طرفداری- محمد دادکان در خصوص اینکه آیا برای ریاست فدراسیون فوتبال کاندیدا خواهد شد، گفت: "من نمیدانم در انتخابات فدراسیون فوتبال قرار است چه کسانی نامزد شوند. فکر میکنم کاندیدا شدن به تنهایی ملاک نیست و اگر بخواهد شرایط همین باشد که خود کفاشیان هست اما دوستانی که میخواهند کاندیدا شوند این نکته را در نظر بگیرند که حمایت مسئولان، مردم و رسانهها را داشته باشند."
وی افزود: "آنها باید حمایت مردم را داشته باشند تا در صورت انتخاب شدن باعث شعف و غرور مردم شوند و رسانهها نیز حمایت کنند. اگر این اتفاقات توام رخ دهد تعداد شرکتکنندگان کم شده و انگیزه شرکت کنندگان هم بیشتر میشود. اگر این شرایط مهیا باشد من هم کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال میشوم."
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه آیا کفاشیان توانسته در فوتبال به خوبی عمل کند یا نه و اکنون بحث جلوگیری از حضور او در انتخابات است، گفت: "کفاشیان در حد بضاعت خودش تلاش کرده است. اینکه مسئولان بازرسی و... بخواهند به برخی مسائل دیگر بپردازند چیزی را ثابت نمیکند، اما امیدوارم اگر مشکلی وجود دارد، حل شود. صلاح نیست که من بگویم کفاشیان باشد یا نه و در این خصوص خودش باید تصمیم بگیرد، اما اگر من جای کفاشیان بودم وقتی میبینم از نظر رسانهای، مسئولان و مردم شرایط دیگر مثل گذشته نیست، قطعاً به یک نفر دیگر فرصت میدادم."
دادکان درباره حضور خودش در انتخابات خاطرنشان کرد: "روزی که من گفتم اگر دولت حمایت کند به انتخابات میآیم، خواستم شرایط مهیا باشد تا برگردم. این را هم بگویم که از دولت با من تماس گرفتند و قولهایی دادند، اما با توجه به مراسمهای 22 بهمن و بعد از آن هم انتخابات مجلس، دیگر محقق نشد تماس دیگری صورت بگیرد."
وی درباره دو دل بودن کفاشیان برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال و اینکه گفته میشود روش اداره این فدراسیون در حال حاضر سنتی است، اظهار داشت: "کفاشیان دو دل است؟ انشاالله درست میشود. اگر واقعاً شرایط خدمت کردن مهیا باشد او میآید، اما درباره اینکه روش کار در فدراسیون فوتبال سنتی است یا نه، گاهی اتفاق میافتد که شرایط به این شکل باشد. شاید زمان من هم در بخشهایی کار سنتی بود و میگفتند دادکان از بازاریها پول میگیرد و خرج ورزش میکند، به این دلیل که مدرنیزه در کشور ما نیست. امیدوارم روزی این مسائل هم حل شود، اما نیاز است که مدیر یکسری ارتباط داشته باشد."
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال درباره رایگان شدن بلیت بازیها، ساندویچ دادن به تماشاگران و اینکه AFC تماشای بازی از طبقه دوم ورزشگاه آزادی ممنوع کرده و شاید فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ نمیتوانند بلیت فروشی کنند و منت آن را روی سر تماشاگران میگذارند، گفت: "وقتی مردم از فوتبال استقبال نمیکنند، تماشای بازیها برای آنها رایگان میشود. این اتفاق هم از سوی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ رخ نداده، بلکه باشگاهها بلیتها را رایگان کردند. با این کار بخشی از مردم که علاقهمند به دیدن بازیها بودند به ورزشگاه آمدند. اینکه ساندویچ رایگان میدهند یا نه، وقتی همه چیز درست باشد، چنین اتفاقاتی هم رخ نمیدهد. خودتان نگاه کنید که یک قاچاق میوه تیتر درشت میشود، اما درباره قاچاق مواد مخدر چیزی گفته نمیشود."
دادکان در خصوص مناقشه فوتبال ایران و عربستان تصریح کرد: "کوتاهی از خودمان بود. زمانی که من رئیس فدراسیون فوتبال بودم، در جام ملتها و در بازی با ژاپن باید برنده میشدیم، اما داور عربستانی بازی را درآورد. گل سالم زدیم و قبول نکرد. بروید و ببینید که من آن زمان چه صحبتهایی کردم. یک داور عرب بازی ما را مساوی کرد و همان موقع آنقدر ناراحت بودم که ابتدا در میکسدزون به داور عرب انتقاد کردم و بعد از آن هم گفتم اجازه نمیدهم در بازیهای بعدی داور عرب برای ایران قضاوت کند."
