طرفداری - در اولین بازی پس از اخراج ژوزه مورینیو در دوره دوم حضورش در چلسی، وقتی هواداران حاضر در استمفوردبریج متفق القول با پلاکاردهای مختلف لفظ "سه موش" را فریاد می زدند، شاید کمتر کسی فکر می کرد که ابعاد خیانت بازیکنان به سرمربی تا این حد گسترده شود.
آن روز در استمفوردبریج بسیاری از اهالی و هواداران فوتبال اقدام هواداران چلسی را صرفا احساسی و از روی علاقه به مورینیو دانستند و ادعاهای آنان مبنی بر خیانت سازمان یافته دست کم سه بازیکن به سرمربی پرتغالی را افسانه سرایی خواندند. حالا اما سه سال از آن شب تاریخی در استمفوردبریج گذشته و باشگاه چلسی روز به روز بیشتر در باتلاق بازیکن سالاری، باند و باند بازی و خیانت بازیکنان به سرمربی فرو می رود. پس از شاهکار (!) باند برزیلی چلسی در فصل گذشته متشکل از دیگو کوستا، داوید لوئیز و ویلیان در زمین زدن آنتونیو کونته و اقدام تهوع آور ویلیان پس از جشن قهرمانی چلسی در اف ای کاپ، حالا گران ترین دروازه بان تاریخ نیز در فینال لیگ کاپ صلاح ندید که در دقیقه 120 تعویض شود تا سرمربی نگون بخت ایتالیایی جامه بدرد و حتی در ثانیه هایی تصمیم بگیرد بازی را فراموش کند و از زمین خارج شود.
گرچه شاید واقعا مسئله رخ داده در بازی فینال لیگ کاپ سوء تفاهم بوده باشد (به علت بحث مصدومیت و اینکه کپا تصور می کرد سرمربی قصد دارد به علت مصدومیت او را تعویض کند) اما در هر صورت وقتی یک بازیکن اصرار بیش از اندازه مجموعه کادر فنی تیمش را می بیند، موظف به تمکین کردن و خارج شدن از زمین است. به علاوه اینکه رزومه بسیار پر و پیمان بازیکنان چلسی در چند سال اخیر به ما می گوید که به هیچ عنوان بعید نیست کار دروازه بان اسپانیایی یاغی گری و اخلال در کار سرمربی بوده باشد.
مسئله کپا و ساری تنها مورد حاشیهساز شب گذشته (یکشنبه) فوتبال اروپا نبود. بازیکنان اینتر در دیدار مقابل فیورنتینا پا را فراتر گذاشتند و در اقدامی جدید از باند و باند بازی علیه هم تیمی ها نیز در فوتبال اروپا رونمایی کردند. متئو پولیتانو، بازیکن ایتالیایی اینتر پس از گلزنی در دیدار شب گذشته در حالی که به نظر می رسید قصد بازسازی خوشحالی کاپیتان سابق و مورد غضب واقع شده تیمش را دارد، با واکنش تند پریشیچ مواجه شد و کار تا جایی پیش رفت که به نظر می رسید امکان یک درگیری در شادی پس از گل میان دو بازیکن خودی وجود دارد. داستان البته همان جا و با یک هل دادن ساده جمع شد اما داستان ایکاردی را وارد ابعاد جدیدتری کرد و از چند دستگی در رختکن تیم پرده برداشت.
اختلافات پل پوگبا و ژوزه مورینیو، یکی دیگر از مسائلی بود که چهره زشت بازیکن سالاری و اخلال در کار سرمربی را نمایان کرد. پل پوگبا پس از اخراج مورینیو تبدیل به شخصیت دیگری شده و مجموعه رفتارهایش در شبکه های اجتماعی و بیرون از زمین عوض شده است. به قول اریک کانتونا، او پس از اخراج مورینیو تاکنون مدل موهایش را عوض نکرده و همین مسئله تغییری بزرگ در رفتارهای پوگبا محسوب می شود! این ها همه کدهایی است که به ما می گوید شاید تعمدی در حرکات هافبک فرانسوی در زمان مورینیو برای اخلال در کار این سرمربی وجود داشته است.
اما چه مسائلی باعث شده تا از سه سال پیش تاکنون روز به روز بازیکنان بیشتر به خود اجازه دهند در کار سرمربی و مجموعه تیم با باند و باند بازی اخلال به وجود آورند؟ مسئله از جایی شروع می شود که باشگاه های بزرگ اروپایی حاضر شدند مبالغ بسیار هنگفتی را صرف خرید بازیکنان (از جمله بازیکنان جوان) کنند. شما نگاه کنید، وقتی یونایتد، پل پوگبا را با آن مبلغ خریداری می کند، باعث می شود تا یک بازیکن 22 ساله خودش را تافته ای جدا بافته تصور کند و هر زمان که اراده کرد، در کار هر سرمربی که از او خوشش نمی آید، اخلال کند و وقتی هم با این پرسش سرمربی روبرو می شود که "چرا شب گذشته تا دیرهنگام در شبکه های اجتماعی فعال بودی؟"به خودش اجازه دهد یک نگاه سنگین و تحقیرآمیز حواله او کند.
وقتی فلورنتینو پرز برای گرت بیل آن مبلغ را پرداخت می کند و سرمربی را که به علت فنی به این بازیکن بازی نمی دهد مورد مواخذه قرار می دهد، طبیعی است که بازیکن ولزی به خود اجازه دهد پس از گلزنی دست دیگر بازیکنان را پس بزند و عبوس و ناراحت خوشحالی پس از گل را به کام تیم و هواداران تلخ کند. وقتی فصل گذشته باشگاه چلسی فقط نظاره گر حرکت زشت ویلیان در قبال آنتونیو کونته بود و اقدام تنبیهی خاصی را در نظر نگرفت، طبیعی است که گران ترین دروازه بان تاریخ، به خود اجازه دهد از زمین بازی بیرون نرود و در کار سرمربی اخلال کند.
پرداخت رقم های گزاف همچنان برای بازیکنان جوان ادامه دارد و طبیعتا در چنین شرایطی، اقدامات منفعل باشگاه ها نیز در برابر این بازیکنان ادامه خواهد داشت. با این تفاسیر انتظار می رود یکشنبه شب های بیشتری در سطح اول فوتبال اروپا دیده شود. جایی که بازیکنان جوان و حباب شده، به خود اجازه می دهند در کار بزرگ ترین تیم های دنیا تعمدا اخلال کنند و از آن جا که هزینه زیادی صرف خریدشان شده، باشگاه ها نیز مجبورند واکنشی منفعلانه نسبت به این بازیکنان از خود ارائه دهند و این یک خطر بسیار بسیار جدی برای فوتبال محسوب می شود.