طـرفداری- به گزارش AS، رئال مادرید با شکست خانگی مقابل اتلتیکو مادرید امید های خود برای رقابت در لالیگا را از دست داد، و به این ترتیب اثر زیدان نیز به پایان رسید. در زیر به بررسی برخی از علل ضعف این تیم در این فصل می پردازیم:
1- پیش فصل ضعیف:
بسیاری از بازیکنان رئال مادرید از برنامه آماده سازی این تیم در پیش فصل گلایه کرده اند، از جمله مودریچ که گفت: "ما بیشتر از تمرین در آسمان پرواز می کردیم"، لوس بلانکوس به چین و استرالیا سفر کرد، و در میان سایر مناطق، بازیکنان بیش از 45,000 کیلومتر مسافت طی کردند. کریستیانو رونالدو هم از آماده سازی تیم در تابستان گلایه کرد و گفت: "پیش فصل خوب نبود، سفر های زیادی داشتیم"، و کارواخال نیز این صحبت ها را تأیید کرد.
2- دکتر اولمو
تا این لحظه، رئال مادرید در این فصل 21 مصدوم داشته است، که مصدومیت بسیاری از آنها عود کرده، و په په و بیل نمونه آشکار آن هستند. بازیکنان از این دکتر راضی نیستند و او را "دکتر کششی" می خوانند، به خصوص سرخیو راموس که بار ها از عملکرد متزلزل وی در اتاق درمانی تیم ابراز ناراحتی کرده است. در مورد بیل، انتقاد ها نسبت به تغییر نحوه درمان اولمو نسبت به زمان آنچلوتی افزایش یافته است، چرا که اکنون او حرکات کششی، ماساژ و دویدن در شن و ماسه را تجویز کرده است. بیل در این فصل چهار بار دچار مصدومیت شده است. کیلور ناواس، مودریچ، په په، کواچیچ، هامس، بیل و بنزما همگی روش های درمانی بی اثر اولمو در این فصل را تجربه کرده اند.
3- تعویض مربی ناموفق از آنچلوتی به بنیتز
فلورنتینو با آنچلوتی خداحافظی کرد، مردی که دسیما را به سانتیاگو برنابئو آورد، و کسی که مورد احترام و مورد علاقه همه بازیکنان تیم بود. وزنه های سنگین رختکن مثل کریستیانو رونالدو و راموس به طور علنی از تمایل خود برای ادامه همکاری با سرمربی ایتالیایی سخن گفتند، اما رئیس باشگاه گوش نکرد و رافا بنیتز را آورد. او رد شرایط سختی جانشین آنچلوتی شد، و بازیکنان از همان ابتدا علیه او بودند، و او به دردسر افتاد. همه چیز رفته رفته بدتر شد و شرایط غیرقابل تحمل گشت، و فلورنتینو زیدان را روی کار آورد تا فضا را آرام کرده و از شورش جلوگیری کند. با اینحال، "سرخوشی از حضور زیدان" تنها یک ماه و نیم دوام آورد، چرا که افزایش روحیه تیم باعث بهبود در نتایج نشد. تغییر در نیم فصل کار را برای زیدان هم سخت کرد چرا که نتوانست ایده های خود را در تیم پیاده کند.
4- نداشتن مدیر ورزشی = مجموعه نامنظم از هافبک های بازیساز
رئال مادرید هیچ برنامه ای ندارد. این از خرید هایی که باشگاه با سردمداری فلورنتینو انجام می دهد مشخص است و او به جای داشتن طرح و برنامه در خرید ها بیشتر درگیر خرید های تبلیغاتی و انگیزشی است. ترکیب تیم تعادل ندارد، و بازیکنان خلاق زیادی وجود دارد که می خواهند نفوذ کنند و هافبک هایی با ذهنیت دفاعی کم هستند. در حقیقت، تنها هافبک دفاعی تیم کاسمیرو است، و سایر بازیکنان هجومی هستند که در سیستم 3-3-4 برای برآورده کردن راحتی BBC به میدان می روند. رئال مادرید مدیر ورزشی ندارد، که عدم وجود ساختار و چشم انداز در باشگاه را نشان می دهد. این باعث می شود تا خرید هایی چون ایارامندی با 40 میلیون یورو به تیم منتقل شوند و با 20 میلیون یورو فروخته شوند، و اینکه چرا وقتی مارسلو مصدوم می شود جانشینی برای او وجود ندارد.
5- هامس از مدعی توپ طلا به در های خروجی
یک مورد نادر، و همچنین بسیار قابل توجه. هامس 80 میلیون یورو هزینه داشت، و فصل گذشته بخشی ضروری از تیم بود، اما امسال کاملاً ناامید کننده بوده است. به نظر می رسد که او در اطراف زمین خود را می کشد، روز گذشته هواداران بعد از اینکه وی پشت سر هم توپ را لو می داد و هنگام جلو رفتن چیزی برای ارائه کردن نداشت، مرتب او را هو کردند. او در این فصل کاملاً افت کرده است.
6- وزنه های سنگین تیم که در این فصل به شدت سنگین وزن شده اند
سرخیو راموس در این فصل با استاندارد های خود فاصله داشته است، که شاید به مصدومیت کتف ابتدای فصل مربوط می شود، اما تسلط او درون زمین هم کم شده و تاکنون در این فصل تنها یک گل به ثمر رسانده است، در حالیکه فصول قبل کمک بیشتری به تیم می کرد. کریستیانو هم خودش نبوده است، او همان میانگین گلزنی در هر مسابقه را دارد، 34 گل در 33 مسابقه، اما تمام آن گل ها را در 17 مسابقه به ثمر رسانده و عملکردش در بازی های خارج از خانه بدتر هم می شود. در مقابل رم گل کوبنده ای به ثمر رساند، اما در اکثر بازی های مهم این فصل رئال مادرید موفق به گلزنی نشده است. یکی دیگر از وزنه های اصلی تیم بیل بوده که در 42% بازی های این فصل مصدوم بوده و تنها بنزما، مارسلو و مودریچ سطح بازی خود را حفظ کرده اند.