طرفداری- محمد حسننژاد در گفتوگو با برنامه تهران ورزشی رادیو تهران درباره صحبتهای رسول خادم و لزوم مطرح شدن موضوع رویارویی ورزشکاران کشورمان با ورزشکاران رژیم اشغالگر قدس گفت:
ما کشور و ایدئولوژی داریم و طبق قانون اساسی پیش میرویم. وقتی نماینده یک کشور با نماینده کشور مقابل بازی میکند، یعنی پرچم کشور مقابل را به رسمیت میشناسد. ما باید به این موضوع فکر کنیم که مدال ارزش بیشتری دارد یا ایدئولوژی و شهدای ما.
وی ادامه داد:
وقتی علیرضا کریمی مورد محبت قرار میگیرد، این یک پیام دارد. در شورای عالی امنیت ملی مباحثی مطرح میشود که قانون در این باره سکوت کرده و این موضوع باید به امضای رهبری برسد تا اجرا شود. میدانیم وقتی یک ورزشکار یک جام یا مدالی را از دست میدهد، اتفاقی ناراحتکننده رخ داده، اما از آن طرف اگر اسرائیل را به رسمیت بشناسد، چند خانواده شهید ناراحت میشوند. وقتی قانون چیزی را به رسمیت نمیشناسد، ما هم به رسمیت نمیشناسیم، مگر اینکه بزرگان دینی و سیاسی به ما اجازه دهند.
به گزارش تسنیم، نماینده جلفا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا بزرگترین دشمن ماست اما چون ما این کشور را به رسمیت میشناسیم، با ورزشکاران این کشور بازی میکنیم، گفت:
صحبت خادم این است که ممکن است در آینده کل ورزش ما به بهانه اقدام سیاسی، محروم شود. موضوع رژیم اشغالگر قدس بحثی قرآنی است. این موضوع نفی سبیل است که غیرمسلمان بر مسلمان مسلط میشود. کار رژیم اشغالگر قدس، غصب است. پاکستان هم معتقد است ارمنستان قرهباغ را غصب کرده و هیچ کدام در کشور مقابل سفارتی ندارند. شاید ترکیه مانند ما تعصب نداشته باشد.
حسننژاد با بیان اینکه آزادسازی خرمشهر شور و نشاط بسیار زیادی در جامعه ایجاد کرد گفت:
ما در بازیهای زیادی پیروز شدیم اما برد آمریکا در جام جهانی 98 چقدر در جامعه نشاط ایجاد کرد؟ ما غصب سرزمینهای اسلامی را قبول نداریم. چند سال پیش یک کشتیگیر لبنانی حریف اسرائیلی خود را در 30 ثانیه ضربه فنی کرد و با پرچم حزبالله دور افتخار زد اما این موضوع در مجلس بررسی نمیشود. اگر مجلس قانونی را تایید کند تا به تصویب شورای نگهبان نرسد تبدیل به قانون نمیشود، تنها حکم حکومتی از شورای عالی امنیت ملی است که میتواند این موضوع را حل کند و خادم پیشنهاد درستی ارائه داده است.
وی در مورد پرونده تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد:
تحقیق و تفحص اصول خاص خودش را دارد. بررسی بودجه هر سال مقدم بر همه لوایح است. عدهای نامهای به هیئت رئیسه مجلس مینویسند و هیئت رئیسه آن را به کمیسیون تخصصی مرتبط ارسال میکند. افراد مرتبط در کمیسیون حاضر میشوند و توضیحاتی ارائه میدهند اگر توضیحات آنها قانع کننده باشد ما میگوییم که قانع شدهایم اما اگر ابهامات ما هنوز باقی مانده باشد ما خودمان کار را بررسی میکنیم.
نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس افزود:
هنوز چند لایحه در نوبت بررسی است که بودجه از همه مهمتر است. بعضیها با کاری که انجام میدهند خودشان را در «هَچل» میاندازند. مثلا شما بگویید صدا و سیما 500 هزار تومان برای شما حقوق در نظر میگیرد و من بگویم دو برابر آن پول میدهم.
حسننژاد در پاسخ به این پرسش که آیا منظور او از گفتن این عبارات موضوع فوتبال بوده است یا خیر، تصریح کرد:
بله در برنامه 90 مهدی طارمی گفت که هدایتی به او گفته هر چقدر باشگاه پرسپولیس به او پرداخت کند من هم همان پول را به تو میدهم که این انصاف نیست. ما سقف قرارداد داریم مثلا باشگاهی مثل استقلال این سقف را رعایت میکند و نمیتواند بازیکن بسیار خوب جذب کند اما پرسپولیس قانون را دور میزند و عدم توازن بین تیمها ایجاد میشود. اینگونه است که فوتبالمان تک قطبی و لیگمان کاریکاتوی میشود.
وی ادامه داد:
بحث دوم پولهایی است که باید بررسی شود از کجا میآید و در چه مواردی خرج میشود. چند ماه قبل دیدید که نیمار با وکیل خود نتوانست بارسلونا را محکوم کند اما چرا استقلال و پرسپولیس همیشه محکوم میشوند؟ وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال و باشگاهها در این امر مقصر هستند. ما این موضوع را پیگیری میکنیم و با کسی هم تعارف نداریم.
این نماینده مجلس در پاسخ به این پرسش که چرا ورزش برای نمایندگان از اولویت کمتری نسبت به مسائل دیگر برخوردار است، اظهار داشت:
اینگونه نیست که ورزش اولویت چهارم یا پنجم مجلس باشد. به نتیجه رسیدهایم که تاثیرگذاری ورزشکاران بر جامعه از اثر نماینده مجلس یا استاد دانشگاه خیلی بیشتر است. اگر قرارداد اینها سالم نباشد جامعه ما باخته است. آنها باید از این افراد سلامت کاری را بیاموزند.
حسننژاد در مورد دیدار دو روز پیش بسکتبال تیمهای ملی ایران و عراق که با حضور خانوادهها و بانوان برگزار شد خاطرنشان کرد:
من با حضور بانوان در ورزشگاهها کاملا موافقم چون معتقدم به سلامت ورزشکار کمک میکند اما پیشنیاز این موضوع فرهنگسازی در فوتبال است. وقتی که در ورزشگاه فحاشی میشود پسرم را به ورزشگاه نمیبرم چه برسد به همسر یا دخترم. سالن بسکتبال محدود و قابل کنترل است و نباید آن را با حساسیت و جنجالی که در بازی استقلال، پرسپولیس میشود مقایسه کنیم. فوتبال ما باید پاک شود و هواداران باید بدانند که وقتی فحاشی کنند از تیم امتیاز کسر میشود.
وی ادامه داد:
فوتبال سالم در گرو پولهای سالم است. اگر پولها در ورزش سالم باشد لیدر سالم خواهیم داشت و در پی آن هوادار و جو ورزشگاه سالم خواهند بود. در این صورت خانوادهها هم به ورزشگاه میروند. ما دنبال این هستیم.
این نماینده مجلس در مورد حق پخش تلویزیونی به باشگاهها با وجود دولتی بودن صدا و سیما گفت:
دنبال این هستیم که هر پولی که جابجا میشود به گردش خزانه برود. اگر حق پخش پرداخت شود صدا و سیما باید آن را به حساب دولت واریز کند، اما این به شرطی است که ابتدا برادری خود را با هم ثابت کنیم. نمیشود که دولت پول صدا و سیما را ندهد. ابتدا دولت باید برادری خود را ثابت کند تا صدا و سیما هم حق پخش را به موقع پرداخت کند.
حسننژاد در پاسخ به این پرسش مجری برنامه که به نظر میرسد در فوتبال، «بلبشو» حاکم است، گفت:
من به وزیر ورزش هم در این باره نامه نوشتم ما در مقابل پرچم ایران یک اپسیلون هستیم نمیشود یک نفر بگوید من پول تیم ملی را پرداخت میکنم. کشورمان هزار هزار میلیارد دلار ثروت دارد اما من اینقدر ایران را کوچک کردم که پول سرمربی تیم ملی را یک نفر بدهد؟ این نشان میدهد که مدیریت وادادگی دارد؛ اگر نخواهیم اسم آن را خیانت بگذاریم. ما اینقدر شهید ندادیم که پرچم کشورمان زیر سایه یک نفر برود.