد، اما نصیرزاده بعد از کنارگذاشته شدن از فدراسیون فوتبال، سر از دم و دستگاه مالک متمول تبریزی درآورد و دو سه سال اخیر بین تراکتورسازی و ماشین سازی که هر دو متعلق به محمدرضا زنوزی است، جابجا شد.
او که خود را مدرس علوم مدیریت فوتبال و همچنین عالم مسایل حقوقی فوتبال معرفی میکند و غیر از کارشناسی داوری، خودش را استاد دورههای «مدیریت فوتبال» معرفی می کند، طی چندماه اخیر در کشمکش بین فدراسیون فوتبال و باشگاه خصوصی تراکتورسازی، با مصاحبههایی عجیب که ناقض عادیترین اصول فوتبال و لیگ های حرفه ای است، سادهترین مسایل مدیریتی این رشته را زیرسوال برد! عجیبترین این مواضع در ماجرای مالکیت همزمان دو باشگاه تبریزی تراکتور و ماشین سازی توسط زنوزی رخ داد که نصیرزاده رفع این منع قانونی واضح را منوط به واگذاری تیمهای استقلال و پرسپولیس از دولت اعلام کرد! یعنی ابتدا دولت و وزارت ورزش باید از مالکیت همزمان سرخابیها دست بکشد تا جناب زنوزی نیز دست از نقض مکرر و ادامه دار یکی از مشخصترین قوانین لیگهای حرفهای بردارد!
اظهارنظرهای نصیرزاده در ماجرای اتهام شرط بندی زنوزی به محسن فروزان و درگیری این مولتی میلیاردر تبریزی با فدراسیون هم موجود است و میتوان مواضع عجیب و متناسب با موقعیت اش را مرور کرد تا متوجه اوج تناقض در نقشهای متعدد وی شد.
هوشنگ نصیرزاده در گیرودار بحثهای خروج بازنشستگان از فوتبال که به مجلس شورای اسلامی هم کشیده شد، به رغم ادعای تخصصش در مباحث حقوقی فوتبال، کمک خاصی به مهدی تاج نکرد، ولی حالا به نظر میرسد با بیرون آمدن از جمع نزدیکان زنوزی، دوباره سمت فدراسیون فوتبال آمده است و با شامه قدرتمندی که دارد، احتمالا جایگاه یا شغل تازهای را بو کشیده است، هرچند بازنشستگی او باعث میشود وزارت ورزش و جوانان بازگشت احتمالی او را زیر نظر داشته باشد.
نصیرزاده امروز همراه تاج از کلاس مربیگری حرفهای فوتبال بازدید کرد و یک صندلی را هم در ردیف جلویی اشغال نمود تا نشان دهد که قصد ندارد دست از سر فوتبال و فدراسیون بردارد. بازگشت احتمالی او به فدراسیون با روال جوانگرایی تاج در تناقض خواهد بود و در صورت وقوع، درنوع خود حاکی از بی توجهی فدراسیون فوتبال به مباحث مبارزه با ناهنجاریهای فوتبال است؛ امری که از مهدی تاج بعید است.
نویسنده: امید صبوری