طرفداری - تیم ملی فوتبال آلمان با آرامش و اندکی خوش بینی دو بازی اخیر خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است. در بازی اول تساوی 1-1 خانگی مقابل صربستان با انتقاداتی همراه بود، اما در بازی دوم با پیروزی 3-2 در برابر هلند از مرحله انتخابی رقابت های یورو 2020، چنین انتقاداتی به طور کامل به فراموشی سپرده شدند. پیروزی درخشانی که لروی سانه و سرژ گنابری نقشی بسیار پررنگ در آن داشتند، دو مهاجم تکنیکی که هر دو 23 ساله بوده و از سرعتی فوق العاده و تکنیکی قابل قبول برخوردار هستند و در حقیقت می توان این دو ستاره جوان را چهره اصلی "مانشافت جدید" دانست. بازیکنانی که در بازی اول از مرحله انتخابی رقابت های یورو 2020 به خوبی فشارها را از روی دوش یواخیم لوو برداشتند؛ با وجود اینکه گنابری در آمستردام تنها ششمین بازی ملی خود را تجربه می کرد.
با اینکه در این پیروزی نباید واکنش های استثنایی مانوئل نویر، خط دفاعی مستحکم آلمان به رهبری نیکلاس زوله و همچنین زوج موفق تونی کروس و یاشوا کیمیش در میانه میدان به فراموشی سپرده شوند، اما در ایجاد هر موقعیت خطرناکی بر روی دروازه هلند میزبان، گنابری و سانه تاثیر انکارناپذیری داشتند و با سرعت و تکنیک بالا و همچنین تعویض متناوب پست بازی خود ضمن بر هم زدن نظم و آرامش خط دفاعی هلند، بارها مدافعین این تیم را به دردسر انداختند و بی تردید بدون حضور این دو بازیکن خوش آتیه این پیروزی مهم در اولین بازی رسمی "مانشافت جدید" هرگز قابل تصور نبود.
هماهنگی بی نظیر موجود بین گنابری و سانه در رویارویی مقابل هلند برای سران باشگاه بایرن مونیخ بدون شک بسیار دردناک بوده است. چون این دو مهاجم جوان می توانستند هم اکنون در ترکیب بایرن مونیخ برای هر حریفی دردسرساز باشند. سیاست نقل و انتقالاتی سران این باشگاه آلمانی همواره بر جذب بازیکنان جوان و ملی پوش آلمانی تاکید داشته است و در ابتدای سال 2016 میلادی نیز این باشگاه تصمیم داشت تا انتقال لروی سانه از شالکه، به عنوان یکی از استعدادهای فوتبال آلمان را در تابستان 2017 نهایی نماید. البته سران مونیخی تنها به دلیل ملاحظه آرین روبن و فرانک ریبری، جذب سانه را برای یک سال به تاخیر انداختند. اما درست در تابستان 2016 پپ گواردیولا سرمربی سابق بایرن مونیخ با لروی سانه وارد گفتگو شد و توانست این جواهر آلمانی را برای پیوستن به منچسترسیتی مجاب نماید. به طور همزمان در انگلستان نیز هواداران آرسنال انتقاداتی به سیاست های نقل و انتقالاتی تیم محبوب خود داشته اند، چون سران این باشگاه نیز در تابستان 2016 تنها به مبلغ 5.5 میلیون یورو گنابری را به وردربرمن واگذار کردند؛ انتقالی که برای بیشتر هواداران این تیم لندنی چندان خوشایند نبوده است.

به جز دو باشگاه بایرن مونیخ و آرسنال، از تیمو ورنر مهاجم ملی پوش باشگاه لایپزیش نیز می توان به عنوان بازنده این هماهنگی فوق العاده بین سانه و گنابری نام برد. این مهاجم آلمانی در بازی مقابل صربستان به عنوان مهاجم مرکزی در ترکیب اصلی مانشافت قرار گرفت در حالی که سانه و برانت به ترتیب از سمت چپ و راست از وی در هنگام حمله حمایت می کردند. در این بازی که گنابری به خاطر مصدومیتی جزئی قادر به حضور در میدان نبود، تیمو ورنر نتوانست چندان عملکرد قانع کننده ای از خود نشان دهد و شاید به همین دلیل در بازی مقابل هلند در استادیوم یوهان کرایوف آمستردام، یواخیم لوو سرمربی مانشافت از حضور وی در میدان به طور کامل چشم پوشی نمود.
با توجه به درخشش زوج گنابری و سانه، پیش بینی می شود که تیمو ورنر در آینده کار چندان ساده ای برای قرار گیری در ترکیب اصلی مانشافت نداشته باشد، چون این طور به نظر می رسد که در چیدمان 2-5-3 مورد نظر یواخیم لوو، در حال حاضر بازیکنانی نظیر مارکو رویس، کای هاورتز و لئون گورتسکا برای قرار گرفتن در پست بازیکن شماره ده و همچنین مهاجم کاذب از شانس بیشتری برخوردار باشند. البته تیمو ورنر نیز پیش از این و در دیدار مقابل هلند در ماه نوامبر سال گذشته میلادی که با تساوی 2-2 خاتمه یافت نشان داده که می تواند با سانه و گنابری همکاری خوب و هماهنگی داشته باشد.
به احتمال فراوان یواخیم لوو در آینده، بخش تهاجمی تیم خود را بیشتر بر اساس توانایی های گنابری و سانه چیدمان خواهد کرد و افکار تهاجمی سرمربی تیم ملی آلمان بیشتر بر روی حرکات این دو بازیکن متمرکز خواهد شد، چون بی نظمی و ناآرامی که این دو ستاره جوان فوتبال آلمان در خط دفاعی تیم هلند به وجود آوردند به اندازه آرامشی که این دو برای یواخیم لوو بعد از اولین بازی رسمی ژرمن ها در سال 2019 پدید آورده اند، بسیار باارزش بوده است.