به گزارش تسنیم، وی اضافه کرد: "در آن بازی کعبی پاس داده بود و نکونام گل زدم که گل ما را ندیدند و من به صراحت و قاطعانه گفتم دیگر اجازه نمیدهم داور عرب برای ما سوت بزند. ما آمدیم سفت و سخت ایستادیم و آن زمان هم خودم گفتم بنهمام خودش آدم خوبی است، اما نمیدانم چه کسانی این کارها را میکنند. بعد از آن بنهمام من را صدا زد و گفت که بهتر بود این حرفها را به خودم میزدی، اما من گفتم مقابل رسانهها این حرفها را زدم تا به 75 میلیون نفر جواب بدهم. بعد از آن AFC را وادار کردم در بازی بعدی که با اردن و قطر داشتیم داور بازی ما را عوض کنند و داور کرهای را گذاشتند. همان بازی را بردیم. در ادامه بازی ایران و آلمان همان داور عربستانی را آوردیم تا بازی ما را سوت بزند و ذهنیتها نیز از بین رفت. جایی که لازم بود، اعتراض کردیم و اقدام لازم صورت گرفت."
دادکان اظهار داشت: "اکنون هم وقتی عربستان میگوید بازی نمیکند، مقصر خودمان هستیم. این مسائل نیازی به AFC رفتن و این مسائل ندارد. آنها میگویند به ما ویزا نمیدهند، این به ضرر خودشان است و کوتاهی از ما بوده است. وقتی اول میرویم دبی و عمان را به عنوان کشور میزبان پیشنهاد میدهیم، مشخص است که چنین اتفاقاتی هم میافتد. پرداختن به این مسائل نه نیاز به وزارت امور خارجه داشت و نه چیز دیگری، این مسئله باید ورزشی حل میشد و در فوتبال آن را حل میکردیم."
وی افزود: "در حال حاضر نایب رئیس فدراسیون توسط یک نفر و دبیرکل توسط فرد دیگر انتخاب میشود. هدف من از مطرح کردن این موضوع این نیست که بخواهم کفاشیان را زیر سؤال ببرم. به کفاشیان این موضوع را گفتم که او گفت تحت فشار هستم. من نامهای به کیومرث هاشمی زدم و او را قسم دادم که نگذارد به دو چیز در فدراسیون فوتبال خدشه وارد شود؛ اول استقلال فدراسیون و بعد تیمهای پایه. متاسفانه در بحث استقلال فدراسیون دچار مشکلات عدیدهای هستیم و همه به آن چنگ میاندازند."
دادکان در پاسخ به این پرسش که شما همیشه به دخالت دولت در فدراسیون فوتبال انتقاد میکردید و آیا حالا موافق دخالت دولت در فدراسیون هستید یا خیر، گفت: "تغییرات در اساسنامه طبق قانون باید به تصویب دولت برسد. در اساسنامه قبلی که به تصویب دولت رسید از من خواسته بودند که در مورد آن نظر بدهم. من هم گروهی را در دفتر خود تشکیل داده و نظراتمان را به صورت مکتوب در آورده و در اختیارشان قرار دادیم و در آن نظرات نوشتیم که چه اتفاقی باید بیفتد و چه چیزهایی نباید بیفتد. متاسفانه مسئول وقت سازمان تربیت بدنی علاقه نداشت و نگذاشت که این نظرات اعمال شود. این اتفاقاتی که امروز در اساسنامه شاهد هستیم به دلیل آن است که در آن زمان به آن نکات توجه نشد."
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال گفت: "من هیچگاه نگفتم دولت دخالت کند یا نکند. اگر دولت حرفهای ما را گوش کرده و متوجه شود که اشکال کار کجاست خودم یکی از کاندیداها خواهم شد اما اگر دولت نخواهد، مردم نخواهند و رسانهها حمایت نکنند هیچ کس موفق نخواهد شد. زمانی که من رئیس فدراسیون فوتبال بودم رئیس دولت اصلاحات از من حمایت میکرد و هنگامی که به من وقت ملاقات نیمساعته میداد کل فوتبال را برای او توضیح میدادم. با وجود چنین حمایتی من حتی یک ریال هم از دولت نگرفتم و هنگام رفتن 5.5 میلیارد تومان از خودم در فدراسیون فوتبال باقی گذاشتم."
وی یادآور شد: "در آن زمان فدراسیون فوتبال کرواسی برای یک بازی دوستانه ما را دعوت کرده بود که من در پاسخ به آنها نوشتم تسهیلات مورد نظر ما را بدهید تا بیاییم و با شما بازی کنیم. آنها انتظار این جواب را از ما نداشتند اما در نهایت پول پرواز و هتل را پرداخت کردند تا ما با این تیم بازی کردیم. کره جنوبی در حالی که تیم چهارم دنیا بود از ما دعوت کرد و ما در ازای دریافت پول خوب با آنها بازی کردیم. هنگامی که دعوتنامه فدراسیون فوتبال کرواسی را دریافت کردیم یکی از دوستان یعنی برانکو از ما خواست که به آنها تخفیف بدهیم من هم گفتم مشکلی نیست تخفیف میدهم اما از حقوق خودت کم میکنم که برانکو در جوابم گفت این کار را نکن و هر چقدر میتوانی از آنها پول بگیر. این موضوع نشان میدهد که فوتبال یک ورزش درآمدزاست."