طرفدارى- يورگن كلوپ انسانى احساسى است كه چنين مشخصه اى مى تواند بر تصميم گيرى هاى منطقى و عقلانى او تاثيرگذار باشد. به همين دليل وى مارك كوشيك را به عنوان مشاور در زمينه انتخاب تيم آينده خود برگزيده و در روزهاى اخير جلسات فراوانى بين اين دو برگزار شده است. اين دو به اين نتيجه رسيده اند كه دورى يك ساله كلوپ از فوتبال بهترين گزينه ممكن بوده است، كوشيك در اين زمينه به سايت آلمانى Spox گفته است:"كلوپ تصميم گرفته يك سالى از فوتبال و اتفاقات آن به دور باشد و مى خواهد زمان بيشترى را با خانواده خود بگذراند، مسئله اى كه وى مدت ها از آن غافل بوده است."
در اين يك سال كلوپ فرصت خواهد داشت با خيالى آسوده و به دور از تنش تيم آينده خود را برگزيند و در اين راه دو امكان بايرن مونيخ و ليگ برتر جزيره پيش روى وى وجود خواهند داشت. امضاى قرارداد با بايرن مونيخ بسيار جنجالى خواهد بود و يورگن كلوپ هرگز آمادگى مواجهه با چنين جنجال هايى را ندارد، از طرفى همكارى احتمالى بين كلوپ و بايرن مونيخ نيز وابستگى فراوانى به برنامه هاى آتى پپ گوارديولا خواهد داشت.
كوشيك در اين زمينه معتقد است:"بايرن مونيخ از مربى بسيار خوبى برخوردار است و اگر پپ گوارديولا تمايلى براى تمديد قرارداد خود در مونيخ را نشان دهد، سران اين باشگاه لحظه اى ترديد به خود راه نخواهند داد. كلوپ خود احتمال پيوستن به مونيخ را رد نكرده اما به اين معنى نيست كه ما منتظر بايرن مونيخ خواهيم نشست و از پيشنهادات ديگر را چشم پوشى مى نماييم. در اين يك سال ما از دور اتفاقات را زير نظر داريم و با آرامش كامل تصميم خواهيم گرفت."
بايرن مونيخ مى تواند به گزينه اى منطقى براى يورگن كلوپ بدل گردد، البته اگر پپ گوارديولا سرمربى فعلى تيم تمايلى به تمديد قرارداد خود بعد از سال 2016 نداشته باشد. البته اگر مونيخى ها در اين مدت تماسى با كلوپ سرمربى سابق دورتموند برقرار نمايند و همه چيز را منوط به تصميم گيرى گوارديولا نمايند، مرتكب اشتباه بزرگى خواهند شد. برخى از مطبوعات از هم اكنون پيوستن كلوپ به بايرن مونيخ را قطعى دانسته و از دورى يك ساله كلوپ از فوتبال به عنوان زمانى براى آماده شدن وى براى پذيرفتن چالش بايرن مونيخ نام برده اند.
كوشيك در مورد احتمال پيوستن كلوپ به ليگ برتر جزيره نيز مى گويد:"ليگ برتر براى كلوپ بسيار هيجان انگيز است، ما در اين رقابت ها تنها چهار تيم بزرگ را زير نظر نداريم، بلكه تيم هاى بزرگ ديگرى نيز در اين رقابت ها حضور دارند." يورگن كلوپ در انگليس چهره محبوبى است و به محض كناره گيرى وى از دورتموند، گمانه زنى هاى فراوانى در خصوص علاقه تيم هايى نظير آرسنال، منچسترسيتى و بيش از همه ليورپول به جذب وى در مطبوعات به چشم خورد. اما مشكلى بزرگ براى پيوستن به ليگ برتر جزيره پيش روى خود مى بيند، چون در انگليس علاوه بر وظيفه مربى گرى و هدايت تيم، انتخاب بازيكن و عقد قرارداد با آنها نيز بر عهده سرمربى است، كوشيك در اين زمينه مى گويد:"در آلمان با ايجاد پستى به نام مدير ورزشى بار زيادى از دوش سرمربى در زمينه جذب بازيكن برداشته شده، يورگن كلوپ نيز تمايل زيادى نسبت به مذاكره كردن با مدير برنامه هاى بازيكنان مختلف براى جذب آنها ندارد. بايد بررسى كنيم كه كدام شيوه بيشتر مى تواند براى كلوپ مفيدتر باشد."
آلكس چيك مدير بخش انگليس سايت Eurosport اما اين مسئله را چندان دشوار ارزيابى نمى نمايد:"تيم هاى انگليسى به ندرت از پست مدير ورزشى برخوردار هستند، ولى بايد پذيرفت كه كنترل كامل سرمربيان بر جذب بازيكنان جديد كمى نا معمول به نظر مى رسد. با اين حال بسيارى از سرمربيان در فوتبال انگليس مايل هستند كه كنترلى كامل بر روى پروسه جذب بزيكنان داشته باشند، شخصيتى همانند لوئيز فن خال مسئوليت چانه زنى با مدير برنامه هاى بازيكنان را به دستيار خود واگذار نموده و خود تنها تصميمات نهايى در اين زمينه را اتخاذ مى نمايد. آرسن ونگر نيز در آرسنال از نفوذ و قدرتى فراوان برخوردار است و پروسه انتخاب و جذب بازيكن به طور كامل زير نظر وى صورت مى گيرد، در چلسى نيز شرايط تقريب به همين گونه است، اما اين موضوع به ساختار فوتبال باشگاهى در انگليس مربوط نمى شود، بلكه به شخصيت مربيان كاردانى نظير آرسن ونگر و ژوزه مورينيو باز مى گردد."
از نظر الكس چيك حضور يورگن كلوپ در فوتبال جزيره كاملا قابل تصور است:"آگر كلوپ براى مثال به آرسنال بپيوندد، ساختار باشگاه دچار تغيير خواهد شد، چون هيچ كس انتظار ندارد وى در اين باشگاه همه مسئوليت ها را خود عهده دار شود." يورگن كلوپ به هر حال براى آينده خود از گزينه هاى زيادى برخوردار است، حال اين سرمربى احساسى مى بايست تصميم گيرد كه در كدام باشگاه احساس بهترى خواهد داشت